reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witam was wszystkie mile panie i pozdrawiam, w szczegolnosci nowe kolezanki :-)
ataata...gratuluje polmetka:-)
elza...powodzenia w podejmowaniu decyzji...teraz winnym mojej nieobecnosci jest nie internet, ale urlop...jeszcze 2 tyg. mi zostaly:tak::-D
kiniusia przytulam
do wszystkich pan wkrotce swietujacych urodzinki :-D kobieta ma tyle lat na ile wyglada, a mezczyzna na ile sie czuje;-)
niesamowita...sama jestem wysoka...nizsza od ciebie o 10 cm, ale ja juz mam czasem problem znalezc spodnie dobrej dlugosci...albo bluzki z dlugim rekawem...
dziewczeta...glowa do gory...bedzie dobrze...:-)

reklama
Witajcie:-)Wybaczcie:zawstydzona/y: ja tylko na chwilke nie mam glowy do pisania i myslena:no:.Brzuch mnie juz nie boli tzn te jajniki bo one najbardziej mi dokuczaly a.@ tez jeszcze nie przyszla:dry:.Dzis od rana na zakupach,potem gotowanie a na koniec mialam maly wypaDEK :szok:
realmad2.gif
Zdazylam nalac sobie zupe do miseczki i w miedzy czasie chcialam szybko po zmywac a jak mi suszrka runela,Tzn jedna czesc z szafki mi sie obsunela i wszystko mi polecialo.Moje szklanki z Coca Coli ktore zbieralam w tym roku:wściekła/y:
realmad2.gif
talerze ktore niby sie nie tluka
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
:wściekła/y:a na dodoatek dziecko stalo obok :szok:
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
a szkla byly az w przedpokoju
shocked2.gif
i dobrze ze mialam garnki wszytkie przykryte pokrywkami w ktorych jedzenie bylo bo wszystko bym wywalila tak jak moja zupke z miseczki:dull:
realmad2.gif

Pozdrawiam wszytskie staraczki:-) i wtam nowa kolezanke:tak::-)

Niesamowita już po dzidzi dzis zaczela sie @ z opuznieniem ale jednak, mialam takie bole ze bylam u gin no i @:(
Iwonka niemartw każdemu moze sie zdażyc wpadka

hej bylam zalatana z malym i nie mialam sily czytac...
mam nowinke-wreszcie maz kupil samochod i wrocil dzisiaj :-D:-D:-D teraz spi biedak wykonczony i synek tez;
a mamusia rzadzi :-):-)
witam nowe mamusie przyszle oczywiscie ;-) zycze szybkiego zafasolkowania :-):-)
postaram sie poczytac co u was :-)

Dobry wieczór

A ja, po zakupach, ogrnięciu mieszkanka tak mniej więcej, przygotowaniu jedzonka na jutro i po upieczeniu babeczek :-)

elza, dziękuję za fluidki :-) Masz rację co do pracy. Zobaczysz co los przyniesie. I tak najlepiej :-)

Ewcia, jak tam głowa? Mniej boli?

K_asia, mam nadzieję, że też czujesz się lepiej :-)

sreberko :-)

Puchatka, oby ten katar sienny Ci szybko przeszedł. Ja też mam nadzieję, co do jutrzejszej pogody. A jak by było brzydko to nic straconego. Posiedzimy w domu :-)

NieSamowita, już weekend więc bedziesz miała okazję odpocząć i pobyć z ukochanym przez całe dwa dni :-)

Beata :-)

fifi trixibel, witaj wśród nas :-) Głowa do góry! Nie będę powtarzać tego co już pisały dziewczyny. Trzymam mocno kciuki. Uda się :-)

Antiope :-)

lenna :-)

iwonka, jak dobrze, że nic Wam się nie stało i córcia się nie pokaleczyła.

rudka, przytulam

Izabelka, jak dobrze, ze masz już męża przy sobie. Fajny samochód? :-)

Ja też dostałam dzisiaj @ :-( Wiedziałam, ze nic z tego ale trochę przykro.

Asiu nastepnym razem ;-) samochod fajny, trzeba kupic tylnia klape-byl walniety; ford fokus kombi-nareszcie sie pomiescimy :-D

Asiu tak już jest że niezaleznie od tego czy sie spodziewamy czy jak przychodzi @ to jesteśmy zawiedzione:-( ale w końcu sie uda i Natalka będzie miała rodzeństwo a co do mojego katarku to standard o tej porze roku pyli bylica i umieram ale za tydzień będzie spoko:tak::tak:
Rudka dużo ciepłych myśli w Twoją stronę ja zawsze myślałam i dotąd tak jest że jak już ma być @ to niech przyłazi w terminie przynajmniej mniej czasu na tę chcąc niechcąc budzącą się nadzieję :-(Będzie lepiej:tak::tak::tak::-)
Iwonko całe szczęście że Tobie i córci nic się nie stało bo po Twoim opisie sądze że nieźle gruchnęło ale w końcu szkło to na szczęście :tak::tak:
Antiope no niestety tym którym się udało trudno pojąc że chęci że działanie to za mało bo jakos natura przeciwko nam :confused: ale w końcu się uda tak czy inaczej zostać czyjąś mamusią :tak::tak::tak:
Izabelko gratuluje autka :-):-):-):-)
NieSamowita miłego wieczorku:tak::tak:

To ja dołączam do dzisiejszego @ grona :-( Ten cykl trwał 39 dni, ostatni 52. I jak tu cokolwiek zaplanować? :-( Ani wypadu nad wodę, ani właściwego momentu do starania się o dziewusię, czy wogóle dzidzię się nie da.

reklama
Do góry