reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ataata, dobrze, że byłaś u gina. Zawsze to będziesz spokojniejsza. Na pewno wszystko będzie dobrze. Dużo odpoczywaj i się nie przemęczaj :-)

fifi, przytulam. Po @ znowu zaczniecie działać ;-) Może jakiś wypad na weekend ;-):-) No widzisz jak agapa zemnie hi, hi, hi. Właśnie jedziecie na weekend :-)
Dobrze by było też wtedy gdy nie będziesz miała @ Trochę relaksu i nic nie wiadomo ;-)

Puchatka :-) lepiej się czujesz?

Sreberko, udanego odpoczynku :-)

Izabelka, a gdzie jest Ocypla? My jedziemy nie daleko Bodzentyna :-)

NieSamowita, dobrze, ze jutro odspaniesz. Daj znać co z suknią :-)

A my z Nati czekamy na tatę, bo jedzie z lodami, mniam, mniam :-) Tak nam się jakoś zachciało:-D

reklama
Juz po oddaniu krwi jestem i sie wkurzylam bo wyniki mam dopiero w piatek po poludniu lub dopiero w poniedzialek.A jeszcze teraz jedna dziewczyna mi powiedziala po fakcie zebym powiedziala ze chce beta hcg na ilosc a nie na jakosc a ja nie wiem jaki w koncu zrobia????No nic dalej jestem w niepewnosci co mnie nie cieszy.Ja nie mialam zadnej zmiany klimatu w tym cyklu a @@@@ nie mam.I 3 testy negatywne.
Ataata wszystko bedzie ok:)
Pozdrawiam wszytkie kolezanki:)

Iwonka - nie, nie trzeba być na czczo żeby zrobić sobie badanie z krwi. Swoją drogą życzę Ci pozytywnego wyniku :tak:
fifi - no to marsz na badanie i proszę nam tu suwaczek zmieniać. ;-) i nie idź narazie na usg, najpierw upewnij się czy jest tam fasolka. Ja też myślałam, że to od clo mi się tak wydłuża, bo w dniu spodziewanej @ test wyszedł negatywny. A tymczasem...

A skoro u mnie wszystko ok. To chyba mogę wam przesłać trochę świeżych fluidków:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

No to witam wieczorkiem...

Jestem tak padnieta i obolala ze nie mam nawet sily stukac w klawiature...:-:)szok:

Idarnowska dzis szybciutko wrocilam bo Pan musial nam skrocic zajecia... dostal jakis pilny telefon z domu... ktos "wyladowal w szpitalu" i nas wypuscil - za to sami musimy poczytac troche ustaw...

Puchatka jak Twoje zdrowko? Zatrulas sie - bo tak mi wyglada.... A szefowie niestety tacy sa - ja tez wiele razy wychodze na durnia bo dyro mnie "wystawia" na posmiewisko!!!! grrr - ale wtedy rzucam blotem:wściekła/y::szok:

Iwonka a nie mozesz jakos telefonicznie poprosic o takie badania?

Asialc to zycze Wam udanego wypoczynku!!! A jak tam Twoja tajemnica? Dalej taka tajemnicza??? Bo mnie caly czas ciekawosc zzera....

Ataata to super ze lekarka wyjasnila co sie dzieje. Teraz lezy, odpoczywaj i jakby sie cos dzialo to od razu do szpitala biegusiem!!!!! Ale wierze mocno ze nie bedziesz musiala zaprzyjazniac sie ze szpitalnym lozkiem.

Shiraaine no to lapie znowu do mojego sloika troche fluidkow od Ciebie...

Aha - jeszcze mialam Wam jedna rzecz napisac... ciag dalszy choroby coreczki kolegi z pracy... dzis dostalam sms'a:
dzis miala miec rezonans bo badania histopatologiczne wykazaly ze to byl nowotwor, od wynikow tego badania zalezy dalsze leczenie... wiec caly czas prosza o modlitwe i wsparcie tam z gory....

Zaraz bracia kolala sie skoncza i ide kapac mojego brudasa:-DJutro ide z nia na szczepienie brrrrrr biedna bedzie plakac:-:)-:)-:)-(
Shiraaine i ja lapie te twoje fluidki :tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Czesc my wlasnie wrocilismy ze spacerku, bylismy dzis na dzialce i na placu zabaw.Oskarek czuje sie lepiej wiec nie ma potrzeby aby siedzial caly dzien w domu. Fifi bedzie dobrze.Zycze Wam udanego wieczoru, jutro z mezem i malym jedziemy nad jezioro poplywamy sobie jachcikiem. Mnie takie imprezy nie bawia ale czego nie robi sie dla rodzinki. Ataata wszystkiego dobrego!!!!!

Zajrzałam żeby powiedziec że mi lepiej pomógł ciepły kocyk i herbatka miętowa i chyba faktycznie czymś się strułam bo mnie cały dzień trzymała niechęc do jedzenia. Ważne że przeszło i juz nawet pokroiłam wszystko na leczo i gotuje się w kuchni taki pięciolitrowy gar no kurcze nie umiem niczego robic w małych ilościach powinnam mieć przynajmniej trzech dorodnych synów:-D:-D
Dziękuję za troskę i wagnies modle się o zdrowie tej dziewczynki bo dzieci nie powinno spotykac nic takiego w ogóle nikogo nie powinno ale juz dzieci szczególnie!!!

wagnies, jeszcze na razie nie zdadzę. Czeka mnie jedna rzecz do zrobienia i jak się uda to powiem;-) Chociaż nie będzie takławtwo, więc pewnie za kilkanaście dni poproszę Was o kciuki :-D
Oczywiście cały czas modlę się o Tę dziewczynkę. Bedzie dobrze. Musi być. Całuski dla dzielnej panienki.
A Ty kochana weź gorącą kąpiel i do łóżeczka odpoczywać :tak:

fifi, to moze jeszcze nic straconego ;-)

Puchatka, to dobrze, ze czujesz się lepiej i chyba humorek lepszy ;-) Życzę Ci z całego serca tych trzech synów, ale i jeszcze córcie ;-):-D

Beata, całuski dla synka. To dobrze, ze wymioty przeszły i już szaleje na placyku zabaw ;-) Jachcikiem...ale bym sobie popływała...tak dawno tego nie robiłam:-)

iwonka, moja córcia też oglądała braci koala :-) A jutro może nie będzi etak źle. Ucałuj córcię od forumowej cioci :-)

Shiraaine, dziękuję za fluidki. Powiem szczerze że mi się przydadzą :-) Jak się czujesz?

A my po obiadku zjedliśmy pyszne lody w wafelkach, mniam,mniam, a teraz na kolację ugotowaliśmy sobie kukurydzę :-) Nati zajada się już drugą, hi, hi, hi

reklama
Ocypel jest na Kaszubach ;-)
znalazlam nianie :-D:-D:-D oby sie sprawdzila;
Puchatko dobrze,ze juz sie lepiej czujesz ;-) a z czego robisz leczo??? nigdy nie robilam i mam ochote zadzialac :-)
zaraz znajomi wpadaja na piffko wiec zmykam
Iwonko co sie odwlecze, to nie uciecze, jak powiadaja ;-)
udanego wieczorku

Do góry