reklama
NieSamowita gdzie Ty pracujesz, ze z pracy wrocilas smierdzaca i brudna . Ja to bym sie wstydzila o takich sprawach pisac.No coz , kazda z nas ma inaczej poukladane w glowie. Pa;-)WITAJCIE
Ja już po pracy jestem sobie padam na ryjek . Zalało nam piwnice roboty w trzy dupy yło szok szok szok brudne byłyśmy od tego szamba że szok he he śmierdzące feee ale już jestem w domku i jest ok.
Jutro wolne na reszcie :-) jutro dzwonie się pytać o suknie ślubną mm he he
Shiraaine chcialabym zebys miala racje. Ale z tego co wiem, to na usg dopochwowym wychodzi nawet wczesna ciaza.
A tak wogole to witam Was w pochmurny czwartkowy dzien! Jeszcze tylko dzis i jutro........a potem weekend!!:-):-):-):-):-)
A tak wogole to witam Was w pochmurny czwartkowy dzien! Jeszcze tylko dzis i jutro........a potem weekend!!:-):-):-):-):-)
Puchatka
Majowe mamy'08
Witam!!!!
ja jak zwykle ostatnio niedospana sama nie wiem dlaczego poza tym ostatnio do południa nie jestem w stanie nic zjeść bo mi wszystko w buzi rośnie ale jeszcze tylko dziś i jutro i weekend choć jest malusia szansa że będę musiała w sobotę przyjść na chwilkę do pracy:-(dziwaczny tydzień
no nic zabieram sie do pracki tylko cięzko idzie bo nie mogę okna otworzyć ze względu na jakieś roboty drogowe a wykładzina PCV strasznie śmierdzi mam wrażenie że cała przesiąkam tym zapachem od zawsze jestem super wrażliwa na zapachy więc jak kiedyś bociany podrzucą fasolkę to chyba oszaleje
Miłego dnia wszystkim
:-)
ja jak zwykle ostatnio niedospana sama nie wiem dlaczego poza tym ostatnio do południa nie jestem w stanie nic zjeść bo mi wszystko w buzi rośnie ale jeszcze tylko dziś i jutro i weekend choć jest malusia szansa że będę musiała w sobotę przyjść na chwilkę do pracy:-(dziwaczny tydzień

Miłego dnia wszystkim

idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
witajcie w tak piekny dzień 

.
U mnie gorąco jak nie wiem i chce się żyć

.
Misiak dzisiaj przywiózł prezent na moje imieninki ale zostało jeszcze 9 dni do rozpakowania
.
W sobote mamy 60 urodziny mojego taty więc szykuje sie mała imprezka z prezentami :-):-):-):-).
Moniko trzymaj się
. Może nastepny tydzien bedzie lepszy :-):-):-)
fifi a może jednak jest jeszcze za wcześnie na USG a fasolka sobie już u ciebie w brzuszku siedzi???? ;-);-);-)
Elza witaj :-):-)
Sabinko , beata witajcie :-):-):-)

U mnie gorąco jak nie wiem i chce się żyć

Misiak dzisiaj przywiózł prezent na moje imieninki ale zostało jeszcze 9 dni do rozpakowania

W sobote mamy 60 urodziny mojego taty więc szykuje sie mała imprezka z prezentami :-):-):-):-).
Moniko trzymaj się

fifi a może jednak jest jeszcze za wcześnie na USG a fasolka sobie już u ciebie w brzuszku siedzi???? ;-);-);-)
Elza witaj :-):-)
Sabinko , beata witajcie :-):-):-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
Niesamowita a ja mam pytanko... Dlaczego nie chcą Ci uszyć takiej sukni jak sobiue zamarzysz?? Troszke jestem w szoku, bo przecież to jest ich praca i powinni uszyć Ci taką jaką sobie zażyczysz, bo zato płacisz, a nie że oni Ci uszyją taką jaką oni sobie umyślą
Troche tego nie rozumie, może poszukaj jakiejś innej firmy krawieckiej, żebyś mogła na spokojnie sobie uszyć taką jaką sobie upatrzysz... przecież klient nasz pan, a Ty za suknie płacisz..!!
W życiu bym sie nie zgodziła żeby mi ktoś narzucał model sukni... To jest jeden jedyny wieczór w życiu i masz prawo iść w tym co Ci sie podoba, ja bym sie tak nie dała...

W życiu bym sie nie zgodziła żeby mi ktoś narzucał model sukni... To jest jeden jedyny wieczór w życiu i masz prawo iść w tym co Ci sie podoba, ja bym sie tak nie dała...
reklama