reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Czesc dziewczyny , milego dnia. Fifi masz racje pogoda jest okropna, ale moze nie bedzie padac- zobaczymy. Wszystkim zycze milego i spokojnego dnia.

reklama
WITAJCIE

Ja już po pracy jestem sobie padam na ryjek . Zalało nam piwnice roboty w trzy dupy yło szok szok szok brudne byłyśmy od tego szamba że szok he he śmierdzące feee ale już jestem w domku i jest ok.

Jutro wolne na reszcie :-) jutro dzwonie się pytać o suknie ślubną mm he he
NieSamowita gdzie Ty pracujesz, ze z pracy wrocilas smierdzaca i brudna . Ja to bym sie wstydzila o takich sprawach pisac.No coz , kazda z nas ma inaczej poukladane w glowie. Pa;-)

Witam:-):-):-)
Macham, macham i buziakuje.
Attatko sliczny brzuszek, uwazaj na maleństwo:-)
Calej reszcie zycze milego weekendu i spelnienia marzeń.
Uciekam do pracy...

Shiraaine chcialabym zebys miala racje. Ale z tego co wiem, to na usg dopochwowym wychodzi nawet wczesna ciaza.
A tak wogole to witam Was w pochmurny czwartkowy dzien! Jeszcze tylko dzis i jutro........a potem weekend!!:-):-):-):-):-)

Witam!!!!
ja jak zwykle ostatnio niedospana sama nie wiem dlaczego poza tym ostatnio do południa nie jestem w stanie nic zjeść bo mi wszystko w buzi rośnie ale jeszcze tylko dziś i jutro i weekend choć jest malusia szansa że będę musiała w sobotę przyjść na chwilkę do pracy:-(dziwaczny tydzień :eek: no nic zabieram sie do pracki tylko cięzko idzie bo nie mogę okna otworzyć ze względu na jakieś roboty drogowe a wykładzina PCV strasznie śmierdzi mam wrażenie że cała przesiąkam tym zapachem od zawsze jestem super wrażliwa na zapachy więc jak kiedyś bociany podrzucą fasolkę to chyba oszaleje:tak:
Miłego dnia wszystkim:tak::tak::-)

witajcie w tak piekny dzień :happy2::happy2::happy2::happy2:.
U mnie gorąco jak nie wiem i chce się żyć :-D:-D:-D.
Misiak dzisiaj przywiózł prezent na moje imieninki ale zostało jeszcze 9 dni do rozpakowania :cool2::cool2:.
W sobote mamy 60 urodziny mojego taty więc szykuje sie mała imprezka z prezentami :-):-):-):-).

Moniko trzymaj się :tak::tak:. Może nastepny tydzien bedzie lepszy :-):-):-)

fifi a może jednak jest jeszcze za wcześnie na USG a fasolka sobie już u ciebie w brzuszku siedzi???? ;-);-);-)

Elza witaj :-):-)

Sabinko , beata witajcie :-):-):-)

Idarnowska byloby super .........:-):-):-):-)
Moj ukochany pojechal dzisiaj o 5 rano w delegacje do Poznania, wroci wieczorem, wiec jestem sama. Ekran w kom mi sie rozlal, wiec nawet nie poesemesujemy :-(

Niesamowita a ja mam pytanko... Dlaczego nie chcą Ci uszyć takiej sukni jak sobiue zamarzysz?? Troszke jestem w szoku, bo przecież to jest ich praca i powinni uszyć Ci taką jaką sobie zażyczysz, bo zato płacisz, a nie że oni Ci uszyją taką jaką oni sobie umyślą:wściekła/y: Troche tego nie rozumie, może poszukaj jakiejś innej firmy krawieckiej, żebyś mogła na spokojnie sobie uszyć taką jaką sobie upatrzysz... przecież klient nasz pan, a Ty za suknie płacisz..!!
W życiu bym sie nie zgodziła żeby mi ktoś narzucał model sukni... To jest jeden jedyny wieczór w życiu i masz prawo iść w tym co Ci sie podoba, ja bym sie tak nie dała...

reklama
Niesamowita naprawde nie chcili Ci uszyc sukni takiej jak chcialas?? Nie zartuj. Zmien krawca. Nie robia Ci tego za darmo, nie robia łaski.

Do góry