reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

byc moze fifi bylo bez jajeczka
my to tak nie wiedzielismy czy juz czy nie robic ta fasolke i tak wyszlo spontanicznie, jak juz raz sie stalo, to po dwoch dniach poprawilismy:-)
poprostu to bylaby taka kontrolowana wpadka

reklama
Ataata no ladnie to tak za wczasu bic dziecko ;-):szok::-D:-) A jak zab? Napisalas do Dorotki?

Antiope no Ataata z Kraq - ale jej to chyba soczek pomaranczowy zaproponujemy i Bastra tez z Kraq!

Fifi watek zamkniety to taki dzial forum gdzie tylko wybrana grupa ma dostep. I tak np. grudniowki maja swoj, 30-tki maja swoj... i tam z reguly umieszczane sa zdjecia ewentualnie wylewane smutasy...

Wagnies moja pzyjaciolka jest na watku dla sierpniowek ale o jest ogolnie dostepne, bo czasem sobie czytam co tam pisze.............
Mowisz, ze tam sie zale wylew??? Bo ja mam taki mayly smutek:-:)-:)-(
I nie dotyczy @ tylko mojego P....

dziewuszki jak sie zmawiacie na napitko to ja sie zmawiam tez...przed kompem...fifi...polewaj...do mnie tez przyszla wredna @...do bani mi jest....chyba sie glebne...ale sie przedtem jeszcze napije;-)
antiope...prezencik na 30:confused: hmmm. no "zestaw kuponikow na rozne pozycje";-) do uzycia w przyszlosci ;-) sama kiedys taki zestawik podarowalam:zawstydzona/y::cool2: a potem sie znajduje taki kuponik np.jako zakladke w ksiazce tak niby przypadkiem, a ten kto ja podlozyl juz sie usmiecha;-) ale ja tu deprawuje kolezanki...najpierw rozpijam, a potem....echhh:szok:
gosiu kciuki trzymam:-):-):tak::tak:
fifi.....a co to za smutki z P? az tak zle...?:-(

fifi no to chyba niedobrze...:-( ale moze to tylko chwilowe :confused:
a ja sobie wypije cos co tu sie nazywa feigling...figowa wodka...lubie ten smaczek....takie pitko dla cieniasow;-)

Na stale. Poprostu musze pzejsc nad tym doporzadku dziennego. Poprostu mi badzo przykro.

Ojejku Lenna nienawidze wodki figowej!! Pilam ja w Tunezji nazywala sie Bucha. Starszne swinstwo. Przynajmniej tunezyjska. Smaku i zapachu nie alo sie niczym zabic.

ale chyba sie nie zakonczycie zwiazku:no: moze on tez sie stresuje nadejsciem @ :confused:

a to cos do picia to nawet nie jest wodka...sprawdzilam to likier....20% ma, slodziudki bardzo...bardzo sympatyczny...fajnie go zmieszac z wermutem

reklama
Do góry