reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dzieki kochane.:happy::happy: Ja tez jestem niecierpliwa i to bardzo.
Staram sie jak moge. I to nie dlatego, ze jest "repoduktorem" tylko dlatego, ze kocham go ponad zycie i wiem, ze to ten, jedyny na cale zycie.

reklama
:-)fifi musimy sie wspierac, my chyba na tym forum rozumiemy sie najlepej, mamy ten sam cel ,podobne problemy, nasze rozmowy sa szczere, raczej nie ma tu takich sytuacji, jak czasem w zyciu ze kolezanka klamie ci w zywe oczy,
zawsze mozna tu wylac swoje smutki , czy poradzic sie na jakis temat
i zawsze jest ktos kto poslucha i odpisze
razem nam razniej :-)

a ja dopisuje sie go gosi:-)
ochoty na czekolade dostalam...ide poszperac w kuchni...i jeszcze po drodze moj chcial mi cos koniecznie zademonstrowac na kompie....przez ta wredote to sie nawet skupic na technicznych rzeczach nie mozna:wściekła/y::angry:, ale posiedze z nim odrobinke, bo widze, ze ma z tego radosc moje chlopie kochane:-)

wagnies ja też niepijąca, bo mam tyłek przyrośnięty do fotela w samochodzie, ale imprezować z soczkami też można :-)
lenna to strasznie fajny pomysł z tymi kuponami. Sama coś takiego wyczarowałaś, czy gdzieś kupiłaś?

reklama
No no no.... widze, że omineła mnie niezła impra i dyskusja na BB wczoraj wieczorem
d010.gif

gosia_pl kto wie, może udało Wam się jednak zafasolkować! Jak to mówią nie liczy się ilość ale jakość
d025.gif
więc wszystko jest możliwe ...
Na pewno Twój Mężczyzna też z niecierpliwościa oczekuje wyniku Waszych starań tylko tego nie pokazuje... tak jak Mój. Dopiero kiedyś długo po fakcie przyznaje mi się skubaniec, że np. też się strasznie stresował ale mi nic nie chciał pokazać.

Antiope ja Mojemu na JUTRO (kończy 31 lat) zamówiłam nasz portret u pewnego artysty plastyka. Widziałam już szkic i wyszedł piękny ale jeszcze nie doszedł i mam stresa jak stąd do Moskwy, że nie zdąży dojśc do jutra
c045.gif

Ataata możemy sobie z tymi ósemkami ręce podać... mnie też rosnie w stronę policzka ale w ogóle nie ma na nią miejsca więc cały bok mi narywa... i chyba musze się pospieszyć z dentystą bo skoro rentgena w ciązy nie można... a kto wie co przyjdzie
d060.gif

fifi jak tam samopoczucie dzisiaj? reakcja Twojego P. jest chyba typowo facetowska czyli to wszystko co napisały dziewczyny wczoraj jest prawdą... ale życzę Wam zgody i miłości w dalszych staraniach!

lenna wredna @
a010.gif
a010.gif
a010.gif

Do góry