reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

yo dziewczynki !:-):-):-)
uuuu rozmowy o facetach...to sie musze moim M. pochwalic...podzielilismy obowiazki w domu...pranie, prasowanie, sprzatanie kuchni on, odkurzanie, gotowanie(bo narazie mam czas) i lazienka ja....a jak dochodzi do wiekszych porzadtkow to robimy razem...zuch chlopak...;-)...dobrze trafillam, bo wyznawcy patryjarchizmu jeszcze laza po tym swiecie;-)
antiope...no sama wyczarowalam;-) na kompie wydrukowalam... dobry prezent, bo sama tez mozesz z niego skorzystac;-)
dziewczynki...zauwazylascie opcje Blog na BB ? bylo to juz czy ja cos przespalam?:confused::confused::confused:

reklama
Ja dopiero teraz Was witam bom rano zaspala na amen :zawstydzona/y::szok::eek: no i mialam wieczor pic z Wami i usnelam przed tv, maz mnie obudzil kolo 1, przebralam sie i poszlam znowu spac....

Antiope oj niepijaca... raz z kolezankami z BB mozesz sobie pozwolic... ja tez jezdze autem ale raz na jakis czas wieczorem moge...:tak:;-)

Hausfrau oj tak... do myslenia to te chlopy chyba sa stworzone tylko zeby jeszcze umieli wymyslec ze trzeba ta paszcze otwierac :tak::tak::tak:

Fifi z balaganiarzem to mozemy sobie rece podac! Dostaje bialej goraczki a moj maz nie widzi ze trzeba odkurzyc mieszkanie, ze w kuchni jak robi cos do jedzenia to okruchy trzeba poscierac, ze ubranie trzeba poukladac, ze pranie trzeba poskladac, ze na biurku trzeba posprzatac... oj wole juz wiecej nie pisac! I tez pozrzuca wszystko na jedna kupe zeby tylko miejsce na komputer bylo!!!:szok::wściekła/y:

Lenna ja dopiero jak mojemu mezusiowi powiem to zrobi porzadek bo inaczej to nie widzi potrzeby!

Cześć dziewczynki ,przepraszam,że się nie odzywam,ale pracuję teraz po 12 godzin i w tym tygodniu wypadła mi zmiana od 18 do 6 rano.:baffled::baffled::eek::eek::sick::sick:
Kur..ca mnie bierze jak pomyślę o tym.:wściekła/y:
Teraz jestem już w domciu i za chwilkę wchodzę pod pierzynkę.:happy2:
Brrr...jak zimno...
Buziam Was wszystkie!!!

Witam z rana,

I znowu taki paskudny dzien :wściekła/y::szok::no:

Fifi moj tez informatyk:tak::-D

Kiniusia zycze Ci kolorowych snoof. Oj ta praca to nas chyba wykonczy! :-(

Hej dziewczynki! Dziś @ pojawiła się na całego. Ale jakoś mnie to nawet bardzo nie smuci, bo przeczówałam ją od dawna i zdążyłam się nastawić psychicznie. Pozatym skoro się pojawiła, to znaczy, że zaczęliśmy kolejny cykl w którym się napewno uda!!! :-)

Chciałam powiedzieć tylko dzień dobry bo na nic więcej nie mam siły :-(jakaś taka ostatnio jestem do niczego i ta pogoda dodatkowo wpływa na mnie fatalnie czekam sobie spokojne na @ która mam nadzieje grzecznie przyjdzie w weekend a w poniedziałek mykam po skierowanie na HSG niech juz to będzie za mną:tak::tak: Spokojnego dnia babeczki:tak::tak:

Antiope wredna @ :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

lenna u mnie też jest opcja Blog u góry :-)

Mnie nadal nawala ząb. Za niedługo sie dowiem kiedy mam termin u dentysty. Dzisiaj Mój ma urodzinki i już przekazałam mu prezent od mojej mamy (obrazy przedstawiające Wrocław). Bardzo się ucieszył. Tylko mój preznet nie dotarł :wściekła/y: :-( :wściekła/y:

Wczoraj byliśmy na spotkaniu z architektem. Fajne działeczki są ale jak pomyślę jaki to wielki krok podjąc taką decyzję to mi aż źle ... :eek: :confused: :baffled: (ale to na pewno przez ząb)

reklama
Antiope kurcze kiedy ta @ nas opusci!!!:wściekła/y::crazy::baffled:

Puchatka oj pogoda rzeczywiscie nie nastraja zbyt optymistycznie.

Hausfrau co Ty piszesz raz sie zyje a jak macie zamiar kupowac dzialke to ja bym sie nie zastanawiala tylko zaraz kupowala gdyby cos fajnego bylo!

Asialc halllooo!!! gdzie sie podziewasz? Mam nadzieje ze praca Cie tak nie wykonczyla ze nie masz czasu luknac co u nas....

Do góry