sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
witaj Ataat pogoda faktycznie do d...uszy!!!
zaraz musze zrobic wycene firan do naszego mieszkanaka
zaraz musze zrobic wycene firan do naszego mieszkanaka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Bo wiesz my jeszcze pralki nie mamy i tak sobie przetrzymałam firanki na oknie troszke za długo, a ja i mój kopcimy jak smoki
Przyjechała mamuśka i wzieła je do prania... boshe jak je zobaczyłam jak sie moszą to myślałam że ze wstydu padne... woda wyglądała jak bym je w błocie wytapłała
ręce opadają, 2 godziny nie moje, jak prasuje końcówke to początek jest już pomięty:sick:
Ostatnio prałam je w październiku, bo pod koniec października szłam do szpitala na 1 operację. Potem był powrót do sił i oszczędzanie siebie. Od dzisiaj miałam mieć urlop i wziąć się w domu za generalne porządki, ale była "powtórka z rozrywki" i kolejny miesiąc firanki będą wisiały. Mógłby zająć się tym mąż, ale jak mam się denerwować, że robi to nie tak jak ja bym chciała, to niech jeszcze trochę powiszą. 

a tak na marginesie to wkurzające jest to że stoi sie przy garach 2 godziny, poto żeby potem zjeść to w ciągu 10 minut!!!
Fajnie że sie tak troszczy o Ciebie, to musi być bardzo miłe... Wracaj szubciutko do zdrówka:-)
:-)
bo nie mam do tego cierpliwości
:-)
Już sie nie mogę doczekać tej soboty...;-) A tak sobie to fajnie wymyśliliśmy, bo poznaliśmy się 24.09.2006r i właśnie w tą sobote tj. 24.03 wypada nam mała rocznica... 6miesięcy bycia razem:-)
;-)wagnies jak sie czujesz...? Bo piszesz cos o lekach...:-( Mam nadzieje że już wszystko ok...