reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Cześć dziewczynki,ja też dzisiaj nie mogłam wyjść z łóżka.Jak sobie pomyślę,że muszę za chwilę wyjść na zakupy to normalnie najchętniej bym weszła pod kołderkę i poszła lulać. :baffled:

Muszę wam powiedzieć,że miałam strasznie dziwny sen... śniło mi się ,że miałam mały brzuszek,ale nie wiedziałam,że jestem w ciąży,a potem w domu zaczęłam rodzić szybko i bezboleśnie,urodziłam synka-był śliczny-a potem jechałam przez całe miasto do szpitala i ten szpital był paskudny,ale pielęgniarki od razu zajęły się moją dzidzią,a potem się obudziłam... dziwnie się teraz czuję...ten mój brzuszek w śnie był tak na 4 miesiąc,a tu za chwile jakieś skurcze....:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Dzis zadzwonili do mnie zebym szla na nastepny test w sprawie pracy... no coz chyba podnioslam sie na duchu bo jak przegladalam ogloszenia to stwierdzilam ze nic nie umiem i nigdy nie znajde pracy...
wagnies miałam już wcześniej pytać ale zapomniałam, co to za pracke znalazłaś?? Chyba jąkąś pożądną skoro jakieś testy musisz przechodzić...:confused:

Doticzka Ty to jesteś szalona i niezniszczalna. Uskuteczniasz staranka a o 2.29 na BB buszujesz:szok: :laugh2: Ja sie już pomału przestawiłam i teraz chodze wcześniej spać, no i dzięki temu wcześniej jeż wstaje rano... bo takto to nawet do południa potrafiłam spać, a potem wszysko na biegu!:baffled:

Renatko, asialc, Puchatka, daga.p., ewita, Agat :-) ;-)

A co sie dzieje z mufką??? Zagineła w akcji...:laugh2: ;-)

Kindzia a Ciebie jak wywiało tak wywiało ;-)

kiniusia ale masz sny dziwne... Tak sie czasem zastanawiam jakie to dziwaczne myśli człowiekowi po głowie chodzą podaczas snu... ;)

Witajcie Koleżanki! Jak ja zazdroszczę tym co mogą tak długo spać.... Ja jestem na zwolnieniu i budzę się już o 6! Kwestia przyzwyczajenia, czy też nicnierobienia? Siedzę całymi dniami w domu i raczej nic nie robię, bo czy można nazwać pracą odkurzenie, czy też umycie naczyń po sobie? Jak chodzę do pracy, czy też mam urlopik to jakoś dłużej mogę pospać, a teraz...

Ja dzisiejszej nocy też miałam jakieś dziwne sny. Śnili mi się moi dziadkowie, którzy od kilku lat juz nie żyją, potem uciekałam przed jakimiś wilkami, jacyś dziwni ludzie i w ogóle... Chyba jakaś "magiczna" ta noc była, bo mój mąż też obudził się ok. 4, usiadł na łóżku i zaczął się rozglądać po sypialni. Pytam go co się stało, a on takim zaspanym i zdziwionym głosen, że chyba coś mu się śniło dziwnego. Oczywiście rano nie pamiętał o czym śnił. W ogóle, to On bardzo rzadko pamięta swoje sny.

Życzę Wam radosnego dzionka! Zajrzę do Was pewnie później, bo siedzę w domu i się nudzę.

Ataata , ja sama jestem w szoku... Chętnie już bym sobie kupiła test,ale chyba wolę poczekać i zobaczyć czy przybędzie do mnie @. Tylko szkoda,że tak sie dni dłużą. Jeszcze ta pogoda...:baffled:

reklama
Powiem wam jeszcze koleżanki,że już mi się tak nudzi w domu i może trudno w to uwierzyć,ale tęsknie za pracą.3 tyg.byłam na zwolnieniu,a teraz tydzień urlopu...ewita masz rację,obowiązków domowych nie można nazwać pracą. Pozdrawiam was wszystkie!;-)

Do góry