Dziewczynki, przepraszam ale tyle napisalyscie, a nie mam dzis glowy na czytanie. Jutro z Oskarem jade do szpitala, chca go polozyc i zrobic mu tomografie glowy, jestem zalamana. Jak zwykle meza nie ma, mi sie chce plakac a musze trzymac fason, bo dzieciak obserwuje. Prywatnie nie moge zrobic- bo nie robia, mam nadzieje ze dlugo nie beda nas trzymac w szpitalu i ze wszystko bedzie o.k.
reklama
E
Ewcia81
Gość
Ja pitole od 14 miałam 6 stron czytania,,łóóó matko ile zesta naklikały,,ale jak sie naśmiałam..hehee
U mnie rodiznka była,prezenty małemu dała,ale nie wszyscy byli,bo ja dopiero robie ur potem synka.
No to odpisywanko::::

to dobrze z e okrągła....
ale ci dał czadu twoj mężulo,,ja bym mu nawaliła...

;-);-):-):-)

dobree dobreee fifiii
Ale zesta zapisałyy,,,,,,laseki....
kto jeszcze dzisiaj szaleje,,,,,tzn u kogo m gasi pożar albo wznieca??

jeszcze cosik miaal druknąć,,no i
skleroza
U mnie rodiznka była,prezenty małemu dała,ale nie wszyscy byli,bo ja dopiero robie ur potem synka.
No to odpisywanko::::
ale zajefajneeeeno...life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas dupas...

aj tam foslinkowy fasolinek czy fasolenka i tak goodmoze...ale i tak sie mowi fasolka a nie fasolek wiec puchalinka fasolinka pasuje...albo puchalinek fasolinek...albo fasolinek puchalinka...bedzei politycznie poprawniej...;-);-);-)
no mam...okragla jest taka w ksztalcie pilki i na dodatek blondynka...;-);-);-)

moreme hhelołłłka witajka...Też należałam do grona staraczek, ale kilka dni temu mój mąż oznajmił, że jedno dziecko mu w zupełności wystarczy i nie będziemy się starać o drugie:--
-( Nasza Maja ma już roczek i jest rezolutnym dzieciaczkiem. Nie jest już tak absorbująca jak kiedyś, więc mogłabym spokojnie obdzielić 2 skarbki miłością i uwagą. A tu taki policzek
![]()
ale ci dał czadu twoj mężulo,,ja bym mu nawaliła...
no mama,,tylko ugawa,bo to uzależnia te porady BB mowe....no no, ale BB ma wpływ na kobietki
![]()
![]()
![]()

kurka ja tezzzzz;-);-)Popłakałam się ze śmiechu...............niezła jesteś![]()

jazdaaaaaaaaaNo jak go moreme dorwie to wszystkie wiemi jaki: HEBLOWANIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sport pozarniczy??Tzn, ze wznieca pozary
??

nom mój też,,,,Łomatko!! Jakbym P wyskoczyla z tekstem "ugas moj pozar" to chyba by mnie smiechem zabil![]()
no i dobrze,niech wiedza co sie rzadzi,hehehe,,daj czadu na maksa,niech cie usłysyzmy myyyy tez...Kochane coś czuję, że dziś wieczorem całe osiedle o nas usłyszy![]()
no własnie ja tez...bede sprawdzac w wiadomosciach
a no właśnie tez sie naczytałam,,,,,E no lasie pogięło was..?;-)
Na moment was zostawić i potem godzina czytania
!
Ale zesta zapisałyy,,,,,,laseki....
kto jeszcze dzisiaj szaleje,,,,,tzn u kogo m gasi pożar albo wznieca??

jeszcze cosik miaal druknąć,,no i

E
Ewcia81
Gość
Beatko o matko,a co małemus ie dzieje??Dziewczynki, przepraszam ale tyle napisalyscie, a nie mam dzis glowy na czytanie. Jutro z Oskarem jade do szpitala, chca go polozyc i zrobic mu tomografie glowy, jestem zalamana. Jak zwykle meza nie ma, mi sie chce plakac a musze trzymac fason, bo dzieciak obserwuje. Prywatnie nie moge zrobic- bo nie robia, mam nadzieje ze dlugo nie beda nas trzymac w szpitalu i ze wszystko bedzie o.k.
Czy to tylko badania cyz cos jest nie tak??
Kochana głowa do góry....wszytsko będiz eoki,,na pewno bedzie oki,,trzymam kciuki z ajutro jut teraz...buzaki
E
Ewcia81
Gość
Juz wiem co mialam druknac..
Hausfrau zajefajny amsz podpis,,te heblowanko w łóżeczku,,dziewczyny bierzcie przykład z podpisu i do roboty w domu..ja bym sie wzięła do roboty,ale nawet muchy u mnie nie ma jako faceta,a mój gdzies tam dalekoooo,aale za tdyzien ale bedzie sie dzialo...,,,hahahaaaa
Hausfrau zajefajny amsz podpis,,te heblowanko w łóżeczku,,dziewczyny bierzcie przykład z podpisu i do roboty w domu..ja bym sie wzięła do roboty,ale nawet muchy u mnie nie ma jako faceta,a mój gdzies tam dalekoooo,aale za tdyzien ale bedzie sie dzialo...,,,hahahaaaa
ło jejku, trochę mnie nie było i nie nadążam z nadrabianiem postów:-):-):-)
po pierwsze to naszej Kochanej puchatce jeszcze raz z całego serduszka gratuluję, już tak na 100 %
dbaj o siebie Kochana
moreme witaj wśród nas i do dzieła:-) weź sprawy w swoje ręce, jeszcze będzie Ci dziękował;-)
beatko trzymaj się Kochana, jestem pełna nadziei że będzie wszystko dobrze, jestem z Tobą
wszystkie dziewczynki pozdrawiam ciepło i przepraszam że nie wymieniam z osobna
muszę zmykać do wanny, bo przesiedziałam już godzinkę na nadrabianiu postów, a jeszcze w domu sporo do zrobienia . Przez parę dni nie miałam czasu ani na sprzątanie ani na bb bo przez cały tydzień gościł u nas kuzyn z Kielc z dziewczyną i dziś dopiero pojechali. Chata wolna:-)trzeba nadrobić zaległości w heblowanku, bo zapomnę rzemiosła;-)
po pierwsze to naszej Kochanej puchatce jeszcze raz z całego serduszka gratuluję, już tak na 100 %

moreme witaj wśród nas i do dzieła:-) weź sprawy w swoje ręce, jeszcze będzie Ci dziękował;-)
beatko trzymaj się Kochana, jestem pełna nadziei że będzie wszystko dobrze, jestem z Tobą

wszystkie dziewczynki pozdrawiam ciepło i przepraszam że nie wymieniam z osobna

Oskarowi najpierw szumialo w prawym uchu a teraz w lewym - i ja to slysze. Badalo go juz 3 laryngologow, neurolog ten debil byl najlepszy, powiedzial ze z tym mozna zyc. A dzis poszlam do przychodni i ogladalo go 2 pediatrow i jeden lekarz internista. Mam skierowanie do szpitala bo tam mu zrobia to badanie, a zeby zrobic badanie musza go polozyc, prywatnie nie robia badania, a jak dostanie skierowanie od neurologa to w tym roku juz na badanie sie nie lapie.
beatko znam dobrego neurologa z Gdańska, swego czasu bardzo mi pomógł, poleciłam kilku znajomym i każdy był zadowolony, jedną osobę z mojej rodziny uchronił od wózka inwalidzkiego. Wspaniały człowiek, nazywa się Jan Niżnikiewicz, to starszy i bardzo doświadczony lekarz, jest adiunktem na Akademii Medycznej w Gdańsku, przyjmuje prywatnie w domu na Przymorzu na przeciwko praktikera. Może warto sie wybrać?
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
idarnowska witaj 
Hausfrau całkiem jakbyś o moim mężusiu mówiła. Mój to nawet przy najmniejszych jakichkolwiek "objawach" pyta się czy to może już to. Zachowuje się calkiem inaczej niż przy pierwszej ciązy. Powiem szczerze, że bałam się jego reakcji na to jak mały się urodzi, a teraz... to jego największy skarb i najlepszy kumpel. Oczywiście nie rozpiescza go za bardzo, ale od rozpiesczania to jest przeciez mama
I gratuluje pracy - troszke z opuźnieniem, ale zawsze to gratulacje. Powinnaś być z siebie dumna.
Puchatka - GRATULUJE GORĄCO, jejciuś jak super. Dbaj teraz o siebie o fasolinke.
Hausfrau całkiem jakbyś o moim mężusiu mówiła. Mój to nawet przy najmniejszych jakichkolwiek "objawach" pyta się czy to może już to. Zachowuje się calkiem inaczej niż przy pierwszej ciązy. Powiem szczerze, że bałam się jego reakcji na to jak mały się urodzi, a teraz... to jego największy skarb i najlepszy kumpel. Oczywiście nie rozpiescza go za bardzo, ale od rozpiesczania to jest przeciez mama
I gratuluje pracy - troszke z opuźnieniem, ale zawsze to gratulacje. Powinnaś być z siebie dumna.
Puchatka - GRATULUJE GORĄCO, jejciuś jak super. Dbaj teraz o siebie o fasolinke.
Emcia
Marcowa Mama '06
Witam! My rowniez staramy sie o dzidzie, bo fajnie by bylo zeby nasza corcia miala juz jakies rodzenstwo! Starania pelna para ale na razie bez wynikow! Mam nadzieje, ze w tym miesiacu to sie zmieni! Pozdrowionka i powodzenia dla wszystkich staraczek!;-)
reklama
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Witajcie dziewczynki ale sie rozpisalyście 

.
Ja coś dzisiaj czuje sie fatalnie :sick::sick::sick:. Najpierw pojechałam do szkoły po wpis wracając busem pełnym ludzi prawie zemdlałam
a w domu leciała mi krew z nosa :-
-
-(. Przespałam się troche i jest troche lepiej ale tez jakoś dziwnie nadal...
przepraszam,ze nie pisze do każdej z osobna ale nie mam siły :-
-
-(.

Ja coś dzisiaj czuje sie fatalnie :sick::sick::sick:. Najpierw pojechałam do szkoły po wpis wracając busem pełnym ludzi prawie zemdlałam

przepraszam,ze nie pisze do każdej z osobna ale nie mam siły :-