reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dziewczynki, przepraszam ale tyle napisalyscie, a nie mam dzis glowy na czytanie. Jutro z Oskarem jade do szpitala, chca go polozyc i zrobic mu tomografie glowy, jestem zalamana. Jak zwykle meza nie ma, mi sie chce plakac a musze trzymac fason, bo dzieciak obserwuje. Prywatnie nie moge zrobic- bo nie robia, mam nadzieje ze dlugo nie beda nas trzymac w szpitalu i ze wszystko bedzie o.k.

reklama
Ja pitole od 14 miałam 6 stron czytania,,łóóó matko ile zesta naklikały,,ale jak sie naśmiałam..hehee
U mnie rodiznka była,prezenty małemu dała,ale nie wszyscy byli,bo ja dopiero robie ur potem synka.

No to odpisywanko::::

no...life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas dupas...
ale zajefajneeee:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2:

moze...ale i tak sie mowi fasolka a nie fasolek wiec puchalinka fasolinka pasuje...albo puchalinek fasolinek...albo fasolinek puchalinka...bedzei politycznie poprawniej...;-);-);-)
aj tam foslinkowy fasolinek czy fasolenka i tak good

no mam...okragla jest taka w ksztalcie pilki i na dodatek blondynka...;-);-);-)
:-D:-D:-D:-Dto dobrze z e okrągła....

Też należałam do grona staraczek, ale kilka dni temu mój mąż oznajmił, że jedno dziecko mu w zupełności wystarczy i nie będziemy się starać o drugie:-:)-:)-( Nasza Maja ma już roczek i jest rezolutnym dzieciaczkiem. Nie jest już tak absorbująca jak kiedyś, więc mogłabym spokojnie obdzielić 2 skarbki miłością i uwagą. A tu taki policzek:shocked2:
moreme hhelołłłka witajka...
ale ci dał czadu twoj mężulo,,ja bym mu nawaliła...

:laugh2: no no, ale BB ma wpływ na kobietki :laugh2: :laugh2: :laugh2:
no mama,,tylko ugawa,bo to uzależnia te porady BB mowe....:tak::tak::tak::-D;-);-):-):-)

Popłakałam się ze śmiechu...............niezła jesteś:-D
kurka ja tezzzzz;-);-):-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

No jak go moreme dorwie to wszystkie wiemi jaki: HEBLOWANIE :-D :-D :-D :-D :-D :-D
jazdaaaaaaaaa:tak::tak::tak:

Sport pozarniczy??:confused::confused: Tzn, ze wznieca pozary:-D:-D:-D:-D??
:-D:-D:-Ddobree dobreee fifiii

Łomatko!! Jakbym P wyskoczyla z tekstem "ugas moj pozar" to chyba by mnie smiechem zabil:-D:-D:-D:-D:-D
nom mój też,,,,

Kochane coś czuję, że dziś wieczorem całe osiedle o nas usłyszy:laugh2:
no i dobrze,niech wiedza co sie rzadzi,hehehe,,daj czadu na maksa,niech cie usłysyzmy myyyy tez...

bede sprawdzac w wiadomosciach
no własnie ja tez...

E no lasie pogięło was..?:confused:;-)
Na moment was zostawić i potem godzina czytania:baffled::-D
!
a no właśnie tez sie naczytałam,,,,,

Ale zesta zapisałyy,,,,,,laseki....
kto jeszcze dzisiaj szaleje,,,,,tzn u kogo m gasi pożar albo wznieca??:-D:-D:-D

jeszcze cosik miaal druknąć,,no i :confused::confused:skleroza

Dziewczynki, przepraszam ale tyle napisalyscie, a nie mam dzis glowy na czytanie. Jutro z Oskarem jade do szpitala, chca go polozyc i zrobic mu tomografie glowy, jestem zalamana. Jak zwykle meza nie ma, mi sie chce plakac a musze trzymac fason, bo dzieciak obserwuje. Prywatnie nie moge zrobic- bo nie robia, mam nadzieje ze dlugo nie beda nas trzymac w szpitalu i ze wszystko bedzie o.k.
Beatko o matko,a co małemus ie dzieje??
Czy to tylko badania cyz cos jest nie tak??
Kochana głowa do góry....wszytsko będiz eoki,,na pewno bedzie oki,,trzymam kciuki z ajutro jut teraz...buzaki

Juz wiem co mialam druknac..
Hausfrau zajefajny amsz podpis,,te heblowanko w łóżeczku,,dziewczyny bierzcie przykład z podpisu i do roboty w domu..ja bym sie wzięła do roboty,ale nawet muchy u mnie nie ma jako faceta,a mój gdzies tam dalekoooo,aale za tdyzien ale bedzie sie dzialo...,,,hahahaaaa

ło jejku, trochę mnie nie było i nie nadążam z nadrabianiem postów:-):-):-)
po pierwsze to naszej Kochanej puchatce jeszcze raz z całego serduszka gratuluję, już tak na 100 %:tak:dbaj o siebie Kochana:tak:
moreme witaj wśród nas i do dzieła:-) weź sprawy w swoje ręce, jeszcze będzie Ci dziękował;-)
beatko trzymaj się Kochana, jestem pełna nadziei że będzie wszystko dobrze, jestem z Tobą:tak:
wszystkie dziewczynki pozdrawiam ciepło i przepraszam że nie wymieniam z osobna:sorry2:muszę zmykać do wanny, bo przesiedziałam już godzinkę na nadrabianiu postów, a jeszcze w domu sporo do zrobienia . Przez parę dni nie miałam czasu ani na sprzątanie ani na bb bo przez cały tydzień gościł u nas kuzyn z Kielc z dziewczyną i dziś dopiero pojechali. Chata wolna:-)trzeba nadrobić zaległości w heblowanku, bo zapomnę rzemiosła;-)

Oskarowi najpierw szumialo w prawym uchu a teraz w lewym - i ja to slysze. Badalo go juz 3 laryngologow, neurolog ten debil byl najlepszy, powiedzial ze z tym mozna zyc. A dzis poszlam do przychodni i ogladalo go 2 pediatrow i jeden lekarz internista. Mam skierowanie do szpitala bo tam mu zrobia to badanie, a zeby zrobic badanie musza go polozyc, prywatnie nie robia badania, a jak dostanie skierowanie od neurologa to w tym roku juz na badanie sie nie lapie.

beatko znam dobrego neurologa z Gdańska, swego czasu bardzo mi pomógł, poleciłam kilku znajomym i każdy był zadowolony, jedną osobę z mojej rodziny uchronił od wózka inwalidzkiego. Wspaniały człowiek, nazywa się Jan Niżnikiewicz, to starszy i bardzo doświadczony lekarz, jest adiunktem na Akademii Medycznej w Gdańsku, przyjmuje prywatnie w domu na Przymorzu na przeciwko praktikera. Może warto sie wybrać?

idarnowska witaj :)
Hausfrau całkiem jakbyś o moim mężusiu mówiła. Mój to nawet przy najmniejszych jakichkolwiek "objawach" pyta się czy to może już to. Zachowuje się calkiem inaczej niż przy pierwszej ciązy. Powiem szczerze, że bałam się jego reakcji na to jak mały się urodzi, a teraz... to jego największy skarb i najlepszy kumpel. Oczywiście nie rozpiescza go za bardzo, ale od rozpiesczania to jest przeciez mama :)
I gratuluje pracy - troszke z opuźnieniem, ale zawsze to gratulacje. Powinnaś być z siebie dumna.
Puchatka - GRATULUJE GORĄCO, jejciuś jak super. Dbaj teraz o siebie o fasolinke.

Witam! My rowniez staramy sie o dzidzie, bo fajnie by bylo zeby nasza corcia miala juz jakies rodzenstwo! Starania pelna para ale na razie bez wynikow! Mam nadzieje, ze w tym miesiacu to sie zmieni! Pozdrowionka i powodzenia dla wszystkich staraczek!;-)

reklama
Witajcie dziewczynki ale sie rozpisalyście :-D:-D:-D:szok::szok::szok:.
Ja coś dzisiaj czuje sie fatalnie :sick::sick::sick:. Najpierw pojechałam do szkoły po wpis wracając busem pełnym ludzi prawie zemdlałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a w domu leciała mi krew z nosa :-:)-:)-(. Przespałam się troche i jest troche lepiej ale tez jakoś dziwnie nadal...

przepraszam,ze nie pisze do każdej z osobna ale nie mam siły :-:)-:)-(.

Do góry