reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Hej ;-) To ja tez fotke wrzucam :-p tylko się nie przestraszcie:-) ;-)

3bee3b3a2a91211bm.jpg

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3bee3b3a2a91211b.html]

Doticzka.....Lasia z Ciebie...:tak: :-)

To teraz jo.. i moje wariacje na głowie...:baffled:

Najpierw było tak...

Potem mnie wzieło na obcięcie włosów... Porażka...:baffled: :laugh2:

Potem na zmiane koloru... To ja, moja mamcia i siostrzeniec.:-)

Potem już zeszłam do blondu, ale były za krótkie więc sobie doczepiłam, takie długaśne...:laugh2: Ja i córcia kuzynki..

A potem te długaśne mnie wkurzały więc je wyczepiłam i tak teraz wyglądam, tzn prawie tak. Ja z mamcią, ale to już chyba widziałyście:tak:

No dziewczyny, teraz wasza kolej...;-) ;-) ;-)

Witam Was

No prosze, prosze ale tu zdjatek!!! Super wygladacie Doticzka, Ataata!!! Postaram sie w domu cos na komputerku poszukac... moze znajde jakies zdjatka to wtedy cosik wkleje...

Witajcie w ten piękny wiosenny wieczór!!! :-) :-) :-)

No proszę ;-) Coraz więcej zdjęć. Super. Jak znajdę takie, które nadają się do publicznego pokazania wkleję ;-)

Ataata, to Ty zmienna kobieta jesteś ;-) Ale chyba rzeczywiście najlepiej Ci w tych jasnych włosach, które masz teraz. Śliczna dziewczyna z Ciebie.
Królika też mamy. A raczej króliczkę. Która nazywa się Niunia. Natalka bardzo lubi się z Nią bawić. Mówię Ci jak się ganiają i przytulają ;-) Zupełnie jak z psiakiem.
A mnie „Kod Leonarda…” nie nudził. A wręcz przeciwnie :-)
Tak, zgadłaś, na tym zdjęciu z Natalką to ja ;-) hi, hi, hi Chociaż ta wiosenka dużo ładniejsza hi, hi, hi mimo, że słomiana hi, hi, hi.
Na szczęście moja córcia nie jest podobna do mnie ;-)

Kiniusia, trzymam kciuki. Może będziesz musiała poczekać z tym opijaniem podwyżki ;-)

Wagnies, fajnie masz z tym jeżdżeniem na narty. Dziękuję za miłe słowa o córci.:-)

Doticzka, nie martw się. Będzie dobrze. Przytulam. :-) Wcale się nie wystraszyłam :-) I też byłam w Egipcie ;-) W podróży Poślubnej :-) Podobało Ci się?

Puchatka, fajnie, że wracasz do normy. Pomyłaś dzisiaj okna? :-)

A ja dzisiaj jestem pełna optymizmu. Cały czas się uśmiecham i nie mogę przestać. :-) Mąż mi się rozchorował, Nati też znowu coś pokasłuje, ale jakoś przez te ptaszki, które cały dzień śpiewały za oknem siedząc na naszych drzewkach i promyki słońca nie pozwalały mi się zamartwiać.
Popieliłam też trochę przy truskawkach i poziomkach., a teraz bolą mnie nogi ;-) Ach ta kondycja ;-)
Fantastyczny dzień. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Miłego wieczorka. :-)
No i oczywiście przesyłam te moje dzisiejsze, pozytywne fluidy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ojejku Ojejku jaku tu dzisiaj pozytywnie nawet przez te szybke ekranu czuć ciepełko. Fajnie Was wszystkie widzieć takie radosne i usmiechnięte.
Może a raczej napewno musi byc to słoneczko za oknem.
Asialc okna wyszorowałam i to na błysk poprałam firanki i jeszcze obiadek zdążyłam zrobić więc mam dziś nadmiar energii i trochę mnie roznosi zazwyczaj oznacza to że @ stoi już za drzwiami ale co tam jak będzie to będzie nic na to nie poradzę jak nie teraz to za miesiąc a może poczekam do lata bo oststanio gdzieś czytałam że najlepiej zachodzić w ciążę latem i w razie czego trzymam się tej myśli
Kniusia obyś długo musiała czekac z opijaniem :tak:
Doticzka trzeba myślec pozytywnie wiem trudno albo i jeszcze trudniej i wiem że łatwiej powiedzieć niż zrobić ale Ty jesteś silna kobietka i dasz radę
Ataata fajny króliczek a może ja też kupię sobie zwierzątko ale póki co dostatecznie dużo zajęcia zapewnia mi mój M dzisiaj np. podarł spodnie i całe popołudnie kombinowałam jak tu łatki poprzyszywać:-)
Fajnie zdjątka dziewczynki jak się jeszcze doszukam czegoś żeby Was nie przerazić to też się podzielę a poza tym zazdroszczę Wam tych podróży poślubnych ja nie miałam takiego szczęścia :-( ale kto wie może kiedyś tylko lepiej bez planów bo jak w zeszłym roku mieliśmy pojechać tylko na Słowacje i Węgry to teściowa złamała ręke i nie mogliśmy jej samej zostawić. Dobra nie marudze trzymajcie się cieplutko:tak: :tak: :tak:

dziewczynki wracam do was !! Duzo mam czytania wiec wiecej cos napisze jutro,zeby sie z czyms glupim za wczasu nie wychylic.
ATAATA ciesze sie ze zrobilas liste staraczek,tez sie na niej zamelduje :-) :tak:

Witam wieczorkiem, ja tylko na chwilke :-)
Dziękuje wszystkim za miłe słowa :tak: :-)

My z moim dziś mieliśmy straszliwego lenia i głupawkowate chumorki. B. dziś w pracy kompletnie nic nie zrobił, a ja w domu nie lepiej... też nic nie zrobiłam:laugh2: No i głupkowatego chumoru ciąg dalszy =idziemy do niego do pacy.. on bedzie pracował a ja mu pomagać...:laugh2: :baffled: :-D

Kindzia ja żadnej listy nie zobiłam, tzn zebrałam tylko dane dziewczyn i mam je na dysku zapisane, bo cieżko by było teraz tego szukać...
Lista jak czekała tak czeka na ciebie żebyś ją otworzyła...:tak: ;-)

Przepraszam że nie do wszystkich ale musze leciec
Miłego wieczorku papa

reklama
Cześć dziewczynki,ja tylko na chwileczkę,Niedawno wróciłam z pracy i kładę sie spać,bo padam z nóg.
Przez ten m-c leniuchowania odzwyczaiłam się od pracy...
Buziaczki dla wszystkich i dobranoc.:-D:-D:-D

Do góry