reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hi, hi, hi. Ale jestem zakręcona.
Oczywiście to nie są z parku, ani z królikiem hi, hi, hi tylko z wesela, na którym byliśmy zeszłego lata :-)

A to są z Niunią i z parku :-)

001.jpg

003.jpg

i Natalka z Tatusiem

007.jpg

reklama
Helloł.

Żebyście wiedziały co sie dziś u mnie pod domem dzieje...:szok:
Niedziela palmowa i ludziom chyba palma odbiła..;-) My mieszkamy pod samym klasztorem Bernardynów w Kalwarii, i na 15.30 na msze sie tyle ludzi tu zjeżdża że masakra:szok: A jeszcze z naszego domu jest "wyprowadzenie osiołka"... także wszystko sie zaczyna pod naszymi drzwiami...:laugh2:
Wczoraj cała chaupe żeśmy wysprzątali, bo w pokoju obok mieli sie za apostołów i innych świętych przebierać, a oni nam niespodzianke zrobili i przyjechali już przebrani hahaha :-D :laugh2: . Mówie wam masakra, przejść sie nieda, od rana multum samochodów mi pod oknem stoi w korku... no a przed 15 to było oblężenie, bo pozamykali drogi i już tylko na nóżkach można było iść;-)

No ale już po, także w końcu spokuj i cisza..:-)

asialc super zdjęcia, na głównym tez widziałam..:tak: Niezła lasia z Ciebie i zgrabniutka strasznie:tak: a kjujik przesłodki, o Nati już nie wspomne...:tak: :-)
P.s. strasznie mi kogoś przypominasz, ale niewiem kogo... zachodze w głowe ale niewiem kogo:no: Od razu jak zobaczyłam fotki to pomyślałam że znajoma twarz... no albo masz sobowtura :confused: ;-)
Aha jeszcze jedno, mam pytanko, na jakim serwerze przechowujesz fotki??? Bo ja na fotosiku ale on strasznie mi zmniejsza zdjęcia!!! A Twoje takie fajne durze...:tak: :happy:

Dziewczyny wklejać fotki bo od razu ten wątek lepiej i ciekawiej wygląda.:tak:

Ja zrobiłam zdjęcie pazurków ale telefonem :-( wiec kiepska jakość, bo praktycznie nie widać co tam na nich naskrobałam:baffled: :baffled:
Jak wrzuce na serwer to wkleje, mimo że kiepskawe:-)

Buziaki;-)

witajcie Kochane!!!
Miałam jeszcze wczoraj do Was pozaglądać ale najpierw totalnie rozszalałam się ze sprzątaniem musiałam się na czyms wyżyć a potem pojechaliśmy do znajomych co okazało sie takim może średnim pomysłem bo oni spodziewaja się maluszka i w końcu temat zszedł na dzieci a to nie było wczoraj dla mnie najlepsze. Jak wróciliśmy to sie poryczałam z takiej wewnetrznej złości i dzisiaj przedpołudniem zrobiłam sobie powtórke na mokro bo jak usłyszałam w radiu o kolejnym maluszku i pijanych rodzicach to było dla mnie dużo za dużo to niesprawiedliwe że tacy ludzie mają dzieci. Teraz już zebrałam się w sobie dużó tulenia i głaskania po głowce w wykonaniu mężusia trochę pomogło.
asialc fajne zdjątka i słodki aniołek z tej Twojej córci a co do @ to wiem jak sie poczułaś i współczuje to to jednak strasznie nie za fajnie tak sie czuć ale masz przynajmniej Natalkę
Ataata to napewno miałaś interesującą niedzielkę a z ludźmi to różnie bywa i chyba jak jest ich więcej to ogarnia ich jakis amok i dopiero wtedy robi sie bałagan
na tym zdjątku to ja troche może nie do końca aktualne bo z września zeszłego roku i troszke mnie jednak od tego czasu ubyło tzn., nie aż tak drastycznie ale jednak na tym zdjątku jestem z córcią kuzyna mojego mężusia Izunia miała wtedy niecały miesiąc nawet nie wyobrażacie sobie jak mnie do niej ciągnęło

reklama
czesc dziewczynki.Sorkiz e tak nieregularnie zagladam do was ale jakos mam ostatnio obrzydzenie do kompa.Moze mi przejdzie niedlugo :-( U nas piekna wiosna,chata na swieta popsrzatana,a uwierzcie mi ze jest sie czym chwalic,bo do sprzatniecia mam 2 pietra i parter.:eek:
we wtornik ide na MRI rezonans magnetyczny sprawdzic skad cieknie mi z czaszki prolaktyna.Narazie nie nastawiam sie na dzidzie,bo mam tylko pod gorke,znow pochalniam prochy na zbicie prolaktyny.ain t life a bitch :baffled:

Do góry