Puchatka
Majowe mamy'08
Kindzia100 no to faktycznie jest już co sprzątać a co do obrzydzenia napewno jest czasowe i w końcu minie. W każdym razie miłych snów i zdrówka 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Potrafie potrafię czyli coś mnie naprawdę szczerze ucieszyło i mogę spokojnie iść spać
 Potrafie potrafię czyli coś mnie naprawdę szczerze ucieszyło i mogę spokojnie iść spać 

Jesli nie bedzie owu to juz sama nie wiem
 Jesli nie bedzie owu to juz sama nie wiem  Moj maz ma tez posklejane rybki,tylko ze nie wiem w jakim %
 Moj maz ma tez posklejane rybki,tylko ze nie wiem w jakim % , jak bede w Kalwarii to wpadne do Ciebie na kafke....
 , jak bede w Kalwarii to wpadne do Ciebie na kafke.... 

Dlaczego? Jesu ja sie nie znam na tym ale zabrzmiało to conajmniej tragicznie...
 Dlaczego? Jesu ja sie nie znam na tym ale zabrzmiało to conajmniej tragicznie... 

Wstała, zrobiłam kawke, siedłam na BB i wykurzyłam go
  Wstała, zrobiłam kawke, siedłam na BB i wykurzyłam go  Bo sobie pomyślałam że będzie mnie kusił... No i mysle sobie teraz jak niemam ani jednego to bedzie dobrze.. no ale... nie mineły 3 minuty, przyszedł mój i przyniusł mi pół paczki papierochów, bo nie wytrzymał i wzioł od kumpla...
  Bo sobie pomyślałam że będzie mnie kusił... No i mysle sobie teraz jak niemam ani jednego to bedzie dobrze.. no ale... nie mineły 3 minuty, przyszedł mój i przyniusł mi pół paczki papierochów, bo nie wytrzymał i wzioł od kumpla... No i jak tu nie palić
  No i jak tu nie palić :sick:
 :sick:  

:-( :-(  niby tylko od 10 do 15 ale wolałabym poleżec sobie z mężusiem w łóżku i pogadać o wszystkim i niczym po prostu z nim pobyć bo w tym tygodniu ma drugie zmiany i sie troszkę mijamy i zamiast tego to będę siedzieć i sie gapić w ścianę a obiadek świąteczny zjem odgrzewany:-( :-( poza tym byłam dzisiaj na badaniach krwi i mam paskudnego siniaka zawsze mówię tym pobierającym żeby pobierac mi bardziej od środka ręki ale przeciez wiedzą lepiej i moge potem wacik trzymać i z 15 minut a siniak będziea jutro mężuś zaniesie swoje harcerzyki na badania i zobaczymy za co nas tak nie lubia te bociany. teraz za to jestem najedzona wcięłam zupkę ogórkową i kopytka z masełkiem i bułka tartą. Było pycha a poza tym miałam męczący dzionek bo czuć że na święta ludzie wracają do domku zza granicy. Pójdę sie umyć żeby jak mężuś wróci być gotowa na porządna porcję czułósci bo mi się nalezy za cały dzień.
 :-( :-(  niby tylko od 10 do 15 ale wolałabym poleżec sobie z mężusiem w łóżku i pogadać o wszystkim i niczym po prostu z nim pobyć bo w tym tygodniu ma drugie zmiany i sie troszkę mijamy i zamiast tego to będę siedzieć i sie gapić w ścianę a obiadek świąteczny zjem odgrzewany:-( :-( poza tym byłam dzisiaj na badaniach krwi i mam paskudnego siniaka zawsze mówię tym pobierającym żeby pobierac mi bardziej od środka ręki ale przeciez wiedzą lepiej i moge potem wacik trzymać i z 15 minut a siniak będziea jutro mężuś zaniesie swoje harcerzyki na badania i zobaczymy za co nas tak nie lubia te bociany. teraz za to jestem najedzona wcięłam zupkę ogórkową i kopytka z masełkiem i bułka tartą. Było pycha a poza tym miałam męczący dzionek bo czuć że na święta ludzie wracają do domku zza granicy. Pójdę sie umyć żeby jak mężuś wróci być gotowa na porządna porcję czułósci bo mi się nalezy za cały dzień.  

, pod koniec tygodnia sie przenosze i nie wiem jak tam bedzie z netem takze jeszcze moge zniknac na troche
 , pod koniec tygodnia sie przenosze i nie wiem jak tam bedzie z netem takze jeszcze moge zniknac na troche , ale staranka w toku i caly czas mysle o Was;-)
 , ale staranka w toku i caly czas mysle o Was;-)dziewczyny co tu sie wkradlo w nasze podpisyczesc dziewczynki! nie bylo mnie dosc dluuuugo ale postaram sie nadgonic zaleglosci! Wczoraj wrocilam z kraju a teraz mecze sie z porzadkami na nowym mieszkanku, pod koniec tygodnia sie przenosze i nie wiem jak tam bedzie z netem takze jeszcze moge zniknac na troche
, ale staranka w toku i caly czas mysle o Was;-)
 co to za golabki czy ktos wie jak je usunac, moze to tylko ja widze
 co to za golabki czy ktos wie jak je usunac, moze to tylko ja widze