reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
I ja sie witam,
Wagnies, ale fajnie....góry....uwielbiam góry :-) Jak po koncercie?

Asialc na koncercie bylo fajnie, choc wykonanie nie bylo najlepsze. Branny nie potrafil czysto wejsc w dzwiek, nie miescil sie w tempach - chyba byl wczoraj niedysponowany... Ale mimo wszystko atmosfera byla niesamowita zarowno na koncercie jak i pozniej pod oknem na Franciszkanskiej... hmmm... duzo przemyslen...

Wagnies, Kindzia co u was słychować???

Ataata popsul mi sie wlasnie humor! Te testy ktore pisalam... no niestety nie przeszlam dalej!!! Jestem zla sama na siebie i nie wiem na ktorej czesci sie wywalilam. Znowu mnie nachodza mysli jaka jestem beznadziejna ze nie mam szans na inna prace!!! ehhh - a taki mialam nastroj po wczorajszych przezyciach...

NieSamowita kurcze nie masz szans na zmiane pracy? To niewesolo tak pracowac!!!

Kiniusia podziwiam Cie, ja bym juz testowala z 10 razy... Zycze dwoch grubasny krech!!!

No! :laugh2: Nakrzyczałam na was i od razu sie pokazałyście :laugh2: ;-) :-D

Ewitko no to w takim razie uciekaj nacieszyć sie mężem... ale wpadnij potem koniecznie;-) ;-)
Nie wiem co z Wiki, ale chyba jeszcze nie urodziła..:baffled:

Kiniusia no trzymam mocno mocno kciukasy za II kreseczki, ja bym nie wytrzmałam z tym czekaniem...:baffled: 4 dni to ja juz bym pewnie z 3 test robiła:laugh2:

wagnies ojoj...:-( przykro mi że sie jednak nie udało... ale nie załamkuj sie znajdziesz coś lepszego, tego Ci życzę z całego serducha:tak: I nie pisz tu takich głupotek że jesteś beznadziejna!!! Wcale tak nie jest!!! To oni są beznadziejni że takiej fajnej laseczki nie zatrudnili!!:wściekła/y: Niech teraz żałuja!!!:-p
Poważnie główka do góry, napewno coś znajdziesz... a może coś jeszcze lepszego...:tak: :-)

A ja znów zawroty głowy, ale z małą zmianką: nie w trakcie obiadu, tylko po nim...:baffled: :sick: Aj już nie wiem co o tym myślec..:confused: :baffled:

helloooooo:-):-):-)
Melduję się do raportu:-Dtrochę mnie nie było, załatwiałam sprawy zdrowotne i od wczoraj jestem na L4 (2 tygodnie) leczę żołądek biorę 2 antybiotyki na raz i jeszcze inne świństwa:eek::eek::eek:trochę boli ale mam nadzieję że bakteria się wyniesie na dobre.

ataata nie pal!!!! ja nie wzięłam ani maszka od 25 lutego leci już szósty tydzień. Można wytrzymać, naprawdę:-) trzymam kciuki, polecam ci jak zachce ci się pecika poczytaj o skutkach palenia w internecie, daję słowo-odechce ci się palenia, trzymam kciuki

kiniusia trzymam kciukasy za II krechy,uda się:-):-):-):-)

dziewczynki pozdrawiam was wszystkie i każdą z osobna, potem wpadnę na dłużej:-):-):-)

A ja znów zawroty głowy, ale z małą zmianką: nie w trakcie obiadu, tylko po nim...:baffled: :sick: Aj już nie wiem co o tym myślec..:confused: :baffled:

Ataata a zrob sobie moze morfologie... moze anemia albo gwaltowne spadki cisnienia... oczywiscie to sa opcje jezeli nie ma fasolki!!!

NieSamowita to trzymaj sie jakos w tej pracy, moze przynajmniej przez swieta troche odpoczniesz...

Ataata to chyba musze na Ciebie nakrzyczec!!!:wściekła/y: Jak Ty sie chcesz o dzidzie starac? A gdzie witaminki i dobre odzywianie... nic tylko pety i pety!!! Oj dzidzia z tego zdrowa nie bedzie... i mamusia tez!!! ATy, a Ty!!!

:-( :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-(
Ło matko wagnies ale mi głupio teraz :zawstydzona/y: :baffled: :sick: Nie wiem czy to anemia, bo zemną to jest tak: jestem strasznie szczupła od małego i dość mało jem... już nie raz myślałam że mam anemie, robiłam badania i wyniki super!! Nawet dolnej granicy nie osiągały:baffled: Jakaś dziwna jestem, lekarze wiecznie twierdzą ze jestem zdrowa, a ja wcale nie..:sick:

Oprócz tego że mam zawroty głowy to jeszcze mnie jajnik boli. I wiem że sobie tego nie wmawiam:no: bo wogóle o tym nie myśle, dopiero zauważam to jak mnie zaboli, albo mi sie obraz zamarze przed oczami. No i anemia to bym sie zle czuła raczej cały dzień a ja mam to tak po obiedzie i do wieczora... Beznadzieja:baffled:

reklama
Do góry