reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
czesc Dziewczynki :) termin miesiaczki mam na piatek ale wczoraj zrobilam test i wyszlo...mam moje dwie kreseczki :)
ale martwie sie czy moze byc tak ze jeszcze dostane okres? test mi wyszedl... TAK BARDZO SIE CIESZE I MOJ MAZ :)

Witajcie laseczki!!!

Myslalam ze nie nadaze czytac a tu wieeeelkaaa cisza :-(

Belka moje GRATULACJE!!!!!

A ja dzisz mam humor wisielczy... jeszcze prezd chwila dowiedzialam sie ze facet zostawil moja kolezanke na 3 miesiace przed slubem bo stweirdzil ze nie chce jej unieszczesliwiac... glupi palant!!!

Hej Hej :-)

:szok: :szok: Belka Gratuluje!!!:-) :tak: ;-)
Jejku jaka miła wiadomość, zaraz po przebudzeniu... Kolejna grudnióweczka...Doticzka nie jest już sama.... SUPER!!!

Renatko jaki słodki piesiu... moja kuzynka ma takiego samego, z tego co pamiętam to te pieski są strasznie żywotne, tzn jej przynajmniej taki jest, -jak sie cieszy to podskakuje w miejscu jak piłka :laugh2: Fajny maluch:tak: :-)

Puchatko i jak tam wasze wyniki badań?? Mam nadzieje że zaraz nam tu napiszesz że wszystko jest dobrze... trzymam zato kciuki:-) i miłego dzionka dla Ciebie:tak:

wagnies ;-) nie kupuje tej trumny :laugh2:
Co do faceta Twojej kumpelki, to tak jak mówisz głupi palant i wogóle co za idiota z niego!!! Brak mi słów na takie zachowanie!!!:wściekła/y: Że też tacy ludzie sie rodzą!!! A szkoda gadać wogóle.

A wogóle to jestem wściekła jak cholerka:baffled:
Mamy mysze w kuchni, franca chowa sie pod pułką ze śmieciami, bo tam jest wycięta dziura na rury... No i buszuje mi tam gnojek już od jakiegoś tygodnia!!! Jak ją zobaczyłam (taka malusieńka myszeczka) to mi sie jej żal zrobiło żeby ją zabić, więc myśle sobie: kupie łapke humanitarną i wypuszcze ją gdzieś daleko od domu żeby nie wróciła... No i czekam aż mi tą łapkje humanitarną przywiozą do sklepu, bo sobie zamówiłam... No ale wczoraj sie już troszke wkurzyłam, położyłam ręcznik z boku mebli bo tam też jest szparka, żeby mi na kuchnie nie wyłaziła i wiecie co... wciągneła mi ten ręcznik za meble tak daleko że ledwo kijem od mopa go wyciągnełam!!!:wściekła/y: Taki mały gówniarz a tyle siły ma!!! Więc sie wnerwiłam przyniosłam trutke i se myśle "mam cie w nosie" Wysypałam chyba pół pojemnika tej trutki!!! No i głodomór do wieczora wpierniczył całą trutke:szok: . Więc se myśle, haha, teraz bedziesz chodzić jak naćpana mysz:laugh2: No i zadowolona wstaje sobie rano, wchodze do kuchni i :szok: przeżyłam szok!!! Wszystkie śmieci wywalone :wściekła/y: Wszystkie wory rozgryzione!!! Pety, obierki z ziemnaków i inne świństwa wypchane z pułki na kuchnie!!!:wściekła/y: Otwieram szafke a tam... taki (sorki) burdel że mi od razu ciśnienie skoczyło chyba na 200:wściekła/y: Co za mały gnojek!! Chyba w nocy dostała wścieklizny że mi tak wszystko zdemolowała!!! O nie koniec tego!! Zaraz ide do sklepu i kupuje zwykłą łapke, bo jestem zła jak cholera!! Taka maciupeńka myszka a tyle siły ma i tyle bałaganu potrafi zrobić!!
No dziewczyny mówie wam, jestem w szoku:laugh2: Chciałam być dobra i jej nie zabijać, no ale skoro ona sobie w kulki leci, to ja jej teraz nie popuszcze:laugh2:

GOED MORGEN PANIOM.Siedze sobie w czepku na na lepetynie bo mam czarodziejska maseczke do wlosow od chrzesnej.Maska jest zrobiona z lozysk,nie samochodowych tylko tych dzieciowych :szok: Ale dziala wysmienicie ;-)
ATAATA odezwe sie do ciebie na gg,w czwartnik.dzis mam malo czasu.
Piesiunio pierwsza klasa.Bylby dobrym kompanem dla mojej Swini :-D (swinka morska) Ja tez wam sie pochwale fotkami,tylko nie wiem czy zdarze dzis przed polnoca :-(
Kolezanki mile,ja tez bym chciala nie palic ale nie wyobrazam sobie porannej kawki bez fajki albo piwka.Poza tym przyznam wam sie ze pale skrety :tak: Sama se roluje fujarke ;-)
BELKA dwie kreski to chyba najlepszy prezent jaki molgas sobie zrobic na Wielkanoc,my tez tak chcemy !!! POdeslij tych kresek do nas troszke !

Ataata ale sie usmialam z Twojej historyjki:laugh2: :-D :laugh2: :-D Sluchaj a moze Ty masz tam caly pulk myszy... bo nie wierzez zeby jedna malenka tylko nabroila... albo moze szczur Ci tam grasuje...;-)

Ataata ale sie usmialam z Twojej historyjki:laugh2: :-D :laugh2: :-D Sluchaj a moze Ty masz tam caly pulk myszy... bo nie wierzez zeby jedna malenka tylko nabroila... albo moze szczur Ci tam grasuje...;-)
No mówie Ci że to jest jeden maluteńki gnojek bo mi kiedyś śmigneła przez kuchnie... No chyba że ona ma tam tatusia i tatuś ją wysyła na podpuche...:confused: Nie wiem:confused: Ja widziałam tylko jedną małą sztuke:laugh2:
Mój jak rano zobaczył ten burdel to sie za głowe złapał!!! Chłopaki od niego z pracy też mi nie wierzą że to mała myszka. śmieja sie zemnie że niby mała myszka mi rącznik wciągneła za meble!!! Sama nie mogłam w to uwierzyć:laugh2: ZABIJE JĄ :-D :laugh2: :-p ;-)

reklama
Do góry