reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie dziewuszki:-)
altoids dziękuję Ci Kochana za miłe słowa;-)choć z tą dzielnościa to u mnie różnie, choc chyba każdy ma czasem chwile zwątpienia.
puchatko dziekuję, zgarniam swoją porcję fluidków i uciekam :happy2:

Kochane przepraszam ze nie odniosę się do każdej z osobna, padam z głodu bo jestem jeszcze na czczo, wróciłam właśnie z uczelni i jeszcze nic nie jadłam.Tak więc pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego weekendu;-);-);-) i owocnego heblowanka:-D

reklama
A ja się ambitnie wzięłam za porządki w kuchni. Jestem dopiero na początku drogi a już mi się nie chce. Po co ja się w ogóle za to brałam?!:wściekła/y:
Nic to - będę dzielna i dalej zmykam pracować...

A u nas co prawda chłodno, ale słonecznie.
Muszę się wybrać po zakupy.. Więc przy okazji przewietrze moje dziecko, bo mały dostaje świra w domu. Mi też dobrze zrobi jak się trochę dotlenie.

No zmykam ubierać siebie i Barto.
Miłego popołudnia dziewczyny!!!

Biedna moreme, naprawdę paskudny dzionek. Mam nadzieję, że dziś już lepiej?
Aga a obfita ta @? Może zrób test na wszelki wypadek?
Mufeczko przykro mi. Ale napewno wszystko się niedługo ureguluje. Będzie dobrze.
Megi przykro mi z powodu I :-(
Sylcia, a czy to prawda, że tyłozgięcie jest wskazaniem do cesarki? Ja też mam i koleżanka tak mnie nastraszyła. Ja bardzo chciałabym rodzić naturalnie, więc mnie to zmartwiło. Nie wierzę w to co powiedziała, ale tak na wszelki wypadek wolę zapytać.

Antiope, nie wiem dokładnie ale jakoś w to nie wierzę.Ja miałam cesarkę tylko i wyłącznie dlatego, bo moja córcia była źle ułożona.Była ułożona pośladkowo zupełnie z nóżkami wyprostowanymi nad główką i nie miała możliwości obrócić się, i przygotować,i ja o swojej cesarce wiedziałam już mniej więcej od połowy ciąży, ale po porodzie powiedziano mi że jeśli drugie dziecko będzie ułożone prawidłowo i nie będzie innych komplikacji to mam szansę urodzić naturalnie :tak:

Witajcie Kobitki.
Sylcia31, Artemida, Ewcia81- skoro mowicie ze tylozgiecie nie przeszkadza fasolkom, to znaczy ze tak jest. W takim razie nie bede sie juz tym martwic. Ja kiedys slyszalam od kolezanki ze wtedy trzeba jakies specjalne techniki stosowac...:zawstydzona/y:, ale i tak w tym miesicacu mam zamiar zastosowac wszystkie ,mozliwe techniki, tylko zeby zolnierzyk wpadl w odpowiednie miejsce i zadomowil sie w mojej macicy. Oj.....chyba sie nastawiam za bardzo. Musze wziasc z WAS przyklad i troche wyluzowac, ale kurcze to takie trudne, no ja caly czas o tym mysle.....kurcze no!!!!!

reklama
Antiope będzie dobrze, nie nerwuj się na zapas :tak::-)

Altoids wyluzuj, nie ma sensu się tak nakręcać :-D, na pewno wszystko będzie po twojej myśli :tak:

Masz racje z tym nakrecaniem, postaram sie wyluzowac troche.A co u Ciebie, jak samopoczucie, patrze sobie na twoj suwaczek......hmmmmmm.........po prostu rewelacja!!!

Do góry