reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

isikora napewno Twojemu lubemu to tchu zabraknie jak Cie zobaczy taka wystrojoną ehh i chociaz z skunienkami to jest naprawdę fajne przejście to szukanie przymierzanie itd. to jednak jakby na to nie patrzeć tylko dodatek do tego co w tym dniu najważniejsze :-) :-)
Niesamowita czasem nawet mnie nalezy sie wolny dzionek tym bardziej że najbliższy weekend cały w pracy niestety więc póki co trzeba korzystać:-)

reklama
NieSamowita powiem Ci, że moja kuzynka która była ze mną jak przymierzałam ta sukienkę powiedziała,że wyglądam jak księżniczka :-D:-D:-D.
Zobaczymy jakie zrobię wrażenie na mężu ;-);-).
jak tylko będę miała zdjęcie to na pewno wkleję :-):-):-).

Witajcie moje kochane!!! ;-)

Ja tak szybciutko.

Zazdroszczę wyboru sukni, organizowania itp. Wspomnienia wróciły :-) To będzie cudowny dzień :-)

A wyjechać to też bym gdzieś chciała. Najlepiej zmienić klimat, odpocząć, pobyć tylko we troje, bez telefonów, telewizji ;-) No i może udałoby się wrócić z małą niespodzianką ;-)
Ja chcę na wakacje!!!Tylko obawiam się, że w tym roku znowu nam się nie uda :-(

Babcia w tym tygodniu ma mieć badania. Trochę się boję, żeby nie było gorzej :-(

Przepraszam, ale muszę lecieć.
Miłego dnia moje Drogie :-)

witaj asialc :-).

Z babcią będzie dobrze,zobaczysz :-). Trzeba wierzyć :blink:
Widać,że jesteś następną osóbką którą chciałaby już wyjechać gdzieś w taka śliczna pogodę:-D:-D.

Dzien dobry wszystkim paniom !! Ja tez mam wakacyjne odczucia :-)
Zaraz walne sie w ogrodku z gazetka.Nie mam nic innego do roboty NAPRAWDE !!!!!!!!!!!!!!! Chyba pierwszy raz w zyciu :-D
PUCHATKA to nie wazne gdzie jesz lody,wazne Z KIM !!! :-) :tak:
poprosimy przyszla PANNE MLODA o ponowne wklejenie linka bo ten sie zacial,i nie da sie otworzyc.
Aaa DZis gin mi powiedzial ze prolaktyna nie cieknie mi z lepetyny tylko z ciala,to oznacza ze nie mam wyciekow,ani tym samym gozow,poprsotu musze ja tylko obnizyc,bez dodatkowych komlikacji.Moj mezus ma rybki 50/50% narazie czekam na @ ktora miala przyjsc wczoraj.Jak ja dostane ide na monitoring jajc
Milego dnia wszyskim obijajacym sie tak jak ja i wszystkim ciezko pracujacym

Witaj kindzia100 :-):-):-):-).

Musisz skopiować link od http:// do 50 i wtedy powinien sie otworzyć , niekiedy coś nie działa ale powinno być dobrze ;-)

Helloł dziewczynki:laugh2:

Ale żeście naskrobały:baffled: a jam mam wolny net, który jeszcze dodatkowo cos mi dziś muli wiec pół dnia czytanie miałam:laugh2:

A wogóle to byłam na chrzcinach u siostry, byłam chrzestną jej córci:tak: Boshe dziweczyny ile jest roboty przy dwójce maluchów:sick: przyjechałam padnięta. Pojechałam w sobote żeby pomóc sprzątać, gotować i zająć sie dzieciakami. Przy takich brzdącach 5 i 20 mies to człowiek nie ma ani chwili dla siebie:baffled: Jak bede miała fotki to wkleje, choć niema sie czym chwalić, bo wyglądałam tak se, nawet włosów nie ułożyłam ładnie bo nie było czasu... no ale wkleje.
A wogóle to zmieniłam kolor i obciełam włosy:szok: Miały być ciemny brąz a są czarne:baffled: i jestem troche zła, bo jak zwykle fryzjerka wypitoliła mnie źle i za krótko, no ale odrosną;-)

Odezwe sie może jeszcze wieczorkiem bo ide obiada gotować bo brzuchol daje znać ze głodny:laugh2:

Miłego dzionka dziewczyny:tak:

Isikora az mi ulzylo bo jak zobaczylam ile przybylo na bb to myslalam ze tylko ja siedze w pracy w taka pogode... witaj w klubie ;-)

Asialc wierze ze babcia bedzie jeszcze zdrowa!!! Trzeba byc dobrej mysli!!!

Ataata a juz myslalam ze zapomnialas o nas :-( To dawaj te fotki!!! A wogole to wprawiaj sie w opiece nad malymi bablami... bedziesz miala jak znalazl za 8 miesiecy ;-)

reklama
Dziewczynki moje, jesteście kochane. Ściskam Was wszystkie bardzo mocno i jeszcze każdą z osobna :-)

Byłam u Babci i tak mnie jedna pielęgniarka @#$#%&^%$, że jak wyszłam ze szpitala to aż się poryczałam :-(
Brak mi słów.... :-(

Do góry