reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dzień doberek kobiałeczki..
Witajccie w Święto Pracy(ale chyba nie dla ,bo ja nie pracuje,hehe:-D :-D ).
My już po śniadnaku..
U nas padaa deszcz,jest zimno i w nocy było minusowo:szok:

Witajcie dziewczynki :-):-):-):-):-).
Dzień pracy a ja pracuje :wściekła/y::wściekła/y::no::no:.
Heh wczoraj nie dotarliśmy z zaproszeniami, coś się zeszło dłużej, ktoś sie spóźnił i była już 19 i nie mieliśmy siły już jeździć po rodzinie.
A na dodatek skarb nie spał już ponad 20 godzin:eek: bo był w nocy w pracy więc daliśmy sobie spokój:tak::tak:.
Jedziemy dzisiaj :-):-).

Ewciu witaj:-) i życzę miłego dnia:-):-)
i wszystkie inne staraczki, przyszłe mamusie i mamusie witajcie i miłego dnia
:-):-):-):-):-):-).

Isikora jak to pracujesz:confused: :baffled: w święto pracy:confused: :confused: Co z apracodawca bezduszny..
No to dizisja dalej jeżdżonko z zaproszeniami.
Życzymy też miłego dnia...

Ja tylko na chwilke sie przywitaj
wiec witajcie dziewczeta w ten pieknie zapowiadajacy sie dzionek!!!:happy:
Piękny:baffled: :confused: :szok: u mnie pada mocno i zimno 5 stopni,brrrr
Sreberko oddaj troskze słonka dla mnie!!

Miłego święta dzisiaj wszytskim...

reklama
Ewcia no niestety trzeba się przemęczyć ;-).
Mamy firmę krawiecką i jeden dzień w produkcji to już więcej towaru do sprzedaży :tak::tak:.
Życzę miłego dnia:-):-)

CZEśC DZIEWUSZKI:-):-):-)

Trochę mnie nie było, ale tyle się spraw nałożyło że ho,ho.
Wpadłam się tylko przywitać i dać znać że żyję. Dziś wyjeżdżamy na majówkę pod domek do Łapina, szkoda tylko że nie ma pogody:-:)-:)-( ale będzie fajna ekipa a to najważniejsze, wracamy w czwartek, odezwę się po powrocie. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco:-):-):-)

Witaj Sabinko.
Spało mi się bosko. Mój skarb zasnął o 21 więc przyszłam do domu, poczytałam a później zasnęłam od razu :-):-):-)
U mnie dzisiaj zimno . Słońce świeci ale tylko 4 stopnie.
Długo w pracy nie będę ;-). Do jakiejś 12-13 :-):-)

Sabinko to życzę miłego wypadu do Sosnowca:-):-):-).
Ja już prawie skończyłam pracę, wykąpię się i jedziemy w gości :-D:-D

hej dziewczynki wpadlam pozyczyc wam mileo dnia :-)
ja sie zbieram do pracy, moze potem uda mi sie napisac cos wiecej,
Isikorka-ja tez nie wierzylam we wrozki, dalej nie wierze bo pewnie czesc z nich klamie, ale czesc pewnie nie;-)
Niesamowita-postaram sie pisac wiecej, ale ciezko jest , najpierw obowiazki, potem przyjemnosci, szkoda ze w zyciu nie ma odwrotnie;-)

buziaki i slonecznego dnia wszystkim staraczkom jak i ciezarowkom;-)

Cześc dziewczynki,ale mnie tu dawno nie było,a tu nowe lasencje wyprzedziły mnie w pościorach...:-D
Gosia_pl,masz rację ja także żałuję,że najpierw trzeba się wywiązać z obowiązków, żeby się zabrać za przyjemności.Ja na szczęście do pracy dopiero w poniedziałek,w domku jeszcze mi tylko obiadek został do zrobienia.
Teraz prawie non stop będę ba BB siedziała i nadrobię moją nieobecność.
Mój znów będzie się tak słodko denerwował jak za starych czasów...:-)
NieSamowita ,witaj.
Mufka ,widzę,że Ty to jak ja,ale musimy się wziąść za robotę i uzupełnić naszą nieobecność.Miłego wyjazdu Ci życzę,bo na pewno będzie miły...:tak:
Isikora,hello.Już pewnie po pracy.Fajnie,że wychodzisz do ludzi.Ja niestety dzisiaj cały dzionek w domku.Moje kochanie niedługo przychodzi z pracy,więc przynajmniej z nim sobie posiedzę.Zapewne nigdzie go nie wyciągnę,bo będzie zmęczony.
Ewcia81,u mnie tez nudy.I pogoda fatalna...wrrr...:wściekła/y:Na szczęście weekend ma być śliczny.Przynajmniej tyle...:-)
Pzdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Za tydzień testuje.Muszę wam jeszcze powiedzieć,że dzisiaj jestem bardzo zaskoczona,ponieważ za 2 dni powinna przyjść @,a mój śluz wygląda na bardzo płodny:szok:.Trochę dziwne,nie...?Buziam was wszystkie!!!!!!!!:-D

Witajcie Kochane!!!
Nie uciekłam nie zagnięłam tylko jakos tak wyszło dzisiaj bo rano zadzwonili zanjomi czy nie mamy ochoty się z nimi wybrac do Łańcuta i dopiero zlądowaliśmy w domku. Połaziliśmy po parku zjedliśmy obaidek dosyc późny w restauracji i wogóle było miło. Potrzebowałam takiego miłego dnia trochę ze mnie wylaża te wszystkie ostatnie stresy a tak zrelaksowana i sopokojna jak dzisiaj to dawno nie byłam. Widze że cxzęść z Was spędziła dzionek dosyć pracowicie. Buziam wszystkie i ide nacieszyc się wolnym wieczorkiem z mężem:-D

reklama
Za tydzień testuje.Muszę wam jeszcze powiedzieć,że dzisiaj jestem bardzo zaskoczona,ponieważ za 2 dni powinna przyjść @,a mój śluz wygląda na bardzo płodny:szok:.Trochę dziwne,nie...?Buziam was wszystkie!!!!!!!!:-D

No to życze powodzonka,trzymam kciukasy,a za tydzień informacje tutaj poprosimy.
Ha a ja bed emiałą od niedzieli płodne dni,a mój mąż wraca z pracy na dw atyg do domku w sobote,wiec z mężem do dzieła i elcimy staranko...:tak:

Puchatko ciesz się mężem,bo ja niestety teraz nie moge...

Wskoczyłąm wam powiedzieć dobranoc

Do góry