reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witam dziewczynki:-) :-)

Niesamowita-nie martw sie i nie gniewaj sie na niego -czasem trzeba facetowi pozwolic spedzic czas z kolegami, kiedys tez bylam niepodzielna;-) to z tej milosci i checi przebywania non stop razem

reszte kochanych kobitek z BB pozdrawam mocniutko i przesylam duzo pozytywnych fluidkow:-) :-)

reklama
NieSamowita zgadzam sie z Gosią faceci czasem potrzebuja trochę czasu spędzić tylko z facetami i jakos ogólnie każdemu człowiekowi potrzeba troszkę przestrzeni. No juz głowka do góry napewno przy najbliższej okazji Ci to wynagrodzi:tak:
gosiu łapie Twoje pozytywne fluidki i wysyłam duzo ciepłych myśli:tak:

Witka kochaniutkie wieczorem,ale naklikanie uuu poczytałam sobie...

Ewcia81,zobaczymy czy jutro przyjdzie wredna @.Mogłaby się spóźnić przynajmniej 9 m-cy:tak:.Nie pogniewałabym się nic a nic.Życzę powodzenia i do dzieła lasia!
Kiniusia i co przyszłą @????:confused: Daj znaka....
Ja teraz do dzieła hhmmmmm:baffled: :no: miało tak być,bo w sobote mąż przyjedzie,ale my właśnie mamy stopę wojenną na smsy,tzn przez smsy.bo dowalił się że byłąm na noc u jego siostry na wsi,.czyż nie paranoja>.:no: :eek: :szok: Ach szkoda słów.Musi mi nerwy szarpać...

Goście mają dać odpowiedź do 20 maja ;-).

Ewciu dziękuje i na pewno będzie miło i sympatycznie z roznoszeniem zaproszeń ale chciałabym już koniec :laugh2::laugh2:.
.
Buziaki i życzę miłego dnia

Isikora kiedy amcie wogóle ten ślub,bo ja nie wiem??

Ewcia mam nadzieję że pogoda dopisała choc odrobinke i Mateuszek miał sie okazje przewietrzyc :tak: No i zycze pozytywnego wyniku staranek :-D Buziaki

OO super było.Pogoda fajna,troszke wiało,ale słoneczka nie brakowało.A Matuś całymi dniami się wietrzył.hehe

Kochane gdzie pouciekałyście napiszcie jak spędziłyście czas i gdzie ?
Ja byłąm na wsi od wczoraj,super,poplotkowałam z kumpelą i szwagierką,zrobiłąm sobie pasemka blond na lato-nawet nawet wyszły fajowo:tak: . Dzisiaj też cały dzionek an wsi,umyłąm nawet i posprzątałam auto sobie,a matuś beigał na dworzu.Także pozytywny....do czasu...aż mój mąż napisał eska negatywnego...
Jestem, jestem, żyje:laugh2:
U mnie już troche lepiej.
Cały czas was czytałam... dziękuje wam wszystkim za słowa otuchy i wogóle ciepłe i miłe pościki do mnie:tak:
Postanawiam sie poprawić i już nie być taka samolubna...:-( :zawstydzona/y: :tak:
ataata kochaniutka,ty to możesz wszystko,jesteś pod ochroną i my to rozumiemy wszytskei,buziole wielkie trzymaj się moćko>>>

Witajcie !!!!

A miał być dziś taki piękny dzień , aż mi się nie chce o tym gadać :-( dzień do dupy :confused::-( załamałam się po prostu (ale przejdzie mi ) eh. Co za dranie z tych facetów . Ja się tak szykowałam a on poszedł z kolegami :-( , a teraz siedzę i się nudzę . Nie ma gdzie i z kim iść . Koszmar . :confused::confused: Ale cóż życie .

I tak go kocham ale jestem na niego zła niesamowicie i jest mi bardzo przykro :-:)confused: z tego co zrobił .

Pozdrawiam ... Będę wieczorkiem lub jutro buziaczki kochane
Ano Niesamowia niedobry facet nunu... Mójj też tak potrfił robić,a co do tego jak ja chciałam wyjść to nnie mogłam bez niego,,,ach z facetami

Ja mam nerwa na meżą i kłóce się przez smsy,normalnie on mnie rozwala,ja tu się cieszę,że mąż wraca i super staranko,a tu zonk nerwy i nic więcej...

Witajcie staraczki....

Chyba nie jestem w stanie nadrobic moich zaleglosci na BB...
Wrocilam wczoraj w nocy i padlam... niestety internet tam dzialal tak wolno ze nie bylam w stanie do Was zagladac :-(
A pogoda... no coz... w nocy do -5 a My mielismy letnie rzeczy... wiec chyba nie musze Wam pisac nic wiecej... za to wkleje zdjatka:

Zobacz załącznik 37284

Witajcie :-):-):-):-):-):-):-).
Wczoraj zrobiliśmy sobie dzień wolny :tak::tak::tak:.
Byliśmy w dinoparku. Jak będę miała już zdjęcia to wkleję:-):-)
Potem byliśmy na działce, odpoczęliśmy i jak wróciliśmy pooglądaliśmy sobie razem filmy;-);-);-);-).
Zaproszenia powoli sie rozdają:-D:-D:-D:-D.
Ewciu wielki dzień mam za 50 dni czyli 23 czerwca 2007 roku
Sabinko jak sie spało i jak samopoczucie? Nie przejmuj sie facetami :tak::tak:

Buziaki dla wszystkich :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witajcie :-):-):-):-):-):-):-).
.
Ewciu wielki dzień mam za 50 dni czyli 23 czerwca 2007 roku

Buziaki dla wszystkich :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Isikora nom to niedługo już,ale fajowo.

Witajcie kochane w tak ładny poranek jak dziś:-):-):-):-)

Ciepełko aż się dobija przez okienka do domku ;-) Jak fajnie że się robi ładnie.

Maturzyści życzę wam wszystkim POWODZENIA !!!

Ewcia Pozwolę sobie sama powiedzieć że Ilonka ma ślub 23.06.2007 roku .:-):-):-):-):-):-)
[FONT=&quot]Ciesze się że miło spędzasz czas na wsi ty i twój synek bardzo mnie to cieszy , a widze że faceci są wszyscy tacy sami . [/FONT]

[FONT=&quot]Dziewczynki kochane gdzie się chowacie ? :-:)confused:[/FONT]

Niesamowita dzięki dzięki za datke.Nom mjiło spedzlaiśmy,bo teraz w domciu.
Zabierams ie za śnoadanie,bo Matek krzyczy żebyz robić mu jesć.he

Wagnies fajne foteczki...

Witaj Sabinko.
Już jestem i na razie nie mam zamiaru już uciekać z BB :-):-):-).
To widzę ,że szykuje sie ciekawe popołudnie ;-);-);-);-).
My jedziemy dzisiaj znowu w gości. Mam trochę dosyć ale trzeba dokończyć :tak::tak::tak:.

Witajcie,

Ja w pracy siedze juz od 8... no coz - horror powrotu do pracy po urlopiku....

Wagnies Śliczne zdjęcia:-) witaj kochana musisz częściej nas odwiedzać smutno i pusto tak bez ciebie i bez innych które nas zaniedbują :-p:tak:

NieSamowita ja chetnie bym Was odwiedzala podczas mojego krotkiego urlopiku ale niestety net tam tak dzialal jakby mu sie nie chcialo :-( a ze ja nerwowa to wolalam omijac komputery szerokim lukiem bo by sie to moglo dla nich zle skonczyc ;-)

Wagnies fajne foteczki...

Ewcia, NieSamowita ciesze sie ze zdjatka sie podobaja...

reklama
Do góry