reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witajcie ponownie dziewczynki. na chwile do was wpadłam :-):-):-).
Zaraz jadę z mamą po biżuterie ślubna może coś wybiorę ;-).
Jak coś porobię zdjęcia :-):-):-)
Podoba mi sie coś takiego :
A wy co o tym myślicie???

reklama
Isikora sliczna bizuteria :tak:
dzieki za komplementa :-) taka mloda to juz nie jestem...tylko tak wygladam :-p
Mufka zapraszam do nas na Dni Malborka w czerwcu :tak: zawsze cos ciekawego jest na zamku.
Puchatka piesek cudny, fajnie miec zwierzatko ;-)
to prawda ze jestem ostatnio przemeczona...z roznych przyczyn,ale niemilych :-( mam nadzieje,ze w koncu sie sytuacja wyprostuje :tak:
czekam z utesknieniem na 22 czerwca i wakacje :-D:-D

Cześć dziewczynki,ja z uśmiechem na ustach o 14 powitałam weekend.Nareszcie!!!:-D

Niesamowita,z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego co najlepsze.Szczęścia w miłości,fasolki w brzuszku,spełnienia marzeń i ogólnie wszystkiego naj.

asialc ,przykro mi,że babcia w ciężkim stanie.Wszystko będzie na pewno dobrze.
Jestem myślami z wami i także obiecuję modlitwę za babci zdrówko:tak:
Główka do góry.

puchatka ,psiuniek śliczniuchy!!!!!!!!!!:-D:-D:-DŁadne imię mu wybrałaś.Jest słodziutki.:-D:-D:-D

mufka ,jak tam sprzątanko?Miłego wieczoru z ploteczkami z psiapsiółką życzę:-D

ewcia ,ciesz się mężem ile możesz skoro jedzie.;-) I niech szybko wraca:tak:
Miłego dzionka życzę:-D:-D:-D

isikora ,ten komplecik jest...................śliczny!!!:-DMi się baaaaaaaaardzoooooooooo podoba.Super,naprawdę!!!:-):-):-)

izabelka ,wszystko będzie ok i wypoczywaj sobie.Wakacje już niedługo!!!:-D:-D:-D

Wszystkie dziewczynki buziam i te,których nie wymieniłam także.:-):-):-)

Kochana Sabinko

Urodziny-dzien radosny
pelen kwiatow zapach wiosny.
Wszyscy zlozyc chca zyczenia
zdrowia, szczescia, powodzenia.
Niech Ci slonce zawsze swieci
i niech czas radosnie leci.
Niech odejda smutki, zlosci
i nastanie czas radosci.
Te zyczenia, choc z daleka,
plyna jak wzburzona rzeka
I choc skromnie ulozone,
sa dla Ciebie przeznaczone! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Puchatko sliczny piesek jaką ma mordkę słodziutką:-):-):-)
pozdrawiam was gorąco

ewcia ,ciesz się mężem ile możesz skoro jedzie.;-) I niech szybko wraca:tak:

Staram sie cieszyc...bo czekam az wyjedzie,ale ze mnie zona,o wszytsko sie czepiea, nawet ze tu zagladam i wogole,maskara,mam go dośc po tych 2 tygodniach..
A my własnie pijemy bronie z kumpelami, obgdaujemy nasze zyciefacetow i wogole wsyztsko...hehe. uwielbiam taki spotkania,,,pozdor,,papa

qurcze mnie nie bylo o ominela mnie TAAAAAAAKA impreza :wściekła/y:!! Ale wszystkiego owocnego naszej drogiej solenizantce !!
U nas dlugi weekend,wiec malo czasu na kompa,za to czas na meza :tak:.Strasznie dziewczynki duzo piszecie i jak mnie nie ma 2 dni to mam wielkie zalegolsoci,ale dobrze ze cos sie tu dzije.:tak:;-)
MUFKA ja po pierwszym miesiacu brania dostinexu zaszlam w ciaze.Biore go znow,tak jak wczesniej 2 razy w tygodniu.Wczesniej bralam bromocor i nic mi nie dal,a tu prosze 8 tableyek dostinexu i juz byla dzidzia(szkoda ze musze pisac w czasie przeszlym :sick:)Wiem ze tabletki sa bardzo drogie w Pl ale skuteczne
Pa laseczki.Pewnie odezwe sie dopiero w poniedzialek.W weekend maz jest brany pod specjalna uwage ;-)

hej
Kindzia udanego wekendu :tak:
ale sie nie wysplam hhiii ale z wlasnej winy; wypozyczylam ksiazke i sie zaczytalam :cool2: uwielbim czytac,ale przez ciaze nie mialam ochoty, a do tej pory i ochoty i czasu; fajnie znowu poleniuchowac z ksiazka :-D
ja zmykam pilnowac domku tesciow dzisiaj, wiec odezwe sie pewnie wieczorem
milej i udanej soboty

Witajcie w tak ładny poranek :-):-):-):-):-)
Byłam wczoraj na zakupach i wybrałam ten zestaw biżuterii co wam pokazałam .
Jest prześliczny :-):-):-):-):-):-D:-D:-D i nie mogę się na niego napatrzeć :happy:

Dzisiaj wyruszamy w poszukiwaniu mebli:tak::tak::tak:
Jak wam się spało???
Buziaki:-):-):-):-)

reklama
Witam dziewczynki:-):-):-)

Wczorajszy wieczór był bardzo udany bo..................zdecydowaliśmy że jedziemy do Bułgarii:-):-):-).Wpadła moja psiapsióła, potem dołączył jej facet, usiedliśmy, pogadaliśmy i powstał plan. A powiem wam, że w zeszłym roku w lipcu podobnie spontaniczny plan powstał na Chorwację i pojechaliśmy w czwórkę, było odjazdowo. Byliśmy 2 tygodnie, wzięliśmy auto, spaliśmy w namiotach na kampingach, zwiedziliśmy całą Chorwację, a że wszyscy mamy prawko to rozłożyliśmy te 5,5 tys. km ( bo tyle łącznie wyszło) na 4 osoby i nie było problemu. Ja sama jak usiadłam za kółkiem to wzięłam lekką ręką całe Niemcy, a po tych autostradach jazda przyjemna. Chorwację polecam z całego serca!!!! No a teraz Bułgaria, podobnie jak wtedy bierzemy auto, zapasy jedzenia, browarki, namioty i jazzzzzzzda. Wyjazd 9-go lipca i na 2 tygodnie. Polecam wyjazd własnym autem, fakt, że to daleko ale jak jest tylu kierowców to bez problemu, bo nie jest sie uzależnionym od jakiegoś orgaznizatora i nie siedzi sie w jednym miejscu. Jeszcze kilkoro znajomych też chce jechać więc albo wynajmiemy bus, jeśli warunki będa korzystne, albo pojedziemy na 2 samochody. Nie moge się już doczekać:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A z rzeczy bardziej przyziemnych to zaraz wyruszam na wykłady, potem szybki szturm na centrum handlowe i na imprezkę do kumpeli z roku.Od zeszłego piątku nie wychodziłam z dziupli więc mam nadzieję że powietrze mi nie zaszkodzi :)
całkiem zdrowa to ja jeszcze nie jestem ale już jest prawie super:-)

isikora Twoja biżuteria jest sliczna, delikatna, będziesz pieknie wyglądać:tak:

niesamowita głowa do góry, prosze się nie smutać;-)

izabelka pozdrawiam Ciebie, Oskarka i piękny Malbork:tak:

kindzia ja tez biorę 1 tabletkę w tygodniu, pół w środę pół w sobotę (prawie jak LOTTO miliard w środę , miliard w sobotę), mój mąż wysyła totolotka więc doradził mi te dni, bo stwierdził że dzięki temu będzie pamiętać o mojej tabletce i w razie czego mi przypomni:-)

ewcia,puchatka, dorapio, asialc, ataata, miłego weekendu dziewczynki, buziaki:-) :-):-)

Do góry