reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dobry wieczór dziewczynki,ja tylko na minutkę.
Wszystko jest w porządku,nadal mam nadzieję...:tak:
@ jeszcze nie ma i jak przez tydzień nie przyjdzie to testuję jeszcze raz-szczególnie,że tempkę mam nadal obiecującą;-).
Buziam was laseczki i dziękuję,że z tak wielką cierpliwością trzymałyście kciuki.
Być może za tydzień się okaże,że jednak nie na marne...;-):-):tak::-D
Dobranoc.:-):-D

reklama
A ja zaraz zmykam do lozkacbo jakos niezbyt dobrze sie czuje... slonce za bardzo mnie dzis przytulilo i teraz cierpie... ;-)

Puchatka to zapraszam do mnie na kawke... to jakies 2-3 h jazdy a i ucieczka calkiem fajna;-):-D
Isikora gratuluje takich ocen... to teraz na spokojnie do slubu sie przygotowuj!!!
Kiniusia to trzymam kciuki zeby udalo sie nastepnym razem!!! No i zagladnij do nas bo smutno bez Ciebie:-(
Cloe ja tez moge do klubu??

Chcialam Wam wstawic zdjecie ale mnie ciagle wywalalo:-( sprobuje innym razem....

wagnies muszę jeszcze jechać zaliczyć egzaminy 22 czerwca po południu ale dam radę:cool2::cool2::cool2:.

Dobranoc dziewczynki :-):-):-):-):-):-)

Chyba oszalałam :rofl: zamiast do łózia to mnie ogarnęła mania sprzątania :-D to chyba dlatego że w dzien jak jest taki upał to mi wszystko zwisa:baffled: ale ja ogólnie lubie porządek i juz wieczorkiem to mi jednak przeszkadza:tak::tak: Zatem poskładałam pranie wyprasowałam co trzeba było sprzątnęłam kuchnie łącznie z myciem podłogi a i pozamiatłam u nas dywan bo niestety mamy pościel wełnianą i odkurzacz nie wybiera wszystkiego poza tym zamarynowałam mięsko na jutrzejszy obiadek a teraz ide zapolowac na męża:cool: bo mam ochote na małe przytulanko i chyba sobie zasłużyłam :-):tak::happy: Wam za to życzę słodkich snów i grzecznych mężów facetów itp. :tak::tak::yes::yes:

Witajcie późnym wieczorem (a raczej nocą):-)
Siedzę i poczytuję sobie notatki na egzam na środę , dzisiejszy do przodu:tak:,dzięki temu ze babka ok to po południu już były wyniki dzisiejszego egzaminu. No to zostały tylko 2, w środę i w następną niedzielę. Ale żeby nie było za dobrze to w przyszły poniedziałek mam certyfikację w pracy, czyli egzamin z regulacji i instrukcji kredytowych:baffled:, w tym samym dniu co certyfikat mamy z Moim 3 rocznicę ślubu:tak:więc emocji tego dnia nie zabraknie:-)

isikora gratuluję:tak: i trzymam kciuki za tą resztkę egzaminów która została:-)nie ma mowy żeby oblali Cię dzień przed ślubem;-)

kiniusia ja mam jakieś takie pozytywne przeczucie co do Ciebie....
puchatko a propos Twojego sprzątania-ja właśnie wstawiłam pranie:tak:

pozdrawiam wszystkie dziewuszki i życzę słonecznej niedzieli:-)
my jutro uderzamy ze znajomymi na półwysep (prawdopodobnie do Juraty, ale to się jeszcze zobaczy), odpalimy sobie grilla i będziemy pływać katamaranem;-)mam nadzieję się w końcu opalić, bo jak do tej pory to tylko siedzę w książkach, zamiast na plaży:tak:
postaram się odezwac wieczorkiem jak wrócimy
całuski:-)

witam w niedzielę ;-)
Kiniusia to dalej trzymam kciukasy :-D:-D:-D
do mnie tez jeszcze nie przyszla wstreciucha, a mialam jakies plamienie i sie nie rozkrecila :rofl2: dziwnie jakos,....
jade z synusiem do Zoo :-D:-D:-D:-D z dziadkami :-D:-D
wczoraj moj tata powiedzial,ze chce wziasc brata do Oliwy i sie przylaczylusmy :-p dodatkowa atrakacja dla Oskiego to bedzie podroz pociagiem-po raz pierwszy :-) a on kocha pociagi
jestem podekscytowana jak mala dziewczynka hihii
wiec zycze udanej niedzieli :tak:

Mufka gratulacje zdania egzamonow!!! no i slonca na wyjazd,zebys sie pieknie opalila :-):-D:-D

niom i jednak @@@@ sie rozkrecila, juz zaczynam czuc brzuchol, akurat na wyjazd jak zwykle bleee
zmykam buziaczki

Witajcie:-):-):-):-):-)
U mnie burza z samego rana odchodzi i z powrotem się wraca :dry::dry: a ja muszę jakoś dojechać do szkoły :tak::tak::tak::tak:.
Porozmawiam dzisiaj z dr.od psychologii społecznej jak będzie u mnie z egzaminem bo termin podał 15 lipiec a ja wtedy jestem w Hiszpanii:-D:-D:-D.
Może uda mi się zaliczyć bez egzaminu ;-);-).
Zostanie tylko najgorszy z metodologii badań :confused2::confused2:. Coś strasznego i straszny prowadzący:szok::szok::szok:.

Mufka to gratuluje zdanych egzaminów :-):-). W piątek 23.06 idę do szkoły na luzie i zobaczymy co będzie :tak::tak::tak:.

Izabelko ach to wredota przyszła i męczy cię :no::no::no:.
Moniko też chętnie bym sobie posprzątała wieczorem ale padłam na łóżko i zasnęłam od razu :-D:-D:-D

Buziaczki dziewczynki odezwę się jak wrócę ze szkoły :-):-):-):-):-):-):-)

Hello,

Isikora no kurcze dzien przed slubem??? Nie udalo Ci sie jakos przelozyc tego?
Mufka to trzymam rowniez kciuki za Twoje egzaminy... A dzis zycze udanego opalania - ja jestem przypieczona i dzis cierpie... wiec uwazaj na siebie.
Puchatka... podziwiam Cie bo ja mam takiego lenia ze nic mi sie nie chce... no i mam nadzieje ze przytulanko bedzie owocne ;-)
Izabelka Tobie tez udanej wyprawy zycze!

pozdrowka dla reszty dziewczyn i udanej niedzieli

reklama
witam kobietki :-) ja juz sie troche otrzasnelam po pierwszym szoku, ze brak dzidzi, bo moj tak kombinowal, ze przez ten tydzien prawie nas w domku nie bylo wracalismy na noc praktycznie tylko :tak: @ niestety przyszla w nastepny dzien po testowanku, czyli prawie tydzien wczesniej, a do tego 2 dni temu dowiedzielismy sie, ze nasz kolega niezyje, zamordowali go za psa, policja postawila zarzut udzialu w bojce , ale jaka to bojka 3 na 1 i oni z kosami a on bezbronny i spokjny :-( a o smierci dowiedzielismy sie 2 dni po pogrzebie:wściekła/y: wiec u mnie z humorkiem nie zaciekawie bylo :-( teraz moje kochanie spi wiec moge do was napisac, bo jak wstanie to znow mnie gdzies wyciagnie pewnie na jakies kajaki, albo rowerki ;-):-D
mufko gratuluje zdania egzaminkow i zycze owocnych i milych wakacji :-D
Puchatko juz wrocilam korzystajac z okazji spiacego tygrysa :-D
pozdrawiam kobietki i zycze milego i spokojnego dnia , u mnie od tygodnia upalnie :-)

Do góry