reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cholerny dzień dziś jest, wam powiem.
Puchatko ja dziś przebeczałam pół dnia nad swoim zasranym życiem...
I niestety nie potrafie nikogo pocieszyć, bo samej mi smutno, ale Puchatko główka do góry.... napewno będzie lepiej, przecież kiedyś los musi sie do Ciebie uśmiechnąć...
Wiem wiem łatwo sie mówi, ale musi być lepiej...

reklama
Puchatko no co ty doła łapiesz..kobietko nie tutaj nie tutaj.. walnij sobie winko albo piwko jak ja:-):happy::-pbędzie ci lepiej.hehe
Ja wale to moje ciało,mąż zadowolony i jeszcze krzyczy zawsz ejak aj chodz ei zasłaniam tyłek,albo oczywiście długie bluzki zeby brzuch nie wystawał.Jemu się podobam.i tyle mi wystarczy...

Ataata no to super,4 miechy... Ja niby od 2005,ale pozapominałam ników i jestem w sumie od pół roku.

KObiety chcecie truskawki i bronia,a dla Ataatki cola..

Co za dzień,ja tezmiałąm doła jak mama wyszła. Potem z synkiem sia bawiłąm i mi przeszło...
Ale dzisiaj wiele kobietek mają dzień do bani...:zawstydzona/y::-)

Hallo uśmiech proszę kobietki,głowy do góry,będzie oki,musi byc i tyle!!!
Zawsze jesteście wspaniałę ,wesołe,wiec nie dajcie się żadnym deprechomi innym takim sprawom...

Truskawki bleeeeeeeeeee, w tym roku są potworni kwaśne, a cole chętnie:tak:

Co do tempa.... no jak sie niema pracy:baffled: i sie siedzi w domu to z nudów człowiek pisze, nawet jakieś pierdoły, poto tylko żeby zabić czas :-D

Oki lasie ja zmykam na polko, bo sie juz kolezanka dobija smsami do mnie.
Miłego wieczorku

NieSamowita a co to sie stalo?
Ataata, Puchatka to zapraszam Was na czekolade do mnie... pol szafki czekolad lezy... ja nie mam za bardzo ochoty na czekolade to tylko moje siostry ja przyjezdzaja to podjadaja....
Ataata a Ty jestes chudzinka to nie wiem gdzie chcesz widziec ten tluszcz u siebie!!!
Puchatka kochana, sciskam Cie mocno i wierze ze przetrzymasz to wszystko!!!!!!:tak:

Kobietki ja naprawdę staram sie byc dzielna i do wszystkiego podchodzić optymistycznie ale raz na jakis czas jak dzis mam wszystkiego po samą kokardkę i musze to z siebie wyrzucić :tak:
Ewciu truskaweczki i browarek niech będa chociaż czy żoładek to zniesie to nie wiem:dry: ale co tam jak szaleć to szaleć:-)
Ataata czytałam na grudnióweczkach co Cię męczy czasem tak zaglądam co tam u Ciebie i powiem Ci że Ty porządna i dzielna kobietka jesteś i dasz radę a z tymi łzami to czasem lepiej tak niż wszystko w sobie dusic :tak:

Wagnies mam nadzieję że z Twoją nóżka juz lepiej a co do takiej ilości czekolad to może lepiej nie bo juz całkiem by się ze mnie zrobiła baryłka juz i tak podejrzewam jakąs zmowe producentów ubrań że ciągle musze kupowac cos w większym rozmiarze:-p

reklama
Do góry