reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Hej,

Dziewczynki a co tu tak pusto?:szok: Myslalam ze o tej porze to juz ze dwie storny bede miala do poczytania a to raptem 3 posty :-(...

Dzień dobry...
U mnie be pogoda, niby pochmurno,niby jakos nieciekawie,ale duszno i zapewne bedzie padalo...
Ja dzisiaj ajde od babic,a ptoem umowiona jestem z kumpelami z liceum na wineczko u jednej z nich,,super...
Buziaki.

Witajcie :-):-).
U mnie też pochmurno i już po sniadanku i małym co nie co :-p:-p:-p:-p.

Ewcia,Wagnies,Bastra,Sabinka i inne kochane dziewczynki witajcie :-):-):-)
Jak wam sie spalo:tak::tak:.
Cos mi klawiatura szwankuje :no: i nie mam polskich znakow.

Iwonko napewno nastepnzm razem sie uda :-):-):-):-):-)

Idarnowska witaj! przestawilas sobie klawiature... musisz wejsc w panel sterowania i ustawic klawiature polska programisty!

Witam:-)U mnie pada od rana ale i tak nigdzie sie nie ruszam bo mam zamiar robic dzis generalne porzadki bo troszke zapuscilam nasz skromny domek;-)ale mnie tak brzuch boli ze chyba padne:-:)wściekła/y:ale jest jeden plus tego ze nie jestem w ciazy,bo teraz spokojnie bez wyrzutow sumienia moge isc do fryzjera i zrobic porzadek z moim wlosami bo odrosty ze ho ho mam:szok:a slub coraz blizej:-)Dobra moje dzoecko oglada BAMBI a ja ide sprzatac:tak:
Milego dnia wszytskim zycze Buziaki:-)

Idarnowska dziekuje,przekazane:)

A teraz jak mam sobie ustawic suwaczek z cyklem jak nie wiem ile bedzie trwal ten cykl???Chyba go skasuje.A te testy owulacyjne sa dobre i ile kosztuja? A wykrywaja dni plodne?Czy mierzenie temp. moze mi tylko dac jasnosc co kiedy jest?????

reklama
Do góry