reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
A ja tak myslę na najlepszą pozycją do zajcia w ciąże i nogach i pupie w górze po :-):-):-). Ostatnio przeczytałam na naszym forum :-p:-p

https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/tyleczki-do-gory-jaka-technika-3535/

A co wy o tym myslicie???????

Ilonko zdradze Ci mój sposób...;-)
Ja w tym cylku co mi sie udało to po przytulanku, najnormalnie w świecie poszłam spać... tzn chodzi mi oto, że nie poszłam do łazienki "wypuścić" chłopaczki mojego, tylko przetrzymałam je w sobie do rana... :-D:-D:-D
Nie wiem czy to dzieki temu, czy tak miało być ale sie udało... tyle że ja dokładnie wiedziałam że mam owulacje, pamietam o 1.30 w nocy budziłam mojego na....;-):-D

Ataatko tez trzymam chłopaczki długo w sobie a ostatnio zaczełam włąsnie podnosic nogi i pupę :-D:-D:-D.
Mamy z tym duzo smiechu :-):-):-). Zobaczymy co z tego wyjdzie ;-);-)

Witajcie
tak pourlopowo:-) wczoraj wrocilismy znad morza i dzis nie wytrzymalam i zrobilam tescik ( choc do @ jeszcze 3 dni) niestety 1 kreska mam nadzieje ze to nie ostateczny "werdykt" i w srode beda 2:tak:
postaram sie jutro wszystkie posty nadrobic
pozdrawiam slonecznie choc w krakowie pada

Witajcie Babeczki!!!
Ja tak tylko pomachać nie mam weny do pisania ale poczytałam co na tworzyłyście przez cały dzień a nawet dwa źle się czuje chyba po tym antybiotyku jeszcze tylko 3 dni i koniec tej zabawy dużo myśli w główce mało czasu na wszystko dobrze że ten tydzień krótszy buziam Was i uciekam:tak::tak:
Kindzia mocno trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze poczekam z gratulacyjkami na te fluidki i zrobimy mały interesik ;-)

Ataata alez skutecznie trzymalas i chyba mocno nogi zaciskalas :tak:;-):-):-D:rofl2::-D:-)

k_asia witaj po urlopie... ja tez wlasnie koncze moj urlop i jutro niestety do pracy:-:)szok: oj bedzie horror....

reklama
To ze pozycja od tylu na zajscie w ciaze jest najlepsza to tez slyszalam,bo ponoc penetracje jest glebsza.My praktycznie robiac Vanesske to pierwszy caly cykl wlasnie tak robilismy:tak::-)A juz po.. nigdy sie nie mylam az do rana zeby te cenne nasienie nie ucieklo:-D:-D:-D:-D Teraz jak sie staramy to przyznam ze tak nie robilismy w tym cyklu i moze dlatego sie nie udalo za pierwszym razem jak poprzednio???

Do góry