reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Czesc dziewczyny.:-):-) jak minal Wam weekend??:cool2::cool2::cool2::cool2:
Widze, ze jestem wzorową staraczką!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
NieSamowita coz za zmiana decyzji!! Co Was do tego sklonilo??
Czy ktoras moze zafasolkowala??

Witajcie.
No i przyszła @ wredota :-:)-:)-(.
A taki miałam przybłysk nadzieji a tu nic :sorry::sorry:. Brzuch boli jak nie wiem i samopoczucie nie za bardzo :sad::sad::sad:

Idarnowska mnie bola cycki i podbrzusze od kilku dni. Jestem w 18 dc, ale jak zwykle nie wytrzymalam i juz 3 testy zrobilam:zawstydzona/y::baffled::baffled: Oczywiscie negatywne. Łudzę sie, ze na test jeszcze za wczesnie i dlatego negatywny wyszedl i jak zrobie za tydzien to beda 2 kreseczki:tak::tak::tak::tak:. Glowa do gory kochana:happy::happy::happy: Moze nastepnym razem sie uda;-)

fifi trzymam kciuki abys ujrzała dwie kreseczki :-):-)
wiem,że nie powinnam sie smucić bo to dopiero drugi cykl starań ale powoli zaczynam sie martwić :-:)-:)-(

Witam:-):-):-)
Ja już w pracy, nic mi sie nie chce, a tu potem szkolenia i w domciu dopiero wieczorem. Mimo to staram sie mieć świetny humor.
IDarnowska przykro mi że @ Cie nawiedzila, ale myslę,że im bardziej będziesz się nakręcać tym trudniej bedzie zaskoczyć. Myśl pozytywnie, ciesz sie poczatkiem małżeństwa, a dzidzi samo przyjdzie. Buziaczki na poprawe nastroju:-)
Puchatku a co z Tobą? Z kąd ten nastrój? Coś sie stało czy poprostu maly kryzysik? Tobie też slę buziaczki i fluidki dobrego humorku:-)
Beatko biedny malutki ucałuj go ode mnie. Wiem jak to jest z tymi uszami bo sama na to cierpiałam w dzieciństwie.
Fifi a ty widze że tryskasz humorem i wiara. Tak trzymać!:-)
Reszte buziakuje, macham i zycze przeżycia poniedziałku:-)

Dzień dobry!

Puchatka :-)
Życzę Wam dużo spokoju, wiary w przyszłość i dobrej bezinteresownej i wiecznej miłości, bo tylko dlatego warto żyć :-) Wszystkiego dobrego z okazji Rocznicy Ślubu!!!
Mam nadzieję, że smuteczki ulecą gdzieś daleko

Muszę leciec. Mam nadzieję, że uda mi się odezwać wieczorkiem.
Miłego dzionka. Pa!

reklama
Puchatku wszystkiego naj.., życia w miłości, zgodzie, calej gromadki dzieciaczków życzę wam w drugą rocznicę ślubu:-):-):-)

Do góry