reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej dziewczyny to znowu ja
NIesamowita- ale sie usmialam z tej Kupy;-)

mi zostalo 4 dni do testowanka, ale mysle ze testowanka nie bedzie bo cos czuje ze ta wredna @ przyjdzie,
kurde strzelilismy w tym cyklu tylko 2 razy wiec -na co ja moglam liczyc, no moze tylko na troche szczescia;-)
nawet tych strzalow prawie nie planowalam:-)
najwyzej spotkam sie z wami na nastepnym cyklu kobitki
ok smigam cos zjesc bo mi w brzuszku burczy

reklama
Tak Puchatka, mam urodziny 21 lutego :-) Może jakś wspólna imprezka urodzinowa? Mam nadzieję, że bezalkoholowa, bo obie będziemy już z pokaźnymi brzuszkami :-)
A tak apropos urodzin, to macie jakiś pomysł na prezent dla faceta na 3 dziesięciolecie? Zawsze mam problem z wymyślaniem prezentów, zwłaszcza dla bliskich osób. :-(

A ja jeszcze w pracy przez godzine i juz mam dosc!!! Cale miasto zakrokowane, rano sie spoznilam do pracy a teraz nie wiem ile bede wracala do domu :szok::angry:

Puchatka ja tez nie mam zamiaru terroru wprowadzac ale chyba podobnie jak Ataata... jak mi ktos podpadnie to pozniej ciezko... Mam nadzieje ze to zadne chorubsko tylko fasolka!

Ataata kurcze to lezy ile mozesz zebys nie musiala do szpitala isc! A do kusru jeszcze masz troche czasu to zdecydujesz pozniej... bedziesz widziala jak sie czujesz i czy dasz rade. A mialas USG? Bo ja strasznie ciekawa jestem kto mieszka u Ciebie. A co do zeba: jak pdochodzi ropa to wlasnie tak boli... a moze zapytaj na glownym dorotki - bo ona dentystka to Ci cos pomoze. Ja w kazdym badz razie na stany zapalne i ropne mialam dentosept ktorym plukalam jame ustna.

Lenna tak... 15 znowu rajd tym razem Wisly. Ale tu juz mam szefowac odcinkiem stad zaczynam panikowac :szok:

Olka witaj wsrod nas! Mam nadzieje ze szybko minie ci czas staranek no i ze szybciutko wyniesiesz sie na inny watek.

Fifi kurcze przykro mi ze @ znowu do Ciebie przyszla!

Antiope Ty tez dzis w jakisni siedzisz? Kurcze dziewczyny to ja chyba do Was dolacze... tez mi dzis cos dolek pod nogami sie robi... to co pijemy dzis?

Hausfrau no juz kochana!!! Do nauki!!!:angry: Ktos nam musi tu z niemieckiego pomagac!

Ja właśnie wstałam, chciałam odespać nocke no i pospałam godzinke bo maluch tak wojuję że nawet zasnąć mi nie dawał tak kopał i boksował, ale mu oddałam i sie uspokoił... Powaga;-)
No ale najważniejesze jest to że ząb mnie troche popuścił...Ale cii bo zapesze
Niewiem juz komu m,iałam co odpisać bo jeszcze sie nie rozbudziłam dobrze, ale dziękuje za miłe słówka pocieszenia, jeśli chodzi o rentgena to kategorycznie mi nie wolno go zrobić, pytałam ginki dziś specjalnie a jeśli boli mnie ósemka (która rośnie włąśnie w strone dziąśłą) to musi być rentgen czy korzenie nie są splątane..
No ale narazie nie mówie już o tym i nie przynudzam bo chwile jest dobrze;-)

niesamowita...kolega Kupa powiadasz?...;-) hmmm:-D

NieSamowita Kupa mowisz?? Bardzo ladnie :-):-);-)
lenna, fifi hahahhaha normalnie mi chumor poprawiłyście:-D Jesteście niesamowite:-D

kurde strzelilismy w tym cyklu tylko 2 razy wiec -na co ja moglam liczyc, no moze tylko na troche szczescia;-)
Gosiu ja w cyklu zafasolkowanym miałam dokładnie 2 strzały... jednej i tej samej nocy.... no i... fasolek gotowy, dziś ma już 6 miesięcy, więc może i u Ciebie tak bedzie:tak:

oby tak bylo Ataata jak mowisz, my strzelalismy w owulacji prawdopodobnie , wedlug wykresu, no ale nie robilam testow owulacyjnych, ani nie mierzylam tempki, ale robilam testy 2 dni po- owulacyjne i druga krecha byla slaba , wiec pewnie bylo juz po

aha to z tym rtg to nie wiedzialam ze nie mozna, a ja juz 3 osemki mam wyrwane, a 4 wrosla za siodemke ktora musialam wyrwac, bo nawet kanalowe nie pomoglo, wiec ja ten bol mam juz z glowy, i wszystkie byly wyrywane chirurgicznie- koszmar, ale przetrwalam bylo ciezko

trzymajcie sie cieplutko

Gosiu i tego Ci życze żeby fasiolek z tego wyszedł... ja też miałam strzała w owulacje i choć testów nie robiłam ani wykresów tempki, no nic, to ja wiedziałam kiedy mam owulacje bo mnie zawsze jajnior bolał;-)

wagnies USG właśnie nie miałam i niewiem kiedy bede miała, też strasznie jestem ciekawa kogo tam nosze, no ale musze jeszcze wytrzymać, pewnie w 30tygodniu mi zrobią... dowiem sie w czwartek wszystkiego.

wagnies co stoi na przeszkodzie, w końcu my obie Krakowianki. Ja tylko muszę dograć sprawę dzisiejszego kina. Jak się okaże, że będziemy szli później, to możemy wcześniej gdzieś razem wyskoczyć. :-) Kro tu jest jeszcze z Krakowa?

Antiope,Wagnies ja niestety z Warszawy, wiec nie napije sie z Wami, ale tez sie napije..................z zalu. Hmmmmm..........w sumie to juz sobie drinka polalam;-);-)
Skoro @ przyszla to moge:eek::eek:
Dziewczyny co macie na mysli mowiac, ze mialyscie "strzaly"..??:-):-).bo jak to co mysle to okazuje sie, ze ja jestem nimfomanka!!:baffled::baffled::baffled: Co to jest ten watek zamkniety w ktorym sa Wasze galerie??

fifi trixibell- no to ze przez caly cykl bylo tylko 2 razy do konca;-)
Ataata- zobaczymy co tam u mne wyjdzie, mi brzunio nie bolal jak na owulacje, a przytulansko bylo w dniu szczytu owulki, a na drugi dzien to mnie strasznie brzunio zaczal bolec tak do 4 dni, ale robilam testa na owu i byla druga krecha slaba, wiec albo sie spoznilismy albo strzelilismy gola:-)

reklama
Hihihi to mi ulzylo, bo mysalam, ze to ilosc "sexow" w miesiacu;-);-);-)My zawsze do konca!! Nawet slyszec nie chcialam o innym zakonczeniu;-);-)
I nic nie wyszlo z tego?? Moze to byl cykl bezowulacyjny?

Do góry