reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam w piątek :-)
Odwiozłam Małżonka do pracy i właśnie podczytuję sobie BB... wczoraj na uwodzinach wszystko wyszło pięknie. Tort mi się super udał i prezent przyszedł na czas bo dokładnie wczoraj rano. Po południu odwiedziła nas teściowa z siostrą R. i przywiozły mu po butelce Pitu (dla niezaznajomionych: taka wódka do drinka Caipirinia) a on wykszyknął: Tyle wódy jakbym ciągle pił! :laugh2:
No i siositrzenice zaśpiewały po polsku "Sto Lat" :-) chociaz mówią tylko po niemiecku.

wagnies z tą działką to nie tak łatwo. Chociaż moglibyśmy ja samą kupic i np. odczekać z budową aż znów coś nazbieramy ale osiedle gdzie podobaja nam się działki ma jedną wielką wadę... słońce pada tak, że ewentualny taras lub balkon musiałby wychodzić na ulicę a nam się to nie podoba. W końcu jak się inwestuje tyle kasy to nie chce się potem kląć do końca życia na wieczny cień... Dlatego musimy to naprawdę przemyśleć.

Puchatka i Reniczek z doła ciężko jest wyjśc wiem, ale dzisiaj piątek - najlepszy dzień tygodnia bo zaczyna się weekend! No i możecie z Mężusiami troche pobyć, może jakieś wino na odprężenie ... ;-)

reklama
No i stało się.... Rano przyszła @ czyli nawet nie doczekałam się sobotniego testowania :-(
Trudno, nie ma co się łamać tylko trzeba działać dalej !!! Może za miesiąc się uda.
Dzis nareszcie upragniony piątek i weekend przed nami :tak:

Witajcie Foremki!!!
Dobrze że już dzisiaj piątek i przynajmniej jutro nie obudzi mnie budzik nastroje nadal takie jakies dziwne myśle że troszkę no może i więcej zaczynam sie stresowac HSG ale będzie co ma być na doatek tego męzowego przytualnia to mam jakos ostatnio w deficycie bo cały tydzien pracował na druga zmianę a dzis to wogóle idzie na 14 na 16 godzin więc zobaczymy się jutro rano:-(
Reniczek dobre podejście :tak::tak: a jak długo sie juz starasz o fasolke jeśli mogę spytac ??

Wszystkim życze miłego dnia :tak::tak:

Witajcie,

Ja w pracy z oczami na zapalkach i nie wiem jak wytrzymam do konca dnia... a do tego jakos nastroj nie specjalny...

Antiope witaj w klubie! To co... jaka dzrezmke w pracy ucinam? na dlugopis, na gazete, czy na oczy?:-D

Hausfrau ciesze sie ze urodzinki sie udaly! A z ta dzialka to rzeczywiscie... myslalam ze inaczej sprawy sie maja. W takim razie to rzeczywiscie ja chyba szukalabym dalej.

Czesc kochane:-) u mnie remont byl i nie mam czasu na bb ostatnio:no:,jeszcze musze po myc okna imbede juz miala po szprzatane po malowanku:tak:Wczpraj w totka trafilismy 4 i wygralismy 190zl:tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Pozdrawiam wszystkie staraczki.BUZIAKI
Ps @ jeszcze do mnie nie przyszla,nawet nie wiem kiedy mam jej sie spodziewac:confused:jestem znow jakas rozlegulowana,ostatni cykl mial 30 dni,a poprzednie 28 lub mniej:dry:

No WREDOTA jak ciort!!!! Do tego strasznie bolesna więc siedzę w pracy naćpana lekami przeciwbólowymi i aż mi się w głowie kręci a do tego wymiotować mi się chce z bólu :-(

Puchatka ja odstawiłam tabletki ponad 4 lata temu ale początkowo byliśmy bardzo ostrożni. Potem przestaliśmy tak bardzo uważać a takie konkretne starania z mierzeniem temperatury i wyczekiwaniem rozpoczęliśmy 3 miesiące temu. Wiem, że nie powinnam się jeszcze niecierpliwić bo niektóre z nas starają się od lat ale jakoś taka dziwna natura człowieka , że jak już się zdecydował to chce NATYCHMIAST! Poza tym już mi się naprawdę ogromniasty instynkt obudził :tak:

Reniczek pożegnaj się z @ bo potem długo jej nie zobaczysz. Trzymam za to kciuki.
wagnies ja na szczęście mam taką pracę, że zdarzają mi się dni, w których mogę wrócić do domu na popołudniową drzemkę. Właśnie zaraz idę się przespać, tylko najpierw zjem obiadek. :-)

reklama
Własnie sobie patrzę na suwaczek i zdałam sobie sprawę, że powinniścmy z Małzem się ostro starać a tu nic... posucha przytulankowa.... (ale za to dzisiaj naładuję się jakiś czyms przeciwbólowym na ząb i może coś wskuram ;-) :tak:

Do góry