reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Mufka jak postanowilam miec dziecko to poszlam do lekarza, zrobila mi cytologie, usg, morfologie krwii, poziom cukru, toksoplazmoze i cytomegalie. Wyniki byly ok, wiec powiedzial, ze wszystko jest ok. To jest moj trzeci cykl, wiec narazie nie mam obaw, ale jak po 6 miesicach nie bede w ciazy to pojde na dokladniejsze badania. Chociaz lekarze mowia, z eo problemie mozna mowic dopiero po ok roku starn

reklama
fifi dokładnie jak mówisz! na sam początek to wystarczą w zupełności te badania które masz zrobione.Trzeba dać sobie troszkę czasu, organizm to nie komputer nie uda nam się go zaprogramować jak chcemy;-) Będzie dobrze:-D

Wiem, ze dla przyjemnosci;-);-);-);-);-)
Ostatni cykl tak wlasnie robuilam od konca jednej @ do poczatku nastepnej sex byl codzinnie. Ale laski na forum otworzyly mi oczy, pozniej poczytalam o tym troche w necie i nie jest to dobry sposob. Bo plemniki sa oslabione i w mniejszej ilosci. Wiec teraz dajmy sobie :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: niestety na wstrzymanie
Mufka pewnie, ze bedzie dobrze. Musi!! Bo jak inaczej?? Uda sie nam wszystkim

fifi no niby racja ale moja kupelka zaszła niedawno w cyklu w którym "heblowali" codziennie. Wcześniej co kilka dni i nic nie wychodziło. Generalnie nie ma reguły:-) I tak co ma być to będzie, choćbyśmy nawet leżały z nogami do góry przez całą dobę:tak::tak:

dzeindoberek laski i ciezarowki:-):-):-)
puchatko...i jak tam? dociera juz coraz bardziej co? ciezaroweczko ty nasza...
fifi.....frytki.....wisisz nam....mi i ataacie....wczoraj poszlam grzecznei spac;-)a bez towazystwa nie pije...figowke trzba oszczedzac na nastepna fasolke...
wszystkie was serdecznie pozdrawiam...
mufka reniczek:-)
elza...
co za babol z tego twojego...ty mu wytlumacz ze my tu za toba niemilosiernie tesknimy;-)
za wagnies tez tesknimy...ja nie wiem, czy ona nas juz nie lubi...
gosiu...zaciskam nadal kciuki...jak napierdzielajacy jajnik ma sie dzisiaj? jak co to mu oddaj;-):-)
a propos klujacych jajnikow...ja po odstawieniu pigul to mialam owu jednego miesiaca w dc 7 a nastepnego w dc 20...takie byly jazdy...a ja straszne bole owu mam...nie bylam nigdy niczego pewna....stres jak byk wielki

"Heblowali" :laugh2: Matko Mufka aż się popłakałam ze śmiechu. Nie słyszałam wcześniej takiego określenia :-D
No prawdą jest, że te plemniki słabsze przy codziennym heblowaniu :-D ale bądź człowieku mądry i tak uceluj wtedy co trzeba.
Zaraz mnie takie myśli nachodzą, że może tam właśnie jajeczkowanie a ja nic z tym nie robię....i nie umiem się powstrzymać żeby nie popracować ;-)

no bo heblowanie to praca rzemieslinicza;-)
albo proces tarcia wywolujacy cieplo...to juz fizyka
wymiana plynow to juz chemia
1+1=3 to juz matematyka
a jak odlatywanie to astronomia;-)
zywot jajeczka i zolnierzykow to biologia;-)

reklama
lenna witaj:-)
fifi dobre z tymi nogami:tak:trzeba kochana wszystkiego próbować, nie zaszkodzi:-)
reniczek cieszę się że przyprawiłam Cię o salwy śmiechu;-)a propos heblowania to u nas wczoraj jako że mój mężuś wypił parę browarków oglądając meczyk to potem heblował dobre 40 minut aż iskry leciały, a rano chciał znów ale go przegoniłam bo jeszcze mnie nogi bolały:-):-):-). Ja już 3 kilo schudłam :happy::happy::happy: od tego heblowania :-D

Do góry