reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Kurna mać Lenna ale specjalistka z Ciebie ;-)
No wiem Fifi , że trzeba i tak i tak spróbować ale jak wczoraj trzymałam na rękach 3 dniowe dzieciątko to od razu "Starego" do roboty zagoniłam :tak: Człowiek nie może myśleć o niczym innym.

reklama
reniczek...a co madrale sie z rana....yyy z poludnia:-)
a ty fifi...jestes na mnie zla..? ja bez ciebei to nie za bardzo pic moge, wiec ,jak juz pisalam, grzecznei wczoraj bylo...:tak:naprawde

no lenna niezła teoria:-):-):-)
uciekam dziewczynki bo trzeba obiad gotować i zabrać się do sprzątania bo w poniedziałek już do pracki a syf w domu jaki był taki jest:-p w dodatku przyjeżdża dziś z Kielc kuzyn męża z dziewczyną na kilka dni ( ja mieszkam w Gdyni) i trzeba wszystko przygotować ( pościel itp.) spadam kobitki:-)

Reniczek jak jedna laska z sierpniowek, prywatnie moja najlepsza przyjaciolka urodzila i poszlam do niej do szpitala i trzymalam jedno dniowe dzieci na rekach to tez starego za chabety i do wyra:-):-):-):-):-)
Mufka moj akurat nie pije wiec, nie"pastwi" sie nade mna az tak dlugo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Lenna ja sie wczoraj troche ubzdryngolila. A co do frytek to ok, estem wam winna. A jak chcesz o frytkach poczytac to cie cofnij o kilka stron i przeczytaj. Przykladem jednej ze staraczek z najdrobniejszymi szczegolami opisalam wczorajszy wieczor:evil::evil::evil::evil::evil::evil: Wredota ze mnie
Lenka pewnie, ze sie nie gniewam

fifi no wlasnie czytalam jak weszlam na bb... ataata juz wyrazila zdanie...hehe ja sie dolaczam...ale co tam bedzeimy jeszcze wiele fasolek swietowac to sobie odbijemy:tak::tak:

reklama
Widzę że moja fasolka zdecydowanie rozruszła wątek i co zajrzę to mnóstwo czytania:-):-) tak poza tym jestem głodna i strasznie śpiąca a tu jeszcze 2 godzinki ale dam radę dzielna jestem :-D:-D
Mufka wiesz że jak kibicuje Ci ogromnie a co do tych szaleństw które z T. wyprawiacie to ja się kurcze potem nie dziwie że juz nie ma chęci na sprzątanie;-);-):-):-):-):-)

Do góry