reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
Witajcie dziewczynki!!!
Ja mdłości ciąg dalszy i zaraz idę sobie strzelić drzemeczkę bo padam tak mi się ziewa strasznie
Bastra fajnie że wróciłaś i dzięki za gratulacje a poza tym dużo zdrówka

Gosiu zdrówka dla Twojego zwierzątka

hausfrau z praca w końcu się uda zobaczysz i współczuję takich złych doświadczeń
Będzie lepiej

Miłego popołudnia dla wszystkich

Ja mdłości ciąg dalszy i zaraz idę sobie strzelić drzemeczkę bo padam tak mi się ziewa strasznie
Bastra fajnie że wróciłaś i dzięki za gratulacje a poza tym dużo zdrówka

Gosiu zdrówka dla Twojego zwierzątka

hausfrau z praca w końcu się uda zobaczysz i współczuję takich złych doświadczeń

Miłego popołudnia dla wszystkich

dorapio
Zaciekawiona BB
Witam się i ja po długiej rozłące!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Pamiętacie mnie jeszcze!!!!
Od dłuższego czasu was tylko podczytywałam ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać
Puchatko Bardzo ale to Bardzo się cieszę że wkońcu pod serduszkiem nosisz swoje upragnione dziedziątko, ja też się staram dopiero drugi cykl ale chyba i tym razem nic nie będzie jutro pewnie dostanę@ a juz myslałam że może coś tego będzie bardzo bolały mnie jajniki wczoraj i przed wczoraj miałam dziwny jakiś ślinotok miałam bardzo dużo śliny w ustach dzisiaj jest mniej ale nadal jest to uciązliwe, nawet test zrobiłam wczoraj tez nic nie wyszło więc teraz tylko czekać aż nadejdzie ta cholerna wredna @@@@
Pozdrawiam was gorąco

Pamiętacie mnie jeszcze!!!!
Od dłuższego czasu was tylko podczytywałam ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać
Puchatko Bardzo ale to Bardzo się cieszę że wkońcu pod serduszkiem nosisz swoje upragnione dziedziątko, ja też się staram dopiero drugi cykl ale chyba i tym razem nic nie będzie jutro pewnie dostanę@ a juz myslałam że może coś tego będzie bardzo bolały mnie jajniki wczoraj i przed wczoraj miałam dziwny jakiś ślinotok miałam bardzo dużo śliny w ustach dzisiaj jest mniej ale nadal jest to uciązliwe, nawet test zrobiłam wczoraj tez nic nie wyszło więc teraz tylko czekać aż nadejdzie ta cholerna wredna @@@@
Pozdrawiam was gorąco

Wow:-):-):-) Bastra sie znalazla. Nareszcie kochana. Trzymam kciuki za wlasciwe jajeczko;-);-)
Lenka mi zaginela!! Halo zono!! Pamietasz, ze jestesmy razem i czekamy na dziecko od Ataaty??

A moze teraz jestes z tymi samcami co my ich tylko dla rozrywki uzywamy??

Puchtko jak sie nie myle to jutro wizyta ua gina? Daj znac co i jak

Hausfrau uszy do gory, w koncu dostaniesz prace
Caluje wszystkie moje kochane staraczki i zmykam do garow
Lenka mi zaginela!! Halo zono!! Pamietasz, ze jestesmy razem i czekamy na dziecko od Ataaty??

Puchtko jak sie nie myle to jutro wizyta ua gina? Daj znac co i jak

Hausfrau uszy do gory, w koncu dostaniesz prace

Caluje wszystkie moje kochane staraczki i zmykam do garow
Ale dzis tu pustki, milego wieczorku wszystkim zycze.
Puchatko pozdrowienia dla dzidzi.
Bastra- pozdrawiam Cie.
Fifi- bylam na naszym ulubionym watku, ludzie maja niezle poczucie humoru.
Lenna, Hausfrau , Iwonko, Gosiu, Mufka, was tez pozdrawiam.
Puchatko pozdrowienia dla dzidzi.
Bastra- pozdrawiam Cie.
Fifi- bylam na naszym ulubionym watku, ludzie maja niezle poczucie humoru.
Lenna, Hausfrau , Iwonko, Gosiu, Mufka, was tez pozdrawiam.
E
Ewcia81
Gość
Witajcie wieczorkowo...
Ja dostałam @@@@ także nici z dzidzi...nie bedzie testowanka w niedziele,,bo juz wsio wiadomo..
A ja spadam,bo dizsiaj jakas padnieta,jutro sie odezwie...papaa

tragedia,,ale teraz lepiej i sie ciesze z tego...
A z jedzeniem,to je sam,ale czasem pani mu pomaga,ma nawet fartuszek swj,zeby sie nie oblac,bo pierwszy tydzien to całe menu na bluzce było..haha
buziaki dla wszystkich,,dobranocc
Ja dostałam @@@@ także nici z dzidzi...nie bedzie testowanka w niedziele,,bo juz wsio wiadomo..
A ja spadam,bo dizsiaj jakas padnieta,jutro sie odezwie...papaa
Puchatko teraz juz sie podoba,ale pierwszy tydzien toEwciu a jak Matiemu podoba sie w przedszkolu i co z jego jedzeniem ?? bo mi sie coś kojarzy że z tym był problemmiłego popłudnia
![]()

A z jedzeniem,to je sam,ale czasem pani mu pomaga,ma nawet fartuszek swj,zeby sie nie oblac,bo pierwszy tydzien to całe menu na bluzce było..haha
buziaki dla wszystkich,,dobranocc
lenna
Fanka BB :)
hej lasencje..wszystkie...:-)
hausfrau...ja tez tu od urzednikow dostalam do zrozumienia ze jestem tylko obcokrajowcem....moj jest niemcem...ale on tez swoich nie lubi;-)

fifi...no jestem kochana...ataata piwiedziala ze nam dzidziuisa nie odda, bo my jej chlopow nie chcialysmy pozyczyc...i co my poczniemy:-(
iwonko i puchaciu....ciezaroweczki nasze kochane...glasnijcie brzuszki od cioci forumki...puchaciu a ty jutro do lekarza...zdasz nam relacje co?
baaaastrraaaaa!!!! no w koncu sie przepadku odnalazlas!!!
no co za wrdene jajeczko...trzymym kciuki, ze przyjdzie...
gosiu...no to egzotyczne zwierzatko masz....fajnie....poglaskaj po uszkach choruszka:-)
ewcia....co za wredota...doluz skubanej ode mnie;-)
beatka....a moze ty zatestuj, bo sie denerwowac bede;-):-)
reszcie dziewczyn....nie wymieniam, zeby nei pominac...ale jestes cie tak samo wazne...pozdrawiam serdecznie:-)
hausfrau...ja tez tu od urzednikow dostalam do zrozumienia ze jestem tylko obcokrajowcem....moj jest niemcem...ale on tez swoich nie lubi;-)

fifi...no jestem kochana...ataata piwiedziala ze nam dzidziuisa nie odda, bo my jej chlopow nie chcialysmy pozyczyc...i co my poczniemy:-(
iwonko i puchaciu....ciezaroweczki nasze kochane...glasnijcie brzuszki od cioci forumki...puchaciu a ty jutro do lekarza...zdasz nam relacje co?
baaaastrraaaaa!!!! no w koncu sie przepadku odnalazlas!!!

gosiu...no to egzotyczne zwierzatko masz....fajnie....poglaskaj po uszkach choruszka:-)
ewcia....co za wredota...doluz skubanej ode mnie;-)
beatka....a moze ty zatestuj, bo sie denerwowac bede;-):-)
reszcie dziewczyn....nie wymieniam, zeby nei pominac...ale jestes cie tak samo wazne...pozdrawiam serdecznie:-)
reklama
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
Dziękuje wam kochne za miłe przyjęcie. Pewnie troszke potrwa zamin zoriętuję się co, gdzie i jak, ale obiecuje
, że się postram.
Reniczek - po co wiesiołek? Nie słyszałam o tym.
Hausfrau - pamiętaj, że dobry człowiek zawsze pozna sie na drugim dobrym człowieku. I może wszystko układa się tak, abyś miała tą wymarzoną pracę. Trzymam kciuki.
Puchatka - gratuluje fasolinki (dopiero doczytuje starsze wątki) Jejciu jak ja bym chciła mieć takie objawy. Dbaj o siebie i dziubeczka w brzuszku.
Czy wam tez co miesiąc się wydaje, że jestescie w ciąży? Bo ja sobie obiecuje po @ , że w tym miesiącu nie będe myśleć o tym, że jest fasolinka, a jak tylko zaczną mnie boleć piersi (co jest normalne przed @ u mnie) to zaraz znowu dużo myśle na ten temat i znowu przychodzi kolejne rozczarowanie i niestety czasami łezka.
Buziaczki oll
Reniczek - po co wiesiołek? Nie słyszałam o tym.
Hausfrau - pamiętaj, że dobry człowiek zawsze pozna sie na drugim dobrym człowieku. I może wszystko układa się tak, abyś miała tą wymarzoną pracę. Trzymam kciuki.
Puchatka - gratuluje fasolinki (dopiero doczytuje starsze wątki) Jejciu jak ja bym chciła mieć takie objawy. Dbaj o siebie i dziubeczka w brzuszku.
Czy wam tez co miesiąc się wydaje, że jestescie w ciąży? Bo ja sobie obiecuje po @ , że w tym miesiącu nie będe myśleć o tym, że jest fasolinka, a jak tylko zaczną mnie boleć piersi (co jest normalne przed @ u mnie) to zaraz znowu dużo myśle na ten temat i znowu przychodzi kolejne rozczarowanie i niestety czasami łezka.
Buziaczki oll