reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witajcie dziewczynki!!!
Ja mdłości ciąg dalszy i zaraz idę sobie strzelić drzemeczkę bo padam tak mi się ziewa strasznie
Bastra fajnie że wróciłaś i dzięki za gratulacje a poza tym dużo zdrówka:tak::tak:
Gosiu zdrówka dla Twojego zwierzątka :tak::tak:
hausfrau z praca w końcu się uda zobaczysz i współczuję takich złych doświadczeń :baffled:Będzie lepiej:tak::tak::tak:
Miłego popołudnia dla wszystkich :tak::tak::tak:

Witam się i ja po długiej rozłące!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Pamiętacie mnie jeszcze!!!!
Od dłuższego czasu was tylko podczytywałam ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać
Puchatko Bardzo ale to Bardzo się cieszę że wkońcu pod serduszkiem nosisz swoje upragnione dziedziątko, ja też się staram dopiero drugi cykl ale chyba i tym razem nic nie będzie jutro pewnie dostanę@ a juz myslałam że może coś tego będzie bardzo bolały mnie jajniki wczoraj i przed wczoraj miałam dziwny jakiś ślinotok miałam bardzo dużo śliny w ustach dzisiaj jest mniej ale nadal jest to uciązliwe, nawet test zrobiłam wczoraj tez nic nie wyszło więc teraz tylko czekać aż nadejdzie ta cholerna wredna @@@@
Pozdrawiam was gorąco:happy::happy:

Wow:-):-):-) Bastra sie znalazla. Nareszcie kochana. Trzymam kciuki za wlasciwe jajeczko;-);-)
Lenka mi zaginela!! Halo zono!! Pamietasz, ze jestesmy razem i czekamy na dziecko od Ataaty??:rofl2::rofl2::rofl2: A moze teraz jestes z tymi samcami co my ich tylko dla rozrywki uzywamy??:-p:-p
Puchtko jak sie nie myle to jutro wizyta ua gina? Daj znac co i jak:happy::happy:
Hausfrau uszy do gory, w koncu dostaniesz prace:happy:
Caluje wszystkie moje kochane staraczki i zmykam do garow

Ale dzis tu pustki, milego wieczorku wszystkim zycze.
Puchatko pozdrowienia dla dzidzi.
Bastra- pozdrawiam Cie.
Fifi- bylam na naszym ulubionym watku, ludzie maja niezle poczucie humoru.
Lenna, Hausfrau , Iwonko, Gosiu, Mufka, was tez pozdrawiam.

Witajcie wieczorkowo...
Ja dostałam @@@@ także nici z dzidzi...nie bedzie testowanka w niedziele,,bo juz wsio wiadomo..
A ja spadam,bo dizsiaj jakas padnieta,jutro sie odezwie...papaa

Ewciu a jak Matiemu podoba sie w przedszkolu i co z jego jedzeniem ?? bo mi sie coś kojarzy że z tym był problem :nerd: miłego popłudnia:tak::tak::tak:
Puchatko teraz juz sie podoba,ale pierwszy tydzien to:szok::szok::no::wściekła/y::wściekła/y:tragedia,,ale teraz lepiej i sie ciesze z tego...
A z jedzeniem,to je sam,ale czasem pani mu pomaga,ma nawet fartuszek swj,zeby sie nie oblac,bo pierwszy tydzien to całe menu na bluzce było..haha

buziaki dla wszystkich,,dobranocc

hej lasencje..wszystkie...:-)
hausfrau...ja tez tu od urzednikow dostalam do zrozumienia ze jestem tylko obcokrajowcem....moj jest niemcem...ale on tez swoich nie lubi;-):-D:-D
fifi...no jestem kochana...ataata piwiedziala ze nam dzidziuisa nie odda, bo my jej chlopow nie chcialysmy pozyczyc...i co my poczniemy:-(
iwonko i puchaciu....ciezaroweczki nasze kochane...glasnijcie brzuszki od cioci forumki...puchaciu a ty jutro do lekarza...zdasz nam relacje co?
baaaastrraaaaa!!!! no w koncu sie przepadku odnalazlas!!!:tak: no co za wrdene jajeczko...trzymym kciuki, ze przyjdzie...
gosiu...no to egzotyczne zwierzatko masz....fajnie....poglaskaj po uszkach choruszka:-)
ewcia....co za wredota...doluz skubanej ode mnie;-)
beatka....a moze ty zatestuj, bo sie denerwowac bede;-):-)
reszcie dziewczyn....nie wymieniam, zeby nei pominac...ale jestes cie tak samo wazne...pozdrawiam serdecznie:-)

Witam kobietki:-)
Trochę mnie tu nie było, bo jakoś weny brak. Za dużo pracy i przemęczenie robi swoje.Czytam was jednak uważnie i kibicuje wszystkim i każdej z osobna:-)
Buziaki,machanko

reklama
Dziękuje wam kochne za miłe przyjęcie. Pewnie troszke potrwa zamin zoriętuję się co, gdzie i jak, ale obiecuje :) , że się postram.
Reniczek - po co wiesiołek? Nie słyszałam o tym.
Hausfrau - pamiętaj, że dobry człowiek zawsze pozna sie na drugim dobrym człowieku. I może wszystko układa się tak, abyś miała tą wymarzoną pracę. Trzymam kciuki.
Puchatka - gratuluje fasolinki (dopiero doczytuje starsze wątki) Jejciu jak ja bym chciła mieć takie objawy. Dbaj o siebie i dziubeczka w brzuszku.

Czy wam tez co miesiąc się wydaje, że jestescie w ciąży? Bo ja sobie obiecuje po @ , że w tym miesiącu nie będe myśleć o tym, że jest fasolinka, a jak tylko zaczną mnie boleć piersi (co jest normalne przed @ u mnie) to zaraz znowu dużo myśle na ten temat i znowu przychodzi kolejne rozczarowanie i niestety czasami łezka.
Buziaczki oll

Do góry