reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Czesc :-):-):-)

To chociaz Puchatak uslyszala dobre wiesci. Jeszcze raz GRATULUJE !!!!!

Ja bylam u gina i mam podejrzenie zespolu policystycznego jajnika. Ale jeszcze nie wystawil oficjalnie diagnozy bo jeszcze przez tydzien mam przychodzic. Tak ze nastepna wizyta bedzie w poniedzialek. Bo tego co trzeba dalej nie ma. Przeczytalam na necie o co chodzi w tym zespole i troszke sie podlamalam. Ale powiedzial ze to sie leczy wiec zobacze. A moze ktoras z was miala podejrzenia o cos takiego?

Pozdrawiam i zmykam na obiadek :-)

reklama
:-)Puchatko oficjalnie juz Ci gratuluje, ladne zdjecie. :-D
:-)Idernowska jutro chyba sobie zatestuje.Cos cycki mnie bola:baffled: ale tak to jest o.k.
:-)Fifi bylam na naszym watku, ale jakies swiete sie znalazly i mowia ze nie wypada pisac takich rzeczy Mariolce.:wściekła/y:Wiec poki co nie pisze, poczekam az szczeniak znowu sie odezwie.:baffled:

Ja bylam u gina i mam podejrzenie zespolu policystycznego jajnika. Ale jeszcze nie wystawil oficjalnie diagnozy bo jeszcze przez tydzien mam przychodzic. Tak ze nastepna wizyta bedzie w poniedzialek. Bo tego co trzeba dalej nie ma. Przeczytalam na necie o co chodzi w tym zespole i troszke sie podlamalam. Ale powiedzial ze to sie leczy wiec zobacze. A moze ktoras z was miala podejrzenia o cos takiego?

Ja miałam podejrzenie o PCO ale nie spełniłam wszystkich "warunków" PCO więc oficjalnie lekarze nie mogli tego potwierdzić. Nie wiem na jakiej podstawie stwierdził to twój GinBastra generalnie to Ci powiem, że mi kazali brac Diane przez wiele lat bo wtedy w jajowodach nie odkłada się aż tyle pęcherzyków, które potem utrudniają całą sprawę. Lekarze powiedzieli mi, że dopiero jak będę się starać o bejbika to mam przestać brac piguły i najlepiej zachodzi się w ciążę zaraz po odstawieniu.
Niestety żaden lekarz nie powiedział mi, że będzi łatwo z zajściem w ciąże bo różnie bywa u każdej kobiety. Ale dzisiaj można w różny sposób pomagać osobom z PCO zafasolkować... więc ABSOLUTNIE nie przejmuj się aż tak tym co pisze o tym w internecie. Ja też kiedyś naczytałam się tych historii o niepłodności i innych efektach PCO ale każda kobieta jest INNA.
Najpierw trzeba przejść serię badań no i najlepiej zrobić USG u dobrego gina, który ma dobrą wiedzę o PCO (najczęściej prywatni i drodzy... :-( )...

Wrocilam juz do domciu i musze troche posprzatac mieszkanie bo znajomi dzis przychodza do nas!

Idarnowska oj to zupelnie nie moja dziedzina...
Iwonka oj ales mi zrobila smaka na truskawki!
Puchatka to jeszcze raz gratuluje!!! No i strasznie jestem ciekawa jak zareaguja Twoi rodzice.

Iwonka uuu to bol... ale wiesz mrozone to nie to samo co swieze... a jak chcesz morzone to zapraszam do mojej kuchni ;-)

Puchatko kochana,normlanei teraz to juz rośnie fadolek u ciebie,widac te maleństwo,,ach super srawa,jeszcze arz gratuluje kochana. Ciesz sie tą ciążą niemiłosiernie....bardzo gartuluje z całego serduchaa.....

Ataatko jak ty tam z maleństwem?? daje popalić,a wiesz jzu co?? czy on czy ona?? A imionka wymyślasz cos??

iwonka ty razem z Puchatka prawie te same terminy,hehe

Bastra nie denerwuj sie ,skoro mozna leczyc,wszytsko bedzi eoki i bedizesz zdrowa rybeczka,a w krotce mamuskaa....:tak:wierze w to...
Beatko powodzenia w testowaniu...oby fasolka była....:tak::tak:
Ataatko ale c wspomnienia na chefty wzięło,hehe az sie usmiałam:laugh2::laugh2:
Ilonko co tam u ciebie?/ nom wiem,ze u mnie skzoda,ale nastepnym razem moze sie @ do mnie nie zblizy,hehe,,,jakt am u ciebie,,kiedy testujesz....

A Kiniusia gdzie?? co tam słonko,,kiedy ty testa uruchamiasz???

iwonka ty to miałaś dzisiaj chętki hehe,,ale to jeszcze 8 miechów i tego chętkowania,,fajno,,buzka

dobra ja lece do syna,,i zaraz lulinki,,jutro na 8 mam do pracy,a o 11 koniec,,takz enie jest źle...:-):-)

Wagnies to widze ze masz pewnie swoje zamrozone ja niestey jak co roku obiecuje sobie ze kupie i zamroze i d...a a teraz mi sie chce i nie mam:(
Dobra zmykam kapac mojego malego brudaska i tak juz pozno bo powinna juz spac

reklama
no to było tak moja teściowa zareagowała spokojnie i stwierdziła że w końcu i my sie doczekamy :tak: za to moja mam była przeszczęśliwa kazała mi dbac o siebie jeść na co mam ochote w rozsądnych ilościach oczywiście nie zmuszać się do jedzenia niczego od czego mnie odrzuca i nieważne zdrowe czy nie :-) nie przemęczać się a jak tylko jestem zmęczona to mam mieć wszystko gdzieś i odpoczywać :tak:ogólnie mi opowiadała że tak ją juz w którymś sklepie ciągnęło do dziecinnych ciuszków że szok:-D ogólnie jestem bardzo szczęśliwa czekam tylko jeszcze aż usłyszę serduszko tego mojego skarba:tak:

Do góry