reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Puchatko dbaj o siebie i duuuuuzo spij, bo jak malenstwo sie urodzi to juz sobie nie pospisz.
Jak bylam w ciazy, to nudnosci mialam do 16 tyg. ciazy- jadlam na sniadanko tylko krakersy a pilam niezdrowa cole- ale tylko po takim sniadanku nie przytulalam kibelka.

Wszystkim zycze udanego wieczorku, ja czekam na telefon od meza nie dzwonil juz 8 dni.

reklama
Witajcie wieczorkiem :-):-):-).

Moniko sliczny pęcherzyk aż łezki mam w oczkach :tak::tak::tak:.
Poprosze teraz o porcję swieżych fluidków :-):-):-).

iwonko powinnnam testowac 23 września ale poczekam w tym cyklu i zobaczymy co sie wyjasni :tak::tak::tak:

beatko testuj :tak::tak::tak:. Trzymam kciuki mocno zaciśniete :-):-):-)

wagniesku co do egzaminów takie mam już 4 rok i nawet lubie ta dziedzinę tylko w tym roku dużo sie wydarzyło a egzaminy akurat były jak był najpiekniejszy dzien w moim zyciu i podróż poslubna :happy::happy:. Niestety wykładowcy sa niustepliwi :wściekła/y::wściekła/y:.

Ewciu tak jak pisałam Iwonce sama nie wiem kiedy testować :confused::confused::confused:. Nie chce kolejnego rozczarowania :-:)-(. Jajniki znowu zaczęły kłuć i zemdliło mnie dzisiaj nawet jak moja tesciowa zapaliła papierosa :-D:-D.

Cześć dziewczynki,jestem padnięta po pracy,więc tylko tak skromnie odpiszę:

Puchatko ,moje oficjalne GRATULACJE!!!Czy mogę poprosić o słoiczek fluidzików?:sorry2: Jejku,jaki śliczny pęcherzyk!Przepiękny,aż się wzruszyłam!
Suwaczki także śliczne!
Ewciu ,testuję za 4 dni.Już niedługo,choć nie mam większej nadziei i nie czuję się jakoś odmiennie.:-( Dziękuję Ci za pamięć.Jesteś kochana!:-D
Asiu ,cio u Ciebie?
Całej reszcie dziewczynek życzę pracowitej nocy, a później słodkich snów!:tak:

P.S.Przepraszam,że nie odpisuję wszystkim,ale mam strasznie ciężkie powieki i już normalnie padam głową na klawiaturę.

Buziaki.:-D

hej dziewczynki
Puchatka- oficjalne gratulacje i ode mnie:-)pecherzyk przepiekny- tak sie ciesze-dbaj teraz o siebie i fasolke:-)
Iwonka-ja niestety nie znam sie na odczytywaniu wynikow:-(moze ktos inny z forum, to dobrze ze mala przyjmuje leki:-)zdrowka jej zycze, a tobie glaski dla fasolki
dziewczynki ja uciekam - wy i tak juz spicie potem nadrobie reszte postow
trzymajcie sie cieplutko:-)

Cześć Dziewuszki!
Witam z rana kawusiowo!
h060.gif

Wczoraj miałam jakiś rozlazły dzień. Małż wrócił dopiero przed 21.00 a potem chyba zasnął na kanapie
a020.gif
bo nie było go całą nockę. Może się bał, że zachce mi się prztulanka
e025.gif

Wczoraj rozmawiałam i z mama i z teściową i obie bardzo się cieszyły, że udało mi się gdzieś wkręcić do roboty...
b020.gif

Dzisiaj mam zdecydowanie lepszy humorek i chęć do działania :tak:

no to kobietki na nowy dzień świeża porcja fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Puchatko oficjalne gratulacje !!!!
Reszcie dziewczyn zycze milego dnia. Jestem tak spiaca, ze nia widze ekranu kompa, wiec niec nie napisze
Znowu moja Lenka gdzies zniknela:confused::confused: Pewnie hebluje

Do góry