reklama
lenna
Fanka BB :)
o to male balamucenie jako prezent gratulacyjny sie szykuje....to sobei jego zolnierzyki zawody zrobia...i ktorys tez wygra, to bedzei mial kolege ;-);-) i dwa razy wygrane zawody...Mój M właśnie dzwonił, że wygrał zawody. Uradowany jak dziecko. Pewnie straci wieczorem czujność, więc dziewczyny trzymajcie kciuki![]()
Hausfrau
Beata właśnie, bo jeszcze jak wróci to pomyśli sobie co nieco bo mu się rachunek nie zgodzi albo się wyprze ;-) 
ach te chłopy...
swoją drogą to na serio trzymasz w nas w lekkiej NIEPEWNOŚCI

ach te chłopy...
Podwójne złoto hihi:-)o to male balamucenie jako prezent gratulacyjny sie szykuje....to sobei jego zolnierzyki zawody zrobia...i ktorys tez wygra, to bedzei mial kolege ;-);-) i dwa razy wygrane zawody...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Trzymamy :-):-):-):-)a mozna wiedziec jaki sport twoj maz uprawia?Mój M właśnie dzwonił, że wygrał zawody. Uradowany jak dziecko. Pewnie straci wieczorem czujność, więc dziewczyny trzymajcie kciuki![]()
Hausfrau
Był taki dowcip chyba o tym, że mąż zawsze pierwszy dochodził i niby zajmował pierwsze miejsce a zona mu kiedyś mówi, że najbardziej by sobie zyczyła aby choć raz dostał tylko srebro... pewnie skwasiłam ten żart ale nie pamiętam dokładnie jak to szło... 

lenna
Beata właśnie, bo jeszcze jak wróci to pomyśli sobie co nieco bo mu się rachunek nie zgodzi albo się wyprze ;-)
ach te chłopy...
no kurde co jest...juz mi stopa lata z nerwow i sie pukam non stop w stol...myslisz ze to nie boli....beatka...zlituj sie...
no dobra nie zmuszam...juz sie wole pukac noga, jakbys miala byc na mnie pozniej zla....
:-
zlob testa ploseeeee
Od pływania przez piłkę nożną aż do ......sportu pożarniczego. Właśnie dziś został mistrzem wielkopolski w tym ostatnim.Trzymamy :-):-):-):-)a mozna wiedziec jaki sport twoj maz uprawia?
reklama
Hausfrau
No jak go moreme dorwie to wszystkie wiemi jaki: HEBLOWANIETrzymamy :-):-):-):-)a mozna wiedziec jaki sport twoj maz uprawia?