reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

beatka...czy on wie, ze ty ...ten tego...zbalamucilas go...?.;-);-);-):szok::szok:
rob testa bo mam nerwa...ze ty jeszcze mozesz spokojnie siedzeic i posty pisac....:confused:

reklama
Mój M właśnie dzwonił, że wygrał zawody. Uradowany jak dziecko. Pewnie straci wieczorem czujność, więc dziewczyny trzymajcie kciuki :tak::tak::tak::tak::tak:
o to male balamucenie jako prezent gratulacyjny sie szykuje....to sobei jego zolnierzyki zawody zrobia...i ktorys tez wygra, to bedzei mial kolege ;-);-) i dwa razy wygrane zawody...

Beata właśnie, bo jeszcze jak wróci to pomyśli sobie co nieco bo mu się rachunek nie zgodzi albo się wyprze ;-) :-D
ach te chłopy...
swoją drogą to na serio trzymasz w nas w lekkiej NIEPEWNOŚCI

Był taki dowcip chyba o tym, że mąż zawsze pierwszy dochodził i niby zajmował pierwsze miejsce a zona mu kiedyś mówi, że najbardziej by sobie zyczyła aby choć raz dostał tylko srebro... pewnie skwasiłam ten żart ale nie pamiętam dokładnie jak to szło... :-D

Beata właśnie, bo jeszcze jak wróci to pomyśli sobie co nieco bo mu się rachunek nie zgodzi albo się wyprze ;-) :-D
ach te chłopy...
swoją drogą to na serio trzymasz w nas w lekkiej NIEPEWNOŚCI

no kurde co jest...juz mi stopa lata z nerwow i sie pukam non stop w stol...myslisz ze to nie boli....beatka...zlituj sie...
no dobra nie zmuszam...juz sie wole pukac noga, jakbys miala byc na mnie pozniej zla....
:-:)-:)-(
zlob testa ploseeeee

reklama
Do góry