reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Słyszę nawoływania mojej pszczoły,więc zmykam. Pewnie już dzisiaj nie odwiedzę BB, bo wiecie.............okazało się, że mam plany na wieczór :happy:Dzięki dziewczyny. Paa

reklama
Ja też na razie się odmeldowuję. Ale znalazłam fajny avatarek :-) taki kawusiowy...
chyba rusze palcem i odkurzę... a może nawet zrobię pranie...
na razie!

E no lasie pogięło was..?:confused:;-)
Na moment was zostawić i potem godzina czytania:baffled::-D

Dziewczyny jesteście niesamowite!!!! :happy:
hahahha Oj wiemy, wiemy... nie fifi, lenna, beatko i Iwonko???;-):-D

A tak wogóle to witaj moreme, trzymam kciuki za dzisiejszy wieczór;-)

No tak ja se przyszłam a wy sie pochowałyście:baffled::baffled::baffled: To se spadam!

Hej dziewczynki. Mam pytanie: Obecnie mam 14 dzień cyklu i pewnie niedługo pojawią się dni płodne. Mam takie podejrzenia nie tylko ze względu na dzień cyklu i wygląd śluzu. Odkąd zaczęłam uważniej obserwować swój organizm, zauważyłam, że w okresie okołoowulacyjnym mam takie dziwne uczucie w brzuchu. Nie jest to ból, tylko raczej coś jak uczucie, gdy stresujemy się przed jakimś ważnym wydażeniem, ale jesteśmy podnieceni, bo mamy wrażenie, że niedługo wydarzy się coś ważnego i wspaniałego. Zastanawiam się, czy któraś z was też ma coś takiego, bo nie wiem, czy to objaw fizjologiczny, czy tylko moja psychika. Za tym pierwszym przemawiał by fakt, że czułam się tak nawet wtedy, kiedy nie było szans na zafasolkowanie, bo nie było z kim. Bardzo mnie to nurtuje, bo jeśli to objaw fizjologiczny, to by znaczyło, że ja nie potrzebuję testów owulacyjnych!

reklama
E no lasie pogięło was..?:confused:;-)
Na moment was zostawić i potem godzina czytania:baffled::-D

hahahha Oj wiemy, wiemy... nie fifi, lenna, beatko i Iwonko???;-):-D

A tak wogóle to witaj moreme, trzymam kciuki za dzisiejszy wieczór;-)

No tak ja se przyszłam a wy sie pochowałyście:baffled::baffled::baffled: To se spadam!

Jestesmy superanckie:happy:;-):-)
Antiope mnie podczas owulacji bola jajniki, ale nie zauwazylam takich objawow ja przed matura;-)

Do góry