reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Idarnowska mocno przytulam.:-);-):-D;-):-);-)

Bastra bedzie dobrze, trzymam kciuki.;-):-);-):tak::-D

Antiope moze dlatego tych rozstan tak nie przezywan, bo mam synka. Gdyby go nie bylo, pewnie wylabym jak bobr..... Synek daje mi palera i trzeba jakos funkcjonowac i isc do przodu.:happy::happy::happy:

reklama
Krótka przerwa w remoncie, więc mogę się chociaż z Wami przywitać, więc dzień dobry wszystkim:-)
beata
przykro mi, że @ przyszła, ale brawo za postawę, ja po każdym okresie płaczę i ogólnie jestem do niczego, dobrze wiedzieć, że można inaczej:baffled:
cieszę się, że Oskarowi już lepiej:-)
idarnowska głowa do góry, trzymam kciukasy za przyszły miesiąc:tak:
Hausfrau powodzenia w pracy - pierwszy dzień jest zawsze ciut stresujący, ale całe BB jest z Tobą, prawda Dziewczyny?:cool2:
:-)

witajcie kobietki:tak::tak:
ja dzisiaj mam nie najlepszy dzien od rana mam zawroty głowy a od jakiejś godziny zbiera mi sie na konkretnego pawika:sick::sick::sick:i czuje się strasznie niech już będzie jak ma być na dodatek z przerażeniem patrzę na zegar że jeszcze ponad 6 godzin w pracy:szok::confused:
Wam za to miłego dnia życzę:tak::tak:

Witaj Puchatko:-) W pierwszej ciąży miałam to samo, więc wiem o czym mówisz. Na szczęście to mija;-). Spróbuj podjadać pierniczki i popijać herbatkę imbirową.
Co prawda ja na samą myśl o jedzeniu biegłam do łazienki, ale u moich kumpelek się sprawdziło:tak:

Dziekuje wam dziewczynki za słowa otuchy
a060.gif
.
Doszłam do wniosku ,ze nie mozna sie poddawać :tak::tak::tak:

jeszcze kilka dni i zaczynamy od poczatku heblowanko :-D:-D

f055.gif

a dzisiaj mamy z mężem małą rocznicę 2 lata razem:-):-):-)

hejka wam wsyztskim w taki piękny dizoneczek dzisiaj,,,
Ja juz dawno po pracy,zapupy zrobiłam,kapuste gotuje an gołąbki i bigosik dla mezulka swojego,,już w piatek wraca do nas,,ale szybko minęło...:-):tak:
Ilonka alez mi przykro,ale widze,ze ty zwarta i gotowa do dizalania,,ja tez czekam teraz na męża i bedziemy tez heblowanko mięłi,hahahhaha...zycze ci powodzenia i to bardzo bardzo,,,..
Beatko no to mamy podobne sytuacje,,mój tez wyjeżdżał,ale na dwa miechy i dwa tyg w domu,,,ale teraz juz lepiej,bo tylko na mieisac jedzie i tyfdzienw domu...takze tez ciezko nam drugiego babika zrobic,,bo non stop nie trafia w te dni co trzeba.....

Buziakuje was wszystkei..
KiNIUSIA co tam u ciebie???

Ilonko wsyztskeigo naj naj oby takich 2 było tysiace,,buziaki...

reklama
Ilonko napewno niedługo się uda :tak:bo niestetyki nie wszystkim udaje se za pierwszym razem ale będzie dobrze:tak::tak: gratulacyjki tej małej rocznicki:-)
no dokładnie,,,cierpiwie czekajcie,,,zoabczcie na Puchatke i teraz taka szczęąśłiwa

Puchatko ale masz dolegliwości juz widze ciążowe,ojej nie zazdroszcze,ale musisz je przejsc to wszystkod la dzidziusia...buziakiii dla was...

Do góry