reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Czesc dziewczynki

Puchatko super, wiec teraz juz jestes spokojniejsza.
Gosiu oj widze ze za pare dni testujesz- trzymam kciuki.
Fifi Ty a znowu w pracy- biedna jestes, moze jakis urlopik.............. czasami trzeba odpoczac. Ale juz za pare dni staranka rusza pelna para- trzymam kciuki za sukces.

reklama
Witam:-)
puchatko bardzo się cieszę że wyniki ok:tak:przytulam, oby tylko te mdłości tak Cię nie męczyły
beatko dobrze że już po badaniu, jestem dobrej myśli, byle do piątku;-)
gosiu, a co to za dołek? Wiesz, kobitki w ciąży często mają wahania nastroju:cool2:
kto wie, przecież lada dzień testujesz, trzymam kciuki:tak:
moreme ja też na etapie rurek i nie tyko... wczoraj panowie wymienili całą hydraulikę w łazience i kibelku, dziś elektryka, może jutro będą się przymierzać po mału do kładzenia kafli. Oj syf w domu , tona kurzu:shocked2:
mamusiasynusia kciuki zaciśnięte:blink:czekamy na powalające wieści:-)
fifi dobrze że wredota @ w końcu przyszła bo już niedługo możesz zacząć kolejną serię heblowanka, oby ostatnią:tak:
a mnie Małż dziś rano zbałamucił i poheblowalimy troszku:-) w sumie to połowa cyklu ale jestem jakaś taka spokojna i wcale się nie nastawiam, nawet za nim nie latam i tym razem nie heblujemy codziennie, ostatnio 3 dni temu. Trochę odpuściłam, a to dlatego że przede mną wizyta w klinice i juz się na nią nastawiłam więc nie liczę na ten cykl. Pojdę sobie do kliniki jak tylko dostanę za 2 tygodnie @. W planach były jeszcze 2 cykle ale nie będę już czekać, ten to 21-szy więc i tak długo czekałam.A więc postanowiliśmy że po tej @ pójde i niech szukają przyczyny, nie ma na co czekać.Wybieram się do Invicty w Gdańsku, kumpela korzystała z ich usług i szczęsliwie ma już 2 dzieci. Poczytałam w necie i klinika ma świetną opinię. Więc postanowione, paradoksalnie nawet sie cieszę bo przebadają mnie szczegółowo i może będę miała większe szanse.Teraz czekam cierpliwie na @ i jak tylko się pojawi to szybko uderzam do boju o moją fasolkę:-)

pozdrawiam Was kochane wszystkie bez wyjątku:tak:

Witam:-)
puchatko bardzo się cieszę że wyniki ok:tak:przytulam, oby tylko te mdłości tak Cię nie męczyły
beatko dobrze że już po badaniu, jestem dobrej myśli, byle do piątku;-)
gosiu, a co to za dołek? Wiesz, kobitki w ciąży często mają wahania nastroju:cool2:
kto wie, przecież lada dzień testujesz, trzymam kciuki:tak:
moreme ja też na etapie rurek i nie tyko... wczoraj panowie wymienili całą hydraulikę w łazience i kibelku, dziś elektryka, może jutro będą się przymierzać po mału do kładzenia kafli. Oj syf w domu , tona kurzu:shocked2:
mamusiasynusia kciuki zaciśnięte:blink:czekamy na powalające wieści:-)
fifi dobrze że wredota @ w końcu przyszła bo już niedługo możesz zacząć kolejną serię heblowanka, oby ostatnią:tak:
a mnie Małż dziś rano zbałamucił i poheblowalimy troszku:-) w sumie to połowa cyklu ale jestem jakaś taka spokojna i wcale się nie nastawiam, nawet za nim nie latam i tym razem nie heblujemy codziennie, ostatnio 3 dni temu. Trochę odpuściłam, a to dlatego że przede mną wizyta w klinice i juz się na nią nastawiłam więc nie liczę na ten cykl. Pojdę sobie do kliniki jak tylko dostanę za 2 tygodnie @. W planach były jeszcze 2 cykle ale nie będę już czekać, ten to 21-szy więc i tak długo czekałam.A więc postanowiliśmy że po tej @ pójde i niech szukają przyczyny, nie ma na co czekać.Wybieram się do Invicty w Gdańsku, kumpela korzystała z ich usług i szczęsliwie ma już 2 dzieci. Poczytałam w necie i klinika ma świetną opinię. Więc postanowione, paradoksalnie nawet sie cieszę bo przebadają mnie szczegółowo i może będę miała większe szanse.Teraz czekam cierpliwie na @ i jak tylko się pojawi to szybko uderzam do boju o moją fasolkę:-)

pozdrawiam Was kochane wszystkie bez wyjątku:tak:
A mzoe wcale nie bedziesz musiala korzystac z uslug tej kliniki:-):-):-)
Moze nawet @ sie nie doczekasz;-);-)

oj fifi za dobrze by było:-)czuję ze to jeszcze nie koniec drogi, ja zawsze wolę zakładać gorszy scenariusz. Jestem pewna że klinika mi pisana, mało tego pewnie trochę zabawię w jej murach.Lepiej tak zakładać i w razie czego być pozytywnie zaskoczonym niż przeżywać kolejne rozczarowanie. W moim przypadku każde kolejne rozczarowanie boli coraz mocniej, tym bardziej że nie ma tygodnia zebym sie nie dowiedziała o ciąży albo którejś z moich koleżanek, znajomych dalszych lub blizszych lub babek z pracy. W całym naszym banku gdzie pracuję, czyli we wszystkich trójmiejskich palcówkach z którymi współpracuję co chwila któraś zaciąża.
Dlatego też ten cykl zostawiam na kożystanie z przyjemności heblowanka dla przyjemności, a kolejne zostawiam na "sadzenie fasolki" pod monitoringiem lekarzy:tak:

oj fifi za dobrze by było:-)czuję ze to jeszcze nie koniec drogi, ja zawsze wolę zakładać gorszy scenariusz. Jestem pewna że klinika mi pisana, mało tego pewnie trochę zabawię w jej murach.Lepiej tak zakładać i w razie czego być pozytywnie zaskoczonym niż przeżywać kolejne rozczarowanie. W moim przypadku każde kolejne rozczarowanie boli coraz mocniej, tym bardziej że nie ma tygodnia zebym sie nie dowiedziała o ciąży albo którejś z moich koleżanek, znajomych dalszych lub blizszych lub babek z pracy. W całym naszym banku gdzie pracuję, czyli we wszystkich trójmiejskich palcówkach z którymi współpracuję co chwila któraś zaciąża.
Dlatego też ten cykl zostawiam na kożystanie z przyjemności heblowanka dla przyjemności, a kolejne zostawiam na "sadzenie fasolki" pod monitoringiem lekarzy:tak:
Masz podejscie jak mojP. Tez zawsze zaklada zly scenariusz, zeby si eni erozczarowac a ewentualnie milo zaskoczyc.
Moje kolezanki tez zaciazaja

witam wszystkie....
puchaciu to swietnie :-) najchetniej bym ci odebrala te mdlosci, ale po prostu musisz to przezyc...i jak gadalas z szefem?...bo moze ja cos przeoczylam
fifi...mam czuja ze tym razem sie uda...albo to katar nadchodzi...generalnie trzymam kciuki
wszystkie staraczki...nie nakrecajcie sie na zapas...fasolki lubia robic psikusy ;-)
milego popoludnia!!

zab mnie denerwuje nadal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: glupek jeden

HAUSFRAU...wo bist du ? melde dich bitte

hej dziewczynki
witam sie z wami i zmykam
milego dnia
napisze cos wiecej dopiero w piatek- i to jak mi sie uda:wściekła/y:
@ mam dostac niedlugo ale narazie nie mam objawow zeby przyszla, na fasolke objawow tez nie mam , wiec wogole ani nie wyczekuje @ ani fasolki - jakos wszystko mi obojetne:dry:

trzymajcie sie-sorki ze nie pisze nic wiecej do was z osobna:-(

Jest taka strona - żaba - ImageShack® - Hosting
jak wejdziesz na tę stronę klikasz przeglądaj,
wybierasz zdjęcie z komputera które chcesz włożyć postu,
a następnie klikasz host it!.
Na samym dole pojawia Ci się adres Twojego obrazka zaczynajacy sie od http://- Here is a direct link to your image. - musisz go skopiować
Jak masz już skopiowany ten adres wracasz do postu na forum i wklejasz je
Dzięki za pomoc - posieze dziś i postaram się wkleić wam jakieś zdjęcie mojego szczęścia.

Dziewczynki słuchajcie ... nie przyszła @ :-) , latam co chwila do kibelka i sprawdzam czy nie przyszła. Narazie nie wierze w to. jutro lece do apteki i będe testować. Małż to już wszystko planuje i powiedzial, że pojedzie jutro do sklepu i nakupuje mi owoców i soków, bo musze teraz zdrowo sie odżywiać. A ja ... a ja się nie nastawiam. Wiecie co jest śmieszne - dziś nosiłam caly dzień w kieszeni tampon, bo czekałam na @.
Trzymajcie kciuki.
Acha boli mnie strasznie dolna partia kręgosłupa.

Ja też wolę się nastawić, że będzie gorzej i potem się miło zaskoczyć.
W najbliższych dniach powinna się u mnie pojawić @. Stawiam, że nie później niż do niedzieli. Jestem niemalże pewna, że przyjdzie. Jeśli się jednak nie pojawi do niedzieli to zrobię test. Ja poczekałabym dłużej, ale P prosił, żebym zrobiła wcześniej, bo on nie wytrzyma. Chyba tyle mogę dla niego zrobić. ;-)

reklama
Do góry