reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dokładnie Sylcia. Ja też nawet nie próbuję wypisywać wszystkich dziewczyn bo z pewnością którąś pominę haha

reklama
:-)Ale stukacie posty- nie mozna za wami nadazyc.;-):tak::-D:-D;-);-)

:-DMy juz po treningu, teraz zrobie kolacje, wykapiemy sie i dzis do nas przyjdzie spac moja mama- bo Oskarek chce spac z babcia.:-D

a co ze mna, zapomnialyscie o mnie:-(
wpadlam sie przywitac popoludniu
i zmykam dalej do pray bo dzis mam napiety dzien :-)
ciesze sie ze dostaniemy watek

dziewczyny wpadne po 21
buziam wszystkie monciutko :-*

Gosiu ,wybacz.:zawstydzona/y:Nadrobię to może pozdrowieniami i ciepłymi myślami wysłanymi w Twoim kierunku...?:tak::-D

Wiecie co jest nas tak dużo, że naprawdę można kogoś przeoczyć, ja jeszcze nie próbowałam wymienić każdej z osobna:-D:-D:-D:-D:-D, bo na pewno wiele z was bym pominęła, a nie chcę :tak::tak::tak::tak::tak: Dlatego buziaczki dla Wszystkich starających ;-);-);-)

Dokładnie Sylcia. Ja też nawet nie próbuję wypisywać wszystkich dziewczyn bo z pewnością którąś pominę haha

Trzeba zacząć prowadzić zeszyt, i wpisywać co u której aktualnie się dzieje, to może będziemy na bieżąco hahaha

Dziewczynki ,ja też chyba przestanę wymieniać wszystkie Was,bo choćbym się starała jak mogę to i tak kogoś pominę.Z tym zeszytem to dobry pomysł,ale byśmy musiały założyć własną drukarnię,bo przy takiej ilości postów brakłoby zeszytów w sklepach:-p;-).

Hejo..
ja jzu w domu,,po pracuy bylam pilnowac znajomej dwojki dzieci no i moje trzecie było,bo ona w ciązu znowu i była u ginka,,a nie am z kim zostawic...

Tak, wąteczkek zamknięty tylko dla naszego grona,żebyśmy się czuły pewnie i na luzie jak będziemy się wynaturzać
tak tak ja jestem zazaaa

:-).
Laski ,w sobotę testuję,a to już za 2 dni.
Ale mam stracha na kolejne rozczarowanie...:-:)no:
powodzonka i sie nie stresuj kobietko...

Kiniusia ale ja swinia jestem... Nawet nie podziekowalam za trzymane kcukaski:zawstydzona/y: Niedobra ja!!! Poprawiam sie: Dziekuje serdecznie za kciuki!!! Napewno sie przydadza!!!! Buziaczki:*
ja tez trzymam mocno...

Trzeba zacząć prowadzić zeszyt, i wpisywać co u której aktualnie się dzieje, to może będziemy na bieżąco hahaha
no dokładnie,hehee

reklama
Dziewczynki ,ja też chyba przestanę wymieniać wszystkie Was,bo choćbym się starała jak mogę to i tak kogoś pominę.Z tym zeszytem to dobry pomysł,ale byśmy musiały założyć własną drukarnię,bo przy takiej ilości postów brakłoby zeszytów w sklepach:-p;-).
no to laski,,piszta staraczki albo kobiałeckzi i bedize jasne,,ze to myy....

Do góry