reklama
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Trzeba zacząć prowadzić zeszyt, i wpisywać co u której aktualnie się dzieje, to może będziemy na bieżąco hahaha
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
a co ze mna, zapomnialyscie o mnie:-(
wpadlam sie przywitac popoludniu
i zmykam dalej do pray bo dzis mam napiety dzien :-)
ciesze sie ze dostaniemy watek
dziewczyny wpadne po 21
buziam wszystkie monciutko :-*
Gosiu ,wybacz.

Wiecie co jest nas tak dużo, że naprawdę można kogoś przeoczyć, ja jeszcze nie próbowałam wymienić każdej z osobna, bo na pewno wiele z was bym pominęła, a nie chcę
Dlatego buziaczki dla Wszystkich starających ;-);-);-)
Dokładnie Sylcia. Ja też nawet nie próbuję wypisywać wszystkich dziewczyn bo z pewnością którąś pominę haha
Trzeba zacząć prowadzić zeszyt, i wpisywać co u której aktualnie się dzieje, to może będziemy na bieżąco hahaha
Dziewczynki ,ja też chyba przestanę wymieniać wszystkie Was,bo choćbym się starała jak mogę to i tak kogoś pominę.Z tym zeszytem to dobry pomysł,ale byśmy musiały założyć własną drukarnię,bo przy takiej ilości postów brakłoby zeszytów w sklepach

kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Beatko ,witaj.Życzę smacznego na kolacyjkę.:-)Ale stukacie posty- nie mozna za wami nadazyc.;-);-);-)
My juz po treningu, teraz zrobie kolacje, wykapiemy sie i dzis do nas przyjdzie spac moja mama- bo Oskarek chce spac z babcia.
![]()

:-)No nie tak doslownie- Oskar spi u siebie w pokoju, a babcia w salonie........hihihi......;-)A to dobre. Wnusiowi zachciało się lulnąć z babcią

E
Ewcia81
Gość
Hejo..
ja jzu w domu,,po pracuy bylam pilnowac znajomej dwojki dzieci no i moje trzecie było,bo ona w ciązu znowu i była u ginka,,a nie am z kim zostawic...
ja jzu w domu,,po pracuy bylam pilnowac znajomej dwojki dzieci no i moje trzecie było,bo ona w ciązu znowu i była u ginka,,a nie am z kim zostawic...
tak tak ja jestem zazaaaTak, wąteczkek zamknięty tylko dla naszego grona,żebyśmy się czuły pewnie i na luzie jak będziemy się wynaturzać
powodzonka i sie nie stresuj kobietko...:-).
Laski ,w sobotę testuję,a to już za 2 dni.
Ale mam stracha na kolejne rozczarowanie...:-no:
ja tez trzymam mocno...Kiniusia ale ja swinia jestem... Nawet nie podziekowalam za trzymane kcukaskiNiedobra ja!!! Poprawiam sie: Dziekuje serdecznie za kciuki!!! Napewno sie przydadza!!!! Buziaczki:*
no dokładnie,heheeTrzeba zacząć prowadzić zeszyt, i wpisywać co u której aktualnie się dzieje, to może będziemy na bieżąco hahaha
reklama
E
Ewcia81
Gość
no to laski,,piszta staraczki albo kobiałeckzi i bedize jasne,,ze to myy....Dziewczynki ,ja też chyba przestanę wymieniać wszystkie Was,bo choćbym się starała jak mogę to i tak kogoś pominę.Z tym zeszytem to dobry pomysł,ale byśmy musiały założyć własną drukarnię,bo przy takiej ilości postów brakłoby zeszytów w sklepach;-).