reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dziewczynki UWAGA troche wam rozwale forum fotkami... pseplasam:zawstydzona/y::-p;-)

Ataatko to fajnie że udało Ci się łóżeczko skleić, a co do miejsca to mam jeden pokój wolny, może ci pożeczę:-D:-D:-D:-D:-D
hehe Sylcia chętnie wezme;-)

Fallen - Będzin - Śląśk????!!!!:szok:...ups....mała powtórka z historii by się przydała, powinnaś doskonale wiedzieć że to ZAGŁĘBIE:tak::tak::tak:
dobre dobre, czyżby koleżanka nie wiedziała gdzie mieszka???:confused::szok: dziwne dziwne

Ataatka -nie rozbieraj jeszcze lozeczka, zrob fotke:-), a posciel juz masz kupiona pod dziewczynke???bo chyba napisalas ze zlozone i ubrane, ciesze sie ze udalo ci sie skleic :-)lozeczko
gosiu this is for you

BEATKOOOOO gdzie zaginęłaś w akcji!!!

reklama
Ano jesteśmy walnięte i co z tego hihi

Ataatko piękne łóżeczko. Nic tylko maluszka tam włożyć. A jaka ciekawa kompozycja z tym wężem.

Ataatuniu śliczne,,wowo jak super popatrzyc na takie łóżeczko,,fajnie i śliczne i wnętrze śliczne,,popr[ostu bajeczne,,,fajny wężyk,,,,superrrrrrrrrr,,a gdzie to rozwalone??

Ataata mi tez sie podoba bardzo:tak:fajne wzorki i ten waz idealnie pasuje:-)tylko materac i juz gotowe:tak:Super niedlugo ja bede szykowac sie tez tak jak ty .To jest takie fajne uczucie

Dziękuje wam Kochane dziewczynki...:tak: Ciesze sie że wam sie podoba.
Ewciu a rozwalone juz sklejone dlatego nic nie widać, z resztą to był tylko odłupany mały kawałeczek drewienka koło śrubki wiec nawet gołym okiem trudno zauważyć...

A to wam wrzuce jeszcze pare fotek, chyba sie nie obrazicie...:confused:
Wrzuce miniaturki żeby BB nie rozwalać

A tu ja z "moim" Kochanym psiskiem, Nandkiem Pierdołą

Tu ja i moje Beybe

A tu wyczyny Darusi, zobaczcie co cwaniarka potrafi zrobić z mamusi brzuszkiem:dry:

Dobra bedzie tego;-):-D

Dziękuje wam Kochane dziewczynki...:tak: Ciesze sie że wam sie podoba.
Ewciu a rozwalone juz sklejone dlatego nic nie widać, z resztą to był tylko odłupany mały kawałeczek drewienka koło śrubki wiec nawet gołym okiem trudno zauważyć...

A to wam wrzuce jeszcze pare fotek, chyba sie nie obrazicie...:confused:
Wrzuce miniaturki żeby BB nie rozwalać

A tu ja z "moim" Kochanym psiskiem, Nandkiem Pierdołą

Tu ja i moje Beybe

A tu wyczyny Darusi, zobaczcie co cwaniarka potrafi zrobić z mamusi brzuszkiem:dry:

Dobra bedzie tego;-):-D
wow,,co za wyprawka,,,śliczniusie kochana,ale wspaniałości,,fajna sprawa tak to wszytsko układać, prasowac dotykać,,super nie??
a brzunio,,wow,,alez alutka wywija u ciebie,,widac jej tam bardzo dobrzeee:-)

:-DHej laski , ale skrobiecie .
:tak:Bylam u mamusi, na zakupach i juz jestem.;-)Ale mialyscie ozywiona dyskusje, taki rarytasik mnie ominal......szkoda wielka......hihihi......
:-DZdjecia swieta rzecz na tym forum......hihihi.....
:-DAtaatko sliczne mebelki, czytalam posciki , ale maly:baffled:
zandarm juz stoi w kolejce do kompa.:confused:
:-D Wszystkim kolezanka zycze milego wieczorku- pozniej tu jeszcze wpadne.

reklama
Ataatko sliczny wozeczek, jak Oskarek byl maly mialam podobny. Bylam z niego bardzo zadowolona. A jakie sliczne lozeczko i ta posciel. Jak moj Oskarek byl maly ,to moja mama szyla posciel dla mojego synka, nie bylo nas wtedy stac na wymyslna posciel z gadzetami.

Do góry