reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dzieki, kochane jestescie.

Beatko ja bardzo licze na medycyne, co mi innego zostalo...sami niczego nie zmienimy, aby tylko ta medycyna nam pomogla. a co Ciebie kochana, jak Oskarek sie czuje. pewnie juz czeka na prezenty swiateczne

Ewciu, wiem ze musze sie wziasc w garsc, bo tak dlugo nie da sie wytrzymac. Ale chyba i ja i maz musimy miec czas zeby sie z tym oswoic, ale ciezko nam teraz, i strasznie smutno w domu, w kalendarzu mielismy zapisane terminy na heblowanko, a teraz nawet nie patrzymy na ten kalendarz....
Ewciu, Tobie zycze owocnych staranek, niech wszystkim staraczkom uda sie zafasolkowac, to bedziecie mi przyszlac fluidki, a ja bede je przekaywac mezowi, a on zolnierzykom....

Dobranoc.

reklama
Dziewczyny!!!
Głowa do góry!!! Musi się nam wszystkim udać!!! Prędzej czy później, ale uda się!!!
Po kolei będziemy pisać posty gratulacyjne, dla każdej zafasolkowanej przyszłej MAMY!!!
Musimy w to wierzyć kobietki, bo co nam zostanie bez tej wiary?!

Ewciu!! Ja też już idę spać!!
Buziaki dla wszyskich i udanych staranek.

A tak dla zachęty, dziewczyny to dla Was wszystkich:

239716_l.gif

Jeszcze słodsze bejbiki czekają na nas!!!​

altoids , ena uszy w górę:-):-):-)
Ja mam 23 cykl starań za sobą i tak na prawdę nie umiem sobie wyobrazić że kiedykolwiek się uda, tych 2 kresek na teście , bicia serca maluszka. Wszystko o czym piszą dziewczyny, którym było dane to przeżyć jest takie obce i odległe ale.............. cały czas wierzę i nie poddaję się i choć @ znów przychodzi to podnoszę się i dalej walczę. Nigdy się nie poddam.Pragnę mieć dziecko, jak każda z nas.Dziewczyny, bądźmy silne, a kiedyś na pewno sie doczekamy!!!!

altoids , ena uszy w górę:-):-):-)
Ja mam 23 cykl starań za sobą i tak na prawdę nie umiem sobie wyobrazić że kiedykolwiek się uda, tych 2 kresek na teście , bicia serca maluszka. Wszystko o czym piszą dziewczyny, którym było dane to przeżyć jest takie obce i odległe ale.............. cały czas wierzę i nie poddaję się i choć @ znów przychodzi to podnoszę się i dalej walczę. Nigdy się nie poddam.Pragnę mieć dziecko, jak każda z nas.Dziewczyny, bądźmy silne, a kiedyś na pewno sie doczekamy!!!!
Oczywiście,że uszy w górę:happy2::cool2::tak: Wszystkim nam się uda....koniec, kropka, basta;-):-) Jeszcze z łezką w oku będziemy wspominać te pogadanki na BB, a nasze skarby będą biegać wokół :-D:tak::-)
Mufeńko ściskam Cię mocno i nie trać tej wielkiej nadziei, którą nosisz w sobie...
Wszystkim wspaniałym staraczkom miłej niedzieli:-):-):-)

Dzieki, kochane jestescie.
Ewciu, wiem ze musze sie wziasc w garsc, bo tak dlugo nie da sie wytrzymac. Ale chyba i ja i maz musimy miec czas zeby sie z tym oswoic, ale ciezko nam teraz, i strasznie smutno w domu, w kalendarzu mielismy zapisane terminy na heblowanko, a teraz nawet nie patrzymy na ten kalendarz....
Ewciu, Tobie zycze owocnych staranek, niech wszystkim staraczkom uda sie zafasolkowac, to bedziecie mi przyszlac fluidki, a ja bede je przekaywac mezowi, a on zolnierzykom....
Dobranoc.
Uda sie uda,,rozumiem co czujecie,a w sumie staram sie,,narazie spokojnie oswoicie sie i wtedy porozmawiajcie,,do lekarza idzcie razem,musicie nawzajem sie wspierac,,bedzie ciezko,ale na pewno bedzie warto to wsyztskor obic,aby zobaczyc bicie serduszka,małe rąckzi,uśmiech dziecka itp itd,,dlatego wierze w WAS!!!

mufka uda sie uda sie,,na pewno nam sie wszytskim uda,,ale akzdej kiedy indziej,,poprostu przyjdize na nas pora.....predzej czy pozniej...

HEJ

Altoids u Oskarka wszystko ok i czeka na prezenty świateczne.
Spokojnie Ty tez bedziesz mamą, trzeba cierpliwie czekać. Wszystkie kiedyś zobaczymy upragnione II.

547.jpg

Wszystkim życze miłej niedzieli.

reklama
Do góry