wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Loreta, ja również mam w planach zakupić testy owu, a wiesiołek łykam od miesiąca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Loreto powiedz coś więcej o CLO i tym wiesiołku bo nie słyszałam...:-( wszystko w aptece.. jaki koszt?
no witajw gronie staraczek nadal,,nastepny rok nalezy do nas...Dziewczyny i ja do was dołączam, do mnie niestety wczoraj również przyszła wstrętna @. ale się wkurzyłam, ale już nie tak bardzo jak za pierwszym razem. No cóż, @ minie i zabieramy się do dalszych starań, w końcu musi się nam udać, MUSI
oczywiscie,,nie zapominac o reszcie,,hehe..buziaki...Damy radę ...tylko musimy pamiętać o tym żeby się wspierać:-) a wrazie jak się którejś uda (Daj Boże wszystkim) to niech pamięta o tych ktore nie miały aż tyle szczęścia...co wy na to??
Artemida świeta prawda,,rok bedzie nasz i pamietajmy o tym wszytskie laseczki-staraczki,,nasz rok 2008....Zbliża się nowy rok 2008 - ten rok będzie nasz. Damy radę wszystkie i w przyszłym roku o tej porze w tej części forum nas już nie będzie. Będziemy albo z brzusiami albo z dzieciakami na kolanach pisały kolejne posty. Głowy do góry! Damy radę...
A teraz odpocznijcie w czasie tej chole...j @ i do roboty proszę...
Bierzcie przykład z Ewci - dziewczyna wykorzystuje każdą okazję...
a ja tam pełen luzik i nie kupuje nic zadnych testow i wspomagaczy,,jakos to bedzie...Ja też myślałam o testach owu...(dziewczyny chwalą więc chciałam też spróbować)ale najpierw wizyta u gina.. Piszcie nabieżąco co u was jak postępy:-)
Ps. podobno są pozycje przy których łatwiej zajśc w ciążę...znacie takie??:-)
ja tez to mam i tak niby gadaja,ze porod ciezko,ze to źle,a ja jakos ciąz enormlanie,porod tez,,i wogole to nie pzreszkadza,ale dokladnie najlepiej an brzuszku dla zolnierzykow...Jeśli chodzi o pozycje to mi gin polecała od tyłu - mam tyłozgięcie macicy i po wszystkim leżeć ok 10min na brzuchu.
.