reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Widzę ze nie tylko mnie jest ciezko .. tak bardzo pragne zobaczyc 2 kreseczki pocieszam sie jak umiem .. mam 8 dni do @ ale cos czuje ze nawet wczesniej przyjdzie bo juz cos mnie brzuszek boli (chyba ze to nie @ ale tak samo czuje)
Tescik juz kupiłam i tez czeka w szafce !!

Oj dziewczyny mamy wspólnie wielki problem, bo to jest ogromny problem. I wiecie co powiem że chyba jestem coraz bardziej załamana:no:. ale dziewczyny jutro nie płaczemy i w nowy rok wchodz:-)imy z uśmiechem. Wiem że to jest trudne ale cóż takie jest nasze zadanie.

Aby ten rok 2008 zaowocował w fasloeczki ! ! !
Życzę tego wszystkim staraczkom z całego serduszka (i sobie też)
POWODZENIA DZIEWCZYNY!!!
(Juz dziś zacznijcie działać-nie ma czasu do stracenia)
Ps. My z męzem zostajemy w domciu-nie mamy zamiaru ngdzie wychodzić:-)

Ena co się zamartwiasz @ przyjdzie i sobie pójdzie...a Twoja głowa w tym żeby załatwić ją na cacy:tak: (niech idzie na conajmniej 9-m-ny urlop. Dobrze to zrobi jej i Tobie:-))
Trzymam kciuki. Musi się udać...Ani mi się waż myśleć inaczej.

Kochane dziewczynki życzę Wam SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :-):-):-)

my.php

Płona sztuczne ognie, płynie muzyka
Idzie nowy rok, stary już umyka
Wiec wznieśmy puchary, i bawmy się całą noc
Niech los nam przyniesie fasolek moc

reklama
happy2007rw2abcac2.gif
Zbliżający się Nowy Rok
niesie wszystkim nadzieję na uspokojenie,
życzliwość i spełnienie marzeń.
W te piękne i jedyne w roku chwile,
chcę złożyć najlepsze życzenia pogodnych,