reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
wanilia ile ty masz tych testow,,ło matkooo tyle ich robisz,,no widze,wyposażyłas sie kochana??? no to niedługo działania chyba co,,,,

a te zielonkawe minki,to moj synio do was wyslall,bo jemu sie to podoba w BB,,ehhe te minkiii

:tak:Ewcia- ucaluj Mateuszka, taki maly chlopczyk a juz umie pocieszac kobitki.... wybral ziolone ludki, a zielony kolor to kolor nadziei, wiec nawet mu sie udalo....hihi. Fajny ten Twoj Mati...

Wanila- jasne nie zaluj na fosolke kasy, jak trzeba to trzeba kupic te testy i juz. Ja tez juz wydalam fortune na testy ciazowe, owulacyjne, witaminki itd. Ale co tam....dla fasolki wszytsko. No to trzymam kciuki zeby te tesciki pomogly i zebyscie trafili na najlepszy moment...:tak::tak::tak:

A Dorotka to chyba hebluje 24 na dobe, bo cos jej ostatnio nie ma. To sie dziewczyna stara na calego...musimy brac z niej przyklad dziewczyny.

Beatka- jak Twoj mezulek przyjedzie to pewnie tez znikniesz z forum na jakis czas...hihi. No ale my wiemy po co i bedziemy Ci kibicowac.

Też uważam, że musimy wykorzystać wszystkie środki, aby móc nosić w sobie fasolkę. Dlatego w tym miesiącu postanowiłam poobserwować swój organizm i mieć pewność czy w ogóle mam dni płodne, bo jakoś ostatnio nie zauwazyłam śluzu płodnego u siebie.

Ja w jednym cyklu uzywalam testow i potwierdzilo sie.Dni ktore wyliczylam pokazywaly tez testy.Ale co z tego...poki co nic:-(

A zakupiłam sobie 10sztuk, a co se będę żałować:-D:-D:-D
no i dobrze,,im wiecej tym lepiej...

:tak:Ewcia- ucaluj Mateuszka, taki maly chlopczyk a juz umie pocieszac kobitki.... wybral ziolone ludki, a zielony kolor to kolor nadziei, wiec nawet mu sie udalo....hihi. Fajny ten Twoj Mati...
.
to po mamusi taki fajny,,,;-);-):-p:-p,,,,,hehe
no wiem,,,,zielony-nadzieja...:tak:

Też uważam, że musimy wykorzystać wszystkie środki, aby móc nosić w sobie fasolkę. Dlatego w tym miesiącu postanowiłam poobserwować swój organizm i mieć pewność czy w ogóle mam dni płodne, bo jakoś ostatnio nie zauwazyłam śluzu płodnego u siebie.
no to do roboty,,i tutaj z fasolinka zaraz,,,takze powodoznka po raz setny,,,

Ja w jednym cyklu uzywalam testow i potwierdzilo sie.Dni ktore wyliczylam pokazywaly tez testy.Ale co z tego...poki co nic:-(
beti nie zawsze to wypala,nie zawsze organizm gotowy,,ale grunt to sie nie poddawac kochana,,i walczyc o swoje czyli baby....głowa do góry-powodoznka...

:-D Czesc laseczki

:tak: Atoids nie znikne z forum, wtedy bede sie raczej czesciej udzielac..... hahaha...... i o wszystkim bede na biezaco informowac,:confused: bo teraz to nie mam o czym zbytnio pisac.:-D

:-D Wanilia Sky przy tej ilosci tesciorow uda sie strzelic gola. Trzymam mocno kciuki.

:tak: Ewciu, oooooo juz za tydzien wyjezdzasz kobito. Ja Ci mowie, ze tam Twoj mezulo juz trafi w 10 na bank.:tak::tak::tak:

Wszystkim zycze milego wieczorku.

:-D Czesc laseczki

:tak: Atoids nie znikne z forum, wtedy bede sie raczej czesciej udzielac..... hahaha...... i o wszystkim bede na biezaco informowac,:confused: bo teraz to nie mam o czym zbytnio pisac.:-D

:-D Wanilia Sky przy tej ilosci tesciorow uda sie strzelic gola. Trzymam mocno kciuki.

:tak: Ewciu, oooooo juz za tydzien wyjezdzasz kobito. Ja Ci mowie, ze tam Twoj mezulo juz trafi w 10 na bank.:tak::tak::tak:

Wszystkim zycze milego wieczorku.

Dobra- Beatko- zobaczymy czy sie tak bedziesz udzielac, mi sie wydaje ze maz tak Cie wymeczy za te wszystkie miesiace, ze nie bedziesz miala sily przyciskac na klawiaturze...hihi:-):-):-)

Ewcia, to Ty juz wyjazdzasz za tydzien? ojej i jak my tu bez Ciebie wytrzymamy?
A na dlugo jedziesz? ja mysle ze swieze, gorskie powietrze zrobi swoje...i w tak pieknych okolicznosciach natury na pewno sie pocznie fasolka.....trzymam kciuki!!!!

Wanilia- podoba mi sie Twoja postawa- tak tzrymaj dziewczyno- rob testy owulacyjne i jak beda najbardziej jaskrawe krechy to hebluj na maxa, nawet jak juz nie bedziesz mogla. Wierze ze Ci sie uda....wszystkim nam sie w koncu uda:tak::tak::tak:

reklama
A Dorotka to chyba hebluje 24 na dobe, bo cos jej ostatnio nie ma. To sie dziewczyna stara na calego...musimy brac z niej przyklad dziewczyny.
Hihi no starałam się dzisiaj :-p. I nawet pierwszy raz od dłuższego czasu miałam niemal idealny śluz płodny :tak:. Widać połknięcie prawie całego opakowania wiesiołka przynosi skutki. Zobaczymy czy owu przyjdzie dopiero tak jak sądziłam za 5 dni czy szybciej. Jak coś to poprawię za dwa dni, a co :-p? Od wczoraj boli podbrzusze i dzisiaj jajniczki dawały o sobie znać. Szyjka się pomału otwiera :-)
Trzymam kciukaski za nas wszystkie :tak:

Do góry