reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć, Dziewczyny! Zazdroszczę Wam że macie tyle czasu żeby móc tu zaglądać tak często :-D Ja nie mam takiego luksusu, praca wymaga :baffled:
ALe muszę Wam powiedzieć, że wczoraj przyleciały do mnie testy owu (i ciążowe za jednym zamachem) więc będę działać z nimi za kilka dni... Mierzę też tempkę od siedmiu dni i odchył mam 0,1 stopnia, prawie identyczne odczyty, zobaczymy czy coś się zacznie koło teoretycznej owu zmieniać... Grzecznie też biorę folik i wiesiołka :tak:
A dziś rano wchodząc do pracy spotkałam koleżankę (nie bliską, która nic nie wie o moich starankach), a ona mi mówi, że śniło jej się dzisiaj że jestem w ciąży :szok: ;-) Czyżby jakiś malutki znak ?..

pozdrawiam Was ciepło

reklama
Dzień doberek:-):-)

Na zamkniętym kobitki juz wiedzią , zatem i tu się pochwalę:zawstydzona/y:....wczoraj zrobiłam dwa testy, jeden w południe, drugi wieczorem.....oby dwa pokazały dwie, piekne, grube II:tak::tak::tak::-):-):-).

Miłego dnia wszystkim życzę:-)

Brawo!!!!!!! Brawo!!!!!!!!!!!!! Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

I wszystkiego dobrego!

A teraz poproszę fluidki dla reszty!

Czesc laseczki

Aga moje gratulacje.

1758.jpg

Aga, ogromne gratulacje:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Widzę, że coraz więcej dziewczyn nam zachodzi w ciążę. Ślicznie ten rok się zaczyna, teraz kolej na następne:tak:

Cześć, Dziewczyny! Zazdroszczę Wam że macie tyle czasu żeby móc tu zaglądać tak często :-D Ja nie mam takiego luksusu, praca wymaga :baffled:
ALe muszę Wam powiedzieć, że wczoraj przyleciały do mnie testy owu (i ciążowe za jednym zamachem) więc będę działać z nimi za kilka dni... Mierzę też tempkę od siedmiu dni i odchył mam 0,1 stopnia, prawie identyczne odczyty, zobaczymy czy coś się zacznie koło teoretycznej owu zmieniać... Grzecznie też biorę folik i wiesiołka :tak:
A dziś rano wchodząc do pracy spotkałam koleżankę (nie bliską, która nic nie wie o moich starankach), a ona mi mówi, że śniło jej się dzisiaj że jestem w ciąży :szok: ;-) Czyżby jakiś malutki znak ?..

pozdrawiam Was ciepło

Testuj, testuj ;-). A co do snu koleżanki może proroczy :-p?

Przesyłam wam wszystkim buziaczka :-)

Aga- cudowna nowina, gratulacje, naprawde pieknie rozpoczelas ten Nowy Rok.... wszytskiego najlepszego przyszla mamusiu!!!!!

Pisze do was jeszcze raz, bo mi smutno. Rano tempka byla 37, wczoraj caly dzien 37,1- nakrecilam sie i rano zrobilam sobie test i wyszla gruba krech, ale jak zwykle tylko jedna. :-(Ide sie wyplakac, potem jeszcze zajrze do Was, kochane...

Altoids, kochana nie załamuj się jeszcze, póki @ nie ma, jest jeszcze nadzieja
.
A jesteś już po terminie spodziewanej @ czy przed

reklama
Pisze do was jeszcze raz, bo mi smutno. Rano tempka byla 37, wczoraj caly dzien 37,1- nakrecilam sie i rano zrobilam sobie test i wyszla gruba krech, ale jak zwykle tylko jedna. :-(Ide sie wyplakac, potem jeszcze zajrze do Was, kochane...

Jeszcze nic nie przesądzone skarbie. Popłacz sobie. Jeśli jednak @ przyjdzie to skop jej tyłek :wściekła/y:

Do góry