reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
tylko nie zapominajcie o przyjemności jaka płynie z naturalnego działania, a invitro to chyba ......, nawet jeżeli na tą swoją drugą połówkę musicie troszke poczekać, to chyba warto :zawstydzona/y: a czas pokaże,że się opłaca i sukces murowany :tak:

Jarzębinko pewnie, że z partnerem lepiej i przyjemniej....hihihi..... ale pogadać zawsze można......

Miłego wieczorku

Jarzębinko pewnie, że z partnerem lepiej i przyjemniej....hihihi..... ale pogadać zawsze można......

ależ oczywiście ;-) zwłaszcza,że takie rozmowy sprzyjają chyba także troszeczkę rozładowaniu napięcia i odrywają myśli od staranek, co może mieć pozytywny wpływ na działanie w kierunku II kreseczek :-p powodzenia

miłych snów, dobranoc i do działania, samo sie nie zrobi ;-):happy:

a wogóle, to która testuje w najbliższym czasie???:rofl2:

Miłego wieczorku
no dokladnie
moj synio usypia,,a tu nikogo,,no to id episac prace do pracy,,tzn sprawozdnaie z polrocza,,jakies 17 stron rekopisu,,tabelki,wykresy do tego,,blle,,-juz mi źle jak o tym pomysle...

Niestety przyszla dzis @, w 21 dni cyklu, tak juz sie zdarza drugi raz, ze tak wczesnie przychodzi....:no::no:. Jestem zalamana....
Ile jeszcze razy bede sobie musiala powidziec ze nastepnym razem sie uda....
Tak mi sie chce caly dzien plakac.....jestem max rozzalona i zawiedziona....

a wogóle, to która testuje w najbliższym czasie???:rofl2:[/quote]

Widzis Jarzebinko, ja nawet nie dotrwalam do testowania....bo @ przyszla tak wczesnie.....

Pocieszcie mnie jakos kochane bo chyba umre z zalu....

reklama
Do góry