reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

ja naprawde zamierzam tak zrobic, juz dzis rozmawialam o tym z M i on jest tego samego zdania, ze wlasciwie kochamy sie tylko prokreacyjnie i na sile, bylam zdziwiona jak mi to powiedzial... stwierdzil ze chce szlenstw jak dawniej, a nie tylko sprawdzania tempki, i sluzu i kochania sie wtedy kiedy trzeba, a nie wtedy kiedy mamy na to ochote... No chyba troche przesadzilam z tym liczeniem dni, sprawdzaniem sluzu, tempki, wyczekiwaniem bolu owulacyjnego etc i zanikla zupelnie namietnosc i romantyzm- wiec od dzis to zmieniam i zaczynam szalec...:laugh2::laugh2::-):laugh2::laugh2:....
W taki razie życzę altoids pięknej fasolki ze spontanicznego przytulanka ;-):-D

Wszystkim miłego dzionka :-)

reklama
Hejka Kobietki! ;-)
Nareszcie dorwałam się w pracy do internetu :-)
Szef pojechał na montaż a ja wprawdzie mam cały stosik papierów do przeróbki ale na BB MUSZĘ w końcu znaleźć czas bo już tyle razy obiecywałam.

Beata2710 Doczytałam, że Twój Mężulo wraca dokładnie na Dzień Kobiet i na owulkę. Życzę Wam spędzenia tego wspólnego czasu jak najmilej a kto wie jaki będzie tego efekt!

Altoids życzę Ci powodzenia u specjalisty. W Polsce miałam bardzo dobrego lekarza a odkąd wyjechałam nie mam z nim kontaktu i bardzo tego żałuje bo tutaj to jak się planuje bejbika to jedyne zalecenie to branie witamin... nie robią żadnych badań. Jak wygrzebie się z naszych "domowych" kłopocików to musze się zmobilizować i zrobić np. tokso na własną rękę.

Ewcia81 A kim jest Twój mąż jeśli można zapytać? Bo z postów wnioskuję, że też ciągle w rozjazdach podobnie jak u Beaty.

Pozdrawiam Was serdecznie :tak:

wiec od dzis to zmieniam i zaczynam szalec...

najważniejszy krok juz podjęcty, czyli wspólna rozmowa, wspólna decyzja :tak: a teraz kilka przyjemnych przytulanek i bedzie sukces, i oto w tym wszystkich przeceż chodzi :tak: bo fasolka czeka na tę przyjemność, luz, miłość i .......................... już do was leci :tak: trzymam kciuki za wszystkie fasolki :-D

Hausfrau, witam po dłuższej nieobecności, :-p

miłego dnia :rofl2:

Jarzębinka, zgadzam się z Tobą.
Sama w duchu sobie ciągle powtarzam, jeżeli fasolka się nie pojawia, to może jeszcze nie czas na bejbika? Mocno wierze, że pojawi się w odpowiednim momencie. Nic na siłę - chociaż troszkę szczęściu nalezy pomagać ;-) ;-) ;-)

Witajcie kochane dziewczynki :-):-):-)
Dawno mnie tu nie było bo sesja i ciężkie egzaminy ale już z górki i tylko zostały dwa .
Czujemy sie dobrze,zaczelismy już 15 tydzień ciąży wg ostatniego USG .
Maluch coraz bardziej dokazuje a najbardziej jak jest głodny . Co jeszcze u mnie aaaaaa mamy już 6kg na plusie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

idarnowska ale Cię dawno nie widziałam... jejkuuuuuuuuu :szok:
Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w jak nalepszym porządku!
Pozdroski dla malucha :-)

Hausfrau u nas wszystko dobrze :-):-):-). Pod koniec stycznia byliśmy tylko w szpitalu bo zdrobił się polip szyjki macicy ktory powodował plamienia a nie zagrażał dziecku i trzeba bylo go usunąć :tak::tak: ale nic nie bolało, zrobili mi od razu za darmo usg :-D:-D:-D i za 5 bylismy w domu...
Teraz rośniemy już ale dobrze,chociaż nie jestem taki chudzielec :-D:-D:-D

reklama
hejo,,hejooo wam lesencjee...

Hejka Kobietki! ;-)
Nareszcie dorwałam się w pracy do internetu :-)
Szef pojechał na montaż a ja wprawdzie mam cały stosik papierów do przeróbki ale na BB MUSZĘ w końcu znaleźć czas bo już tyle razy obiecywałam.

Ewcia81 A kim jest Twój mąż jeśli można zapytać? Bo z postów wnioskuję, że też ciągle w rozjazdach podobnie jak u Beaty.

Pozdrawiam Was serdecznie :tak:
fajna masz prace,,
hehe
moj m to kierowca tira i jeździ po swiecie,,hehe...wyjeżdża na 4 tygodnie i na tydzien do domku,,potem 4 tam,,tydzien z nami,i tak w kołeczko...

Dorotko oj bidulaaa z ciebie,,trzymaj sie(9ki..:-D) zartuje,,,oczywiscie,ze nie tego co ja tam chcialam,,ale oby szybko poszly...

Altoids no to luzuj maleńka,,a bedzie dobrze,,zobaczysz...

Ilonko ty słoneczko nasze,,jak tam sie czujesz,,kurcze juz 15 tydz zaczynasz,,ja pitolee,,kupe czasu minęło...jejciu,,siuperrr

Do góry