reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hejka Kobietki.
Ostatnio u mnie w pracy dużo sie dzieje :tak:
Wiecie co... głupio mi się przyznać ale troszke mi smutno bo...
ostatnio moje dwie koleżanki zaskoczyły mnie nowiną, że zafasolkowały. Oczywiście cieszę się z ich szczęścia ale jakoś tak ...nie wiem czy mnie rozumiecie.
Chciałabym, żeby fasolka mnie zaskoczyła. Ot tak, nagle i nieplanowanie.
A tu nic....
nawet @ nie przychodzi.... :wściekła/y:

Jasne ze Cie rozumiemy, mi tez zawsze troszke smutno, jak jakas koleznaka zafasolkuje, i tez mi sie tak marzy zafasolkowac w najmniej oczekiwanym momencie, ale widzisz, cholercia, takie jest juz zycie. Nie martw sie Hausfrau- i Ty zafasolkujesz...:tak:i wiesz mi ze wiem co czujesz....

reklama
Ewcia- no super ze juz jest dobrze, i od razu humorek lepszy....co? :-)
A ja tez chce powiedziec ze dzis odebralismy wyniki meza nasienia i lekarz powiedzial ze wyniki sa idealne i tak sie ciesze ze az mi lzy leca....Nie ma juz zadnego odstepstwa od normy.... lekarz powiedzial ze teraz mamy sie starac o fasolke jak najczesciej i daje nam 4 miesiace....ze fafasolkuje....a jak nie to mamy sie do niego zglosic. Boze jak sie ciesze kochane, tak na to czekalam. Juz wczoraj zgodnie z zaleceniami lekarza zaczelismy starania, choc to nie te dni....ale maz mowi ze lekarz kazal, wiec....:-):-):-):tak:

Altoids tak się cieszę że wszystko się układa. Teraz czekamy na wesołą nowinę, pewnie do maja coś już nam ogłosisz.....hihihi......;-);-);-) Powodzenia i męcz męża ile się tylko da.

Altoids tak się cieszę że wszystko się układa. Teraz czekamy na wesołą nowinę, pewnie do maja coś już nam ogłosisz.....hihihi......;-);-);-) Powodzenia i męcz męża ile się tylko da.

dzieki Beatko- bede meczyc meza bardzo mocno, mam teraz tyle energii i nadziei....Cos tak czuje ze maz to bedzie mnie prosil o litosc, tak go wymecze

Boze jak sie ciesze kochane, tak na to czekalam. Juz wczoraj zgodnie z zaleceniami lekarza zaczelismy starania, choc to nie te dni....ale maz mowi ze lekarz kazal, wiec....:-):-):-):tak:

więc słuchaj męża i do dzieła, życzę samych przyjemnych nocy i nie tylko :tak::-D:tak: cieszę sie Twoim szczęściem w tej sprawie, i może to jest właśnie ta wiadomość, ktora podziała na Was odblokowująco i teraz już będzie z górki, powodzenia i sukcesu II kreseczek :tak::-):tak:

Dziewczyny patrzałam sobie na necie i znalazłam że była druga część Titanica- Jacka po latach wyciągneli- akcja dzieje się teraz on szuka swojej Rose.
Wejdzcie sobie napiszcie Titanic 2- potem śmieszne filmiki i będzie tam po prawej stronie Titanic II- no jestem w szoku, widziałyście ten film.

Altoids może w Stanach puszczali w tv????? Bo w Polsce zawsze jesteśmy do tyłu.

Altoids cieszę się, że z żołnierzami męża wszystko w jak najlepszym porządku:tak:. Teraz czekamy na wiosenny wysyp fasolek...:-)
Beatko nic nie słyszałam o II części:sorry2:

:-DMiłego dnia:-D

Cześć laseczki

Moreme właśnie wczoraj się doczytałam, że ktoś to sobie zmontował z kilku filmów i tyle......;-);-);-) jest tam urywek jak Leo uciekał i był to fr. z filmu Złap mnie jeśli potrafisz....;-);-) kawał niezły.....;-);-);-)

Miłego dnia

reklama
i porządnych ludzi ktoś robi w bambuko .... ha ha :no::tak::no:

miłego dnia i słonecznego, choć troszke jest chłodnawo to przyjemnie bo słonecznie :-) i takiego słonecznego dzionka Wam życzę :-) wczoraj poszłam małemu kupić papcie, ale okazało się,że to wcale nie jest takie proste, kilka sklepów i nic, więc dzisiaj dalsze poszukiwania :cool2::tak::cool2:

Do góry