reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
Beatko Tobie również miłego dnia albo juz raczej popołudnia. Twoje przepowiednie spełniają sie ??? ;-);-);-)
Jarzębinko -
Jarzębinko -

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
oj, dzisiaj chyba starczki urlopują
usprawiedliwienie, to ma chyba tylko Beatka, tyle roboty a czasu coraz mniej, a reszta ???
chyba,że odpoczywaja po upojnej nocy ??? :-)
Beatka, Słodziutka i reszta - uśmiechy 102 :-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-)

Beatka, Słodziutka i reszta - uśmiechy 102 :-):-):-):-):-)

E
Ewcia81
Gość
Czesc wam,,wrocilam po 3 dniach na chate,,w koncu,,a jutro juz weekend,,superrrr
Bylam na korkach dzisiaj,,100 wpadla,,hihi,,jutro gonie na zakupy..
slodizutka witajjjjjjjjjjjj
Bylam na korkach dzisiaj,,100 wpadla,,hihi,,jutro gonie na zakupy..
normalna dawka,,to jaka??? hehe,,co bym nie przesadzila...Ewcia spoko, jak będziesz brać normalna dawkę to trojaczki ci nie grożą....;-);-)....;-);-);-)
Witaj Slodziutka_e
slodizutka witajjjjjjjjjjjj
Ewcia ty mnie dziś normalnie rozwalasz na łopatki......

Fifi bierze 2 kapsułki 3 razy dziennie, ale chyba wystarcy brać 2 kapsułki 2 razy dziennie. Spytaj się Dorotki, ona jest w temacie......

;-) Już bigosik mam ugotowany, jutro ciasto, pieczeń i sałatka, posprzątane już mam. Oskar zdrowy w poniedziałek rusza do przedszkola.
Solarkę dziś zaliczyłam, jutro jeszcze małe poprawki kosmetyczne i spoko.....

E
Ewcia81
Gość
łee tylko rozwaam,,myslalam,ze napiszesz rozbieramEwcia ty mnie dziś normalnie rozwalasz na łopatki......Fifi bierze 2 kapsułki 3 razy dziennie, ale chyba wystarcy brać 2 kapsułki 2 razy dziennie. Spytaj się Dorotki, ona jest w temacie......
;-) Już bigosik mam ugotowany, jutro ciasto, pieczeń i sałatka, posprzątane już mam. Oskar zdrowy w poniedziałek rusza do przedszkola.
Solarkę dziś zaliczyłam, jutro jeszcze małe poprawki kosmetyczne i spoko.....
![]()

jutro wpadam na obiada,na bigos ciacho itp...
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam piątkowo, juz prawie weekendowo !!! ;-)
Beatko, mam nadzieję,że synek zrozumie i pójdzie spać o przyzwoitej godzinie

Ewcia, na wątku o planowaniu płci dziecka, Dorotka właśnie wczoraj wyjaśniła jak brać wiesiołka, więc miłej lektury

Słodziutka, dla Ciebie albo może dla Was
miłego dnia dla wszystkich staraczkom !!!
PS. a ja właśnie zaczynam przed ostatni cykl z @ i już za 2 miesiące po kolejnej @ ruszam do działania

( czyli mniejwięcej od 15 .05)( jak się cosik mocno nie poprzesuwa znowu, w tym cyklu było 4 dni opóźnienia)
pa pa
Beatko, mam nadzieję,że synek zrozumie i pójdzie spać o przyzwoitej godzinie

Ewcia, na wątku o planowaniu płci dziecka, Dorotka właśnie wczoraj wyjaśniła jak brać wiesiołka, więc miłej lektury

Słodziutka, dla Ciebie albo może dla Was

miłego dnia dla wszystkich staraczkom !!!

PS. a ja właśnie zaczynam przed ostatni cykl z @ i już za 2 miesiące po kolejnej @ ruszam do działania

pa pa

reklama