reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
oj, dzisiaj chyba starczki urlopują :no: usprawiedliwienie, to ma chyba tylko Beatka, tyle roboty a czasu coraz mniej, a reszta ??? :szok: chyba,że odpoczywaja po upojnej nocy ??? :-)

Beatka, Słodziutka i reszta - uśmiechy 102 :-):-):-):-):-):rolleyes::-):-):-):-):-)

Czesc wam,,wrocilam po 3 dniach na chate,,w koncu,,a jutro juz weekend,,superrrr
Bylam na korkach dzisiaj,,100 wpadla,,hihi,,jutro gonie na zakupy..

Ewcia spoko, jak będziesz brać normalna dawkę to trojaczki ci nie grożą....;-);-)....;-);-);-)

Witaj Slodziutka_e
normalna dawka,,to jaka??? hehe,,co bym nie przesadzila...

slodizutka witajjjjjjjjjjjj

Ewcia ty mnie dziś normalnie rozwalasz na łopatki......:-D:-D:-D Fifi bierze 2 kapsułki 3 razy dziennie, ale chyba wystarcy brać 2 kapsułki 2 razy dziennie. Spytaj się Dorotki, ona jest w temacie......:tak::tak::tak:

:-D;-) Już bigosik mam ugotowany, jutro ciasto, pieczeń i sałatka, posprzątane już mam. Oskar zdrowy w poniedziałek rusza do przedszkola.:tak: Solarkę dziś zaliczyłam, jutro jeszcze małe poprawki kosmetyczne i spoko.....:-D

Ewcia ty mnie dziś normalnie rozwalasz na łopatki......:-D:-D:-D Fifi bierze 2 kapsułki 3 razy dziennie, ale chyba wystarcy brać 2 kapsułki 2 razy dziennie. Spytaj się Dorotki, ona jest w temacie......:tak::tak::tak:

:-D;-) Już bigosik mam ugotowany, jutro ciasto, pieczeń i sałatka, posprzątane już mam. Oskar zdrowy w poniedziałek rusza do przedszkola.:tak: Solarkę dziś zaliczyłam, jutro jeszcze małe poprawki kosmetyczne i spoko.....:-D
łee tylko rozwaam,,myslalam,ze napiszesz rozbieram:baffled::-):-):-p:-p...

jutro wpadam na obiada,na bigos ciacho itp...

witam piątkowo, juz prawie weekendowo !!! ;-)

Beatko, mam nadzieję,że synek zrozumie i pójdzie spać o przyzwoitej godzinie :tak::-D:tak:

Ewcia, na wątku o planowaniu płci dziecka, Dorotka właśnie wczoraj wyjaśniła jak brać wiesiołka, więc miłej lektury :tak::-D

Słodziutka, dla Ciebie albo może dla Was
:-):-):-):-):-):happy2::-):-):-):-):-):blink::-):-):-):-):-):happy2::-):-):-):-):-):blink::-):-):-):-):-):rofl2:

miłego dnia dla wszystkich staraczkom !!! :cool2:

PS. a ja właśnie zaczynam przed ostatni cykl z @ i już za 2 miesiące po kolejnej @ ruszam do działania :tak::-D:tak:( czyli mniejwięcej od 15 .05)( jak się cosik mocno nie poprzesuwa znowu, w tym cyklu było 4 dni opóźnienia)

pa pa :cool2:

:-)Beatko- ciesz sie swoim mezczyzna na maxa. A my Ci wszytskie kibicujemy na maxa. Dobrze ze Oskarek ma sie juz ok...

Ewcia- witaj kochana, fajnie ze juz wrocilas....

reklama
Hej laski

Wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ z okazji Dnia Kobiet.....;-);-);-)

Miłego weekendu wszystkim życzę....;-)
Dzięki Altoids....;-)

Do góry